Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas

Jo, viskas cia labai grazu ir man net sirdi skauda, kad as dar nieko nesu pasidariusi sau...nes galvoju, nu kur as cia padarysiu sau ka...gal kokiai lelei ar meskinui tik:) rolleyes.gif

Bet noriu paklausti visai kito klausimo. Gal galit pasakyti kiek mokat ir kur perkat siulus Lietuvoj??? Nu geriau tai Vilniuj. Nes as gyvenu Anglijoj ir cia siulai nerimui kainuoja 100gr 15-20 litu. Tai as manau gal LT pigiau??? Ar ne?

Dekui jums uz atsakymus!!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(niuma @ 2006 08 22, 09:57)
Buvau jau įdėjus kitose temose, bet pasigirsiu ir čia  ax.gif  - mano trijų savaičių darbelis

user posted image

Grazi suknele ir nagu daile 4u.gif
Cia nagu rastus pati sugalvojai ar is kur kitur radai???

Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2006 08 30, 16:35)
Bet noriu paklausti visai kito klausimo. Gal galit pasakyti kiek mokat ir kur perkat siulus Lietuvoj??? Nu geriau tai Vilniuj. Nes as gyvenu Anglijoj ir cia siulai nerimui kainuoja 100gr 15-20 litu. Tai as manau gal LT pigiau??? Ar ne?

tikrai Lietuvoje siūlai pigesni , yra atskira temelė apie siūlus, tai ten nemažai prirašyta kas kur perka mirksiukas.gif

PIGŪS SIŪLAI biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M.Jolanciukas: 30 rugpjūčio 2006 - 15:54
man kartais patinka prisest,paimt vaseli su iulaias ir nunert ka nors savo pupuai,bet man tai nra kaip hobis.
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 08 30, 16:53)
tikrai Lietuvoje siūlai pigesni , yra atskira temelė apie siūlus, tai ten nemažai prirašyta kas kur perka  mirksiukas.gif

PIGŪS SIŪLAI  biggrin.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2006 08 30, 15:35)

Grazi suknele ir nagu daile 4u.gif
Cia nagu rastus pati sugalvojai ar is kur kitur radai???

Dėkui smile.gif šitos suknelės siūlai pvz., kainavo po 8,19 Lt / 100 g.

Dėl nagų raštų tai labai įvariai. Idėjų pasigaudau šio forumo Grožio temose, kur naguotos plepa arba šiandieniniuose manikiūruose. Bet dažnai būna, kad atsisėdu persilakuot ir kas šauna į galvą, ta teplioju.
Atsakyti
Lyg ir aprašymas šito megztuko..? g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nežinau ar kam aktualu, bet IKI prek. centre yra storų plastikinių vašelių Nr. 10 už 2,99 lt. Nežinau kiek tokie kainuoja spec. parduotuvėse, nes pas tokių nėra.
Atsakyti
Nu, merginos, jauciu jau rytoj pasigirsiu savo bliuzele nerta (ta, kuria daugelis neriame) ax.gif Jau visa nunerta tik va apdaila dar mastau... tad palinkekit man kantrybes ir minciu geru... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka-Blonde @ 2006 09 06, 20:19)
Nu, merginos, jauciu jau rytoj pasigirsiu savo bliuzele nerta (ta, kuria daugelis neriame)  ax.gif  Jau visa nunerta tik va apdaila dar mastau... tad palinkekit man kantrybes ir minciu geru...  blush2.gif

laukiam, tai jau laukiam.
Atsakyti
ar buvo gelychiu schema ar praleidau? 4u.gif
Atsakyti
Nu giriuosi, tik foto kaip visad permazos jomajoooo ....
Tik nesijuokit, nera kam manes nufotkint. Vyras isvykes ir greitu laiku negris, o mazoji dar nemoka fotkint bigsmile.gif
Nu duodu jusu teismui...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamka-Blonde: 07 rugsėjo 2006 - 19:01
bigsmile.gif liuks bliuskutė 4u.gif
Atsakyti