Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas

QUOTE(Vaidullka @ 2006 08 01, 10:47)
Merginos  help.gif  help.gif  help.gif
Pradėjau nerti ta bliuskutę, kur tikriausiai visos neria  lotuliukas.gif
Nu ir tik pradėjus sustojau, kol yra schema, tol gaunasi, o tik schema pasibaigia ir nė iš vietos  doh.gif

Toliau mezgi
1 eile- penkios akys sujungi, ir t.t.
po to spetyni stilpeliai su vienu uzmetimu ir.t.
3 eile- stulpelis su uzmetimu, akis ir vel t.t. (viso septyni) tada akies nereikia iskart stuplepis su umzetimu ir t.t

Na schemoje paskutinis rastas, tada kartoji, bet turi ziureti pradejima.

Na klausk jei dar neiseis, man irgi ilgai reikejo kol dasuto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 08 01, 09:47)
Merginos  help.gif  help.gif  help.gif
Pradėjau nerti ta bliuskutę, kur tikriausiai visos neria  lotuliukas.gif
Nu ir tik pradėjus sustojau, kol yra schema, tol gaunasi, o tik schema pasibaigia ir nė iš vietos  doh.gif
Dabar vat nunėriau tiek  doh.gif
user posted image

Ir nebežinau kaip daryti toliau, niekas man nesigauna  doh.gif
O čia mano baigtas sijonas  blush2.gif
user posted image

QUOTE(dovesa @ 2006 08 01, 11:03)
Toliau mezgi
3 eile- stulpelis su uzmetimu, akis ir vel t.t. (viso septyni) tada akies nereikia iskart stuplepis su umzetimu ir t.t

Na klausk jei dar neiseis, man irgi ilgai reikejo kol dasuto  biggrin.gif

Man ir neisiena, tam paskutiniam motyve arba ten reikia visus po penkis su uzmetimu stulpelius daryti, arba po septynis (bandziau po septynis, tai labai greitai plateja...). Ant tu septyniu tada iseina dvi kilputes, o jos nei i tvora nei i mieta. Reiktu arba triju arba vienos mano manymu???
Nezinau ar aiskiai cia prisapaliojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2006 08 01, 12:03)
Toliau mezgi

Na klausk jei dar neiseis, man irgi ilgai reikejo kol dasuto  biggrin.gif

Nu nė velnio nesuprantu doh.gif
Man gavosi taip paskutinė eilė: stulpelis su užmetimu, 5 kilpos, žemas stulpelis. ir taip gavosi 8 lankeliai, o tu rašai kad 7, kažką netaip darau. Būtent man tuo vienu ir per daug g.gif
Priešpaskutinė eilė, du žemi stulpeliai, trys lankeliai po tris kilputes sujungti žemais stulpeliais, po to 5 lankeliai, po po to vėl trys lankeliai ir du ž-emi stulpeliai g.gif Viso 11 lankelių g.gif

Papildyta:
QUOTE(Rimukas @ 2006 08 01, 12:15)
Man ir neisiena, tam paskutiniam motyve arba ten reikia visus po penkis su uzmetimu stulpelius daryti, arba po septynis (bandziau po septynis, tai labai greitai plateja...). Ant tu septyniu tada iseina dvi kilputes, o jos nei i tvora nei i mieta. Reiktu arba triju arba vienos mano manymu???
Nezinau ar aiskiai cia prisapaliojau  doh.gif

Va va, man tas pats, ten toj fotkėj matosi, ties ten kur sustojau, kad tektų du lankelius praleist, o reikia į sekantį lankelį daryti žemą stulpiuką, o į sekantį 7 stulpelius su užmetimu, bet ten tada gaunasi pievos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 01 rugpjūčio 2006 - 11:23
QUOTE(Vaidullka @ 2006 08 01, 11:19)
Nu nė velnio nesuprantu  doh.gif
Man gavosi taip paskutinė eilė: stulpelis su užmetimu, 5 kilpos, žemas stulpelis. ir taip gavosi 8 lankeliai, o tu rašai kad 7, kažką netaip darau. Būtent man tuo vienu ir per daug  g.gif
Priešpaskutinė eilė, du žemi stulpeliai, trys lankeliai  po tris kilputes sujungti žemais stulpeliais, po to 5 lankeliai, po po to vėl trys lankeliai ir du ž-emi stulpeliai  g.gif Viso 11 lankelių  g.gif

Papildyta:

Va va, man tas pats, ten toj fotkėj matosi, ties ten kur sustojau, kad tektų du lankelius praleist, o reikia į sekantį lankelį daryti žemą stulpiuką, o į sekantį 7 stulpelius su užmetimu, bet ten tada gaunasi pievos  doh.gif

Man rodos viena reiktu praleisti lankeli kur sustojai, nes viena dabar per viduri sukabintum su 7 stulpeliais su uzmetimu (su desines 7 ir is kaires 7), tai vienas lankelis reikalingas.
As dariau taip: viena lankeli apacioj praleidau, na kur yra trys (ankstesnej eilej), tai padariau lankeli ant pirmo ir trecio (kad gautusi vienas lankelis, o ne du), o vidurinis lankelis ankstesnej eilej liko laisvas. Visai nieko atrodo, bet labai greitai plateja...
Na ta pati per ta pati prirasiau, jau pati baigiu pasimesti... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimukas: 01 rugpjūčio 2006 - 11:32
QUOTE(Rimukas @ 2006 08 01, 12:30)
Man rodos viena reiktu praleisti lankeli kur sustojai, nes viena dabar per viduri sukabintum su 7 stulpeliais su uzmetimu (su desines 7 ir is kaires 7), tai vienas lankelis reikalingas.
As dariau taip: viena lankeli apacioj praleidau, na kur yra trys (ankstesnej eilej), tai padariau lankeli ant pirmo ir trecio (kad gautusi vienas lankelis, o ne du), o vidurinis liko. Visai nieko atrodo, bet labai greitai plateja...

Bet tada negražiai gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 08 01, 11:31)
Bet tada negražiai gausis  g.gif

Na visai graziai - pabandyk, nes kaip viduriniam motyve yra 2 laisvi lankeliai , tai cia vienas. Nzn, man tai visai grazu blush2.gif , tik neaisku kaip su platejimo tempais... blink.gif
O gal reikia kaire 7 stulpeliu dali kabinti prie pirmos kilputes, antra kilpute prie desines 7 stulpeliu dalies? Tik kaip kilputes sujungti???
Na grisiu is darbo, reiks pabandyti, kas gausis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimukas: 01 rugpjūčio 2006 - 11:46
Na aiskiau paaiskinti negaliu biggrin.gif Galiu nebent nufotkinti ir parodyti kaip as neriau.
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2006 08 01, 13:06)
Na aiskiau paaiskinti negaliu  biggrin.gif  Galiu nebent nufotkinti ir parodyti kaip as neriau.

Taip ir padaryk thumbup.gif Būčiau labai dėkinga, dabar bandau praleist, bet tas lankelis labai negražiai gaunasi, matosi kad jam per ankšta ten, nebent ten daryt ne 5 kilpas, o 3, tada gal labiau tilptų doh.gif
Atsakyti
As irgi ta bliuske neriuos.Gaunas super, kai baigsiu-tikrai idesiu.As pirma nuneriau krutinei tuos du atskirai, o paskiau sujungiau ir neriu apvaliai, vat... man atrodo, kad taip daug lengviau,nei paskui susiuvineti nugara ir prieki smile.gif
Atsakyti
tai aš irgi taip bandau daryt, bet kad nelabai gaunasi su tuo raštu doh.gif
Atsakyti
Vaidulka gal pades 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū thumbup.gif thumbup.gif

Vat kaip tik lygiai taip pat ir aš prieš kelias minutes išmasčiau, kad ten kur yra penki lankeliai po tris kilputes, neriant sekančią eilę reikia nert žemą stulpelį į antrą lankelį, po to praleist vieną lankelį ir nert žemą stulpelį į ketvirtą thumbup.gif thumbup.gif

Nu dabar jau galėsiu nerti thumbup.gif thumbup.gif Iki sekančio neaiškumo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dovesa, o kiek tu jau nunėrei?
Atsakyti