Nugara pradejau
O as jau ir panesiot spejau.Smagumelis .ir komplimentu gausybe.Neriau ne visai pagal duota schema.Neriau tik vidurini motyva,kur po 5 stulpelius.Labai graziai ir vienodai isplatejo,lygiai tiek kiek reikia.Paskui sujungiau ir neriau apvaliai.Sekmes visom
Sveikutes. Gal zinot nuoroda kur butu nerti angeliukai arba varpeliai. Kakur buvau aptikusi, bet nebegaliu rasti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 08 01, 13:39)
Ačiū
Vat kaip tik lygiai taip pat ir aš prieš kelias minutes išmasčiau, kad ten kur yra penki lankeliai po tris kilputes, neriant sekančią eilę reikia nert žemą stulpelį į antrą lankelį, po to praleist vieną lankelį ir nert žemą stulpelį į ketvirtą
Nu dabar jau galėsiu nerti Iki sekančio neaiškumo
Dovesa, o kiek tu jau nunėrei?
Vat kaip tik lygiai taip pat ir aš prieš kelias minutes išmasčiau, kad ten kur yra penki lankeliai po tris kilputes, neriant sekančią eilę reikia nert žemą stulpelį į antrą lankelį, po to praleist vieną lankelį ir nert žemą stulpelį į ketvirtą
o man vis tiek nedaejo...
QUOTE(Vaidullka @ 2006 08 01, 13:39)
Ačiū
Jau aisku...
sakyciau as lygiai taip pat neriau, pati nesuprasdama, kas gerai darau.. tik neskaiciavau pirmos ir penktos kilputes, tai tada gaunasi kad ant pirmos kilputes (jei skaiciuosim pirma, kuri visada pasilieka ir taip, tada ant antros kilputes) darom lankeli praleidziant viena kilpute (viduriniaja) ir kabinam ant trecios (jei skaiciuojant pirma kilpute- ant ketvitos).. Bet is schemos tai to nesimato, ...
Bet jūs po septynis stulpelius visada darot? Man kazkaip labai plateja...
Turiu problema, pradejau nert vaikuciui kriksto rubelius, bet nusipirkau per mazai siulu. Tai yra nunerta nugara ir priekis, rankovytems neuztekau siulu ir dabar per visas Siauliu parduotuves nebegaunu tokiu siulu. Nusipirkau kitokiu, bet kad jie zymiai baltesni. Tai dabar nezinau ka daryt, is naujo nert visko nespesiu. Kaip manot jei as panbandyciau ta nunerta dali isbalinti su "lilija" ar kaip ten vadinasi ta balinimo priemone. Labai aciu uz patarimus
QUOTE(rasyte_ @ 2006 08 03, 17:20)
Turiu problema, pradejau nert vaikuciui kriksto rubelius, bet nusipirkau per mazai siulu. Tai yra nunerta nugara ir priekis, rankovytems neuztekau siulu ir dabar per visas Siauliu parduotuves nebegaunu tokiu siulu. Nusipirkau kitokiu, bet kad jie zymiai baltesni. Tai dabar nezinau ka daryt, is naujo nert visko nespesiu. Kaip manot jei as panbandyciau ta nunerta dali isbalinti su "lilija" ar kaip ten vadinasi ta balinimo priemone. Labai aciu uz patarimus
man atrodo nepadės , o kaip nors rankovyčių pakombinuot tais kitais nupirktais siūliukais neišeitų? gal galima jais tada apačią rūbelio apnerti ir kakliuka, kad atrodytų, jog taip ir turi būti, arba iš vis berankoviuką padaryti...
Rasyte,
O aš siūlyčiau rankovytes nerti iš tų kitų siūlų ir tada apnerti pačius rūbelius su tuo baltesniu siūlu ar kokį dirželį nunert , ar kokią detalę dar apnert, kad matytųsi, kad ne vien rankovės skiriasi, o ir detalės priderintos. Na gal supratai, ką norėjau pasakyti.
O balinimas kaži ar padės, vis tiek bus skirtumas, man rodos.
Papildyta:
Atrodo, mintys ir pasiūlymai sutampa...
O aš siūlyčiau rankovytes nerti iš tų kitų siūlų ir tada apnerti pačius rūbelius su tuo baltesniu siūlu ar kokį dirželį nunert , ar kokią detalę dar apnert, kad matytųsi, kad ne vien rankovės skiriasi, o ir detalės priderintos. Na gal supratai, ką norėjau pasakyti.
O balinimas kaži ar padės, vis tiek bus skirtumas, man rodos.
Papildyta:
Atrodo, mintys ir pasiūlymai sutampa...
Aciu mamytes, jau isbalinau Ziuresim kas gausis, lyg ir pabalo, bet pasinaudosiu jusu patarimais ir apnersiu ta jau nunerta su tais baltesniais siuliukais.
Dar karta aciu uz operatyvia pagalba
Dar karta aciu uz operatyvia pagalba
QUOTE(Jurate123 @ 2006 08 01, 16:50)
Sveikutes. Gal zinot nuoroda kur butu nerti angeliukai arba varpeliai. Kakur buvau aptikusi, bet nebegaliu rasti
Aptikau angeliukų, parsisiųsk šitą archyvą, jame rasi 9 angeliukus su anglišku aprašymu, kaip nerti
na ar as tokia ziopla ar kas yra...
norejau paziuret tuos angeliukus,bet nesusigaudau kur ten eiti reik..
QUOTE(Aurum @ 2006 08 05, 12:24)
na ar as tokia ziopla ar kas yra...
pažiūrėk mano žinutę forume mezgimo žurnalai-2 Kaip parsisiųsti iš rapidshare.de