Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas

QUOTE(Milde @ 2006 08 11, 14:46)
Prasau pagalbos smile.gif ka reiskia schemoj X ?Kaip i nerti?

Manau, kad galiu padet, nes pries kazkiek laiko ir as buvau susidurus su tokiu zenkliuku ax.gif
Pirmiausia isnerk tolimesni stulpeli ir paskui isnerk i praleista pyneles aki, taip susikryziuos biggrin.gif Cia kaip ir mezgime kai darai pyne, pirmiausia ismezgi tolimesnes akis, paskui tos kurios liko smile.gif
Nu jau paaiskinau, tai bek ir rek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2006 08 11, 14:46)

Kažkada vienoje schemoje nerti "x" man reiškė žemą stulpelį, tai žiūrėk pagal raštą.
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2006 08 11, 13:58)
Manau, kad galiu padet, nes pries kazkiek laiko ir as buvau susidurus su tokiu zenkliuku ax.gif
Pirmiausia isnerk tolimesni stulpeli ir paskui isnerk i praleista pyneles aki, taip susikryziuos biggrin.gif Cia kaip ir mezgime kai darai pyne, pirmiausia ismezgi tolimesnes akis, paskui tos kurios liko smile.gif
Nu jau paaiskinau, tai bek  ir rek lotuliukas.gif

zinai sedejau cia skaiciau tavo posta 2 min ir isivaizduot meginau, nu bandysiu biggrin.gif biggrin.gif ACIU!
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2006 08 11, 15:24)
zinai sedejau cia skaiciau tavo posta 2 min ir isivaizduot meginau, nu bandysiu biggrin.gif biggrin.gif ACIU!

Tai parasius ir as bandziau skaityt ir ziuret ar suprasciau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsyte @ 2006 08 06, 18:36)
O gal sitos sukneles schema turit?  smile.gif
http://s97.photobuck...mgAnch=imgAnch1

tai niekas neturit sitos sukneles schemutes? verysad.gif
Atsakyti
Nusipirkau siūlų,noriu nusimegsti šiltesnį megstinuką ar džemperį su kapišonu.Gal turit gerų idėjų ar kokia shemą?
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2006 08 11, 13:46)

galimi keli variantai:
1. kai kuriose schemose tai paprastas zhemas stulpelis
2. kaip rasyte rashe. dar kartais gali reiketi tarp stulpeliu apachioj viena ar dvi laisvas kilpeles palikti, tada ir virshuj reik tiek pat pyneles kilpeliu ishnert
3. pasunkintas variantas, toky tik karta teko sutikti smile.gif padarai tris uzhmetmus ant vashiuko, viena ishneri lyg darant paprasta stulpely su uzhmetimu, vel vienas uzhmetimas, dvi kilpeles praleidi, ishneri paskutiny uzhmetma, ant vashiuko lieka du uzhmetimai ir du pustulpeliai, tai tuos paskutinius du ishneri, tada dar karta ishneri per du, ir vel per du. tada dvi laisvos kilpeles ir paprastas stulpelis su uzhmetimu y ta zhemiau susidariusi dviguba sujungtus stulpely. gaunasi toks X ish keturiu stulpeliu su uzhmetmu smile.gif tikiuosi, ne shito reikia ir nereikes sedeti ir shifruoti ka ash chia parashiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsyte @ 2006 08 11, 19:08)
QUOTE(Ramsyte @ 2006 08 06, 18:36)

O gal sitos sukneles schema turit?  smile.gif
http://s97.photobuck...mgAnch=imgAnch1

tai niekas neturit sitos sukneles schemutes? verysad.gif

pasimaišė po akim labai panaši palaidinukė žurnaliuke ''Mezginių pasaulis'' 11-2006 (vasara)
foto
aprašymas
Atsakyti
Vaidullka, labai grazus tavo sijonelis gavos thumbup.gif thumbup.gif

As tai dabar daugiau siuvineju, nei neriu doh.gif
Pradejau sali nerti, tai galo krasto jam nera, nuo Velyku jau neriu blink.gif blink.gif , kiek daug darbo, o jis visai paprastas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2006 08 09, 21:17)
Kokia faina  bigsmile.gif

Mergaites,turiu labai panasia suknute.Kuri mokat ikelt nuotraukytes,parasykit savo emaila man i deguciai@gmail.com ,nusiusiu nuotraukas,o jus jas sukelsit cia.
Atsakyti
QUOTE(JuodaVarna @ 2006 08 15, 01:29)
pasimaišė po akim labai panaši palaidinukė žurnaliuke ''Mezginių pasaulis'' 11-2006 (vasara)
foto
aprašymas

QUOTE(liepa50 @ 2006 08 20, 12:23)
Mergaites,turiu labai panasia suknute.Kuri mokat ikelt nuotraukytes,parasykit savo emaila man i  deguciai@gmail.com  ,nusiusiu nuotraukas,o jus jas sukelsit cia.

Liepa, cia tos pacios nuotraukeles parodytos, kurias tu man atsiuntei mirksiukas.gif , tad nebekeliu tu nuotrauku cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindira: 20 rugpjūčio 2006 - 14:12
QUOTE(mindira @ 2006 08 20, 15:11)
Liepa, cia tos pacios nuotraukeles parodytos, kurias tu man atsiuntei  mirksiukas.gif , tad nebekeliu tu nuotrauku cia  mirksiukas.gif

Aisku,mindira.
Atsakyti