Susiena, gal gali nueiti į temą Nėrimo schemos, ten aš įėjau tokį nėrinuką, gal tu turi jo schemą???
PADĖKIT MAN MERGINOS , iki dukrytės krikštynų liko tik porą savaičių, o niekaip nerandu gražios dukrytei krikštynoms suknelės, turiu baltų plonų siūliukų tiktai mezgant nelabai gražiai atrodo, gal kas turit kokia gražią nertą suknytę?
Labai prašau.
Labai prašau.
QUOTE(Ramsyte @ 2006 08 06, 18:36)
Man atrodo, kad maciau schemute Sukneliu temoj..
QUOTE(saldainia @ 2006 08 09, 12:04)
PADĖKIT MAN MERGINOS , iki dukrytės krikštynų liko tik porą savaičių, o niekaip nerandu gražios dukrytei krikštynoms suknelės, turiu baltų plonų siūliukų tiktai mezgant nelabai gražiai atrodo, gal kas turit kokia gražią nertą suknytę?
Labai prašau.
Labai prašau.
kiek mačiau nemažai merginų neria kažką panašaus... deja schemų neturiu, čia įdetu nebent idėjoms... gal ką sumąstysi pati, nes čia ananaso tematika viskas, tai manau tikrai rasi žinai kaip tai nerti
čia kitos
QUOTE(saldainia @ 2006 08 09, 12:04)
Jei rusų kalba nekelia problemų, pažiūrėk šitam forume, ten cieli trys puslapiukai krikšto rūbelių. Bet kad matytum, apie ką ten kalba (nuotraukas), tai reikia pirmiausia tam forume užsiregistruoti.
QUOTE(vi_ka @ 2006 08 09, 09:54)
Susiena, gal gali nueiti į temą Nėrimo schemos, ten aš įėjau tokį nėrinuką, gal tu turi jo schemą???
Atsakiau.
QUOTE(Ramsyte @ 2006 08 06, 17:36)
Kokia faina
QUOTE(hemetra @ 2006 08 06, 12:51)
ooo beibi kaip grazu!!!Bet as apsi...kol nunerciau servetele neriu jau menesi:D
Tiesa, turbut kruvas kartu buvo sitas klausimas, bet bukit geros, papasakoki kaip standziai iskrakmolint nerinuka?
Ačiū merginoms už pagalbą.
QUOTE(Milde @ 2006 08 09, 21:41)
Tiesa, turbut kruvas kartu buvo sitas klausimas, bet bukit geros, papasakoki kaip standziai iskrakmolint nerinuka?
čia buvo tokia tema kaip iškramolyti skryvelaitę, tačiau joje paminėti geri standikliai skirti nėrinių standinimui, pabandyk pasižiūrėti
standinimas
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 08 10, 11:00)
čia buvo tokia tema kaip iškramolyti skryvelaitę, tačiau joje paminėti geri standikliai skirti nėrinių standinimui, pabandyk pasižiūrėti
standinimas
standinimas
aciu
Prasau pagalbos ka reiskia schemoj X ?Kaip i nerti?