''Ananasinės " idėjos
http://show.7ya.ru/p...x?RubrID=139224
Sveikutės, merginos! Padėkit prašau- noriu nusinerti krepšelį brolio vestuvėms. Apvalų pagrindą jau nusinėriau. Dabar šonai - nu, niekaip neišeina. Kaip man dabar tuos šonus nert, kad nuo pagrindo stačiai būtų? O gal reikia atskirai nert ir paskui prisiūt? Padėkit, nes jau 2 dienas kankinuosi, o vestuvės kitą savaitgalį...
QUOTE(elzeda @ 2006 07 30, 10:03)
Sveikutės, merginos! Padėkit prašau- noriu nusinerti krepšelį brolio vestuvėms. Apvalų pagrindą jau nusinėriau. Dabar šonai - nu, niekaip neišeina. Kaip man dabar tuos šonus nert, kad nuo pagrindo stačiai būtų? O gal reikia atskirai nert ir paskui prisiūt? Padėkit, nes jau 2 dienas kankinuosi, o vestuvės kitą savaitgalį...
as kazkada kai neriau krepseli, pirmiausia nuneriau sonus , tai sujungti su pagrindu prolemu nebuvo.
parodyti, aisku, butu lengviau. net nezinau kaip paaiskinti... gali prinerti, bet kad butu stacios sieneles turi pakeisti nerimo krypti ir nebedidinti stulpeliu skaiciaus.
o jei pradetum nuo sieneliu virsaus, nertum zemyn, tada graziai susinertu su dugneliu. bet tada butu sunkiau islaikyti norima dydi, bet pagrindo dydi nesunku pakoreguoti.
o neri pagal kokia schemute ar pati sugalvojai?
Ačiū, rita-x Jau truputuką paaiškėjo. Krepšelį tai pati susigalvojau- pagrindas paprastai nunertas, o šonai- 2-3 eilutės stulpelių su užmetimu, paskui toks tinklelis juostelei prakaišiot, ir vėl iš pradžių. Toks paprastutis visai, bet siūlai puošnūs, tai ten ir mandrumo nereikia. Na, einu bandyt- žiūrėsim kas gausis..
QUOTE(elzeda @ 2006 07 30, 10:43)
Ačiū, rita-x Jau truputuką paaiškėjo. Krepšelį tai pati susigalvojau- pagrindas paprastai nunertas, o šonai- 2-3 eilutės stulpelių su užmetimu, paskui toks tinklelis juostelei prakaišiot, ir vėl iš pradžių. Toks paprastutis visai, bet siūlai puošnūs, tai ten ir mandrumo nereikia. Na, einu bandyt- žiūrėsim kas gausis..
tai tikrai bus grazus. sekmes
ELZEDA,o as manyciau,kad krepseli gali megzti panasiai kaip skrybelaite(ir dugnas, ir sonai),tik butu apversta.
QUOTE(elzeda @ 2006 07 30, 11:03)
Pabandyk dar toki dalyka padaryt. Kai numezgi reikiamo dydzio pagrinda, ir noresi jau pradeti daryti sonus, megzdama sekancia eilute sumazink eiluciu skaiciu. Tada maiselis prades staciais krastai kilti i virsu.
Nezinau ar aiskiai surasiau.. Na, kai mezgei dugna, tai pridedavai stulpeliu, o cia atvirkstinis procesas- kazkiek sumazink. O po to graziai dailiai nebemazindama megzk. Bent jau man tokiu principu mezgant gaunasi grazus maisiukai mazmoziams susideti.
QUOTE(elzeda @ 2006 07 30, 11:03)
as kaip tik kuprinike nusineriau, tai dugna nusinerus, iskart pradedi sonus nerti, tiesiog vaseliu duri i dugna ir darai stulpelius su vienu uzmetimu, gaunasi kuo puikiausiai , grazus dugniukas, o ir siuti nieko nereikia
Ačiū, merginos. Va visom po balionėlį Einu nerti, nes vakar nesigavo, tai buvau atidėjus tą krepšelį, kad nenervintų.
QUOTE(elzeda @ 2006 07 31, 15:52)
Ačiū, merginos. Va visom po balionėlį Einu nerti, nes vakar nesigavo, tai buvau atidėjus tą krepšelį, kad nenervintų.
zinok visai nesudetinga, as kai sau neriausi tasiuka, tai ta dugniuka dariau is vaikisku batuku schemos , nes ten butent parodyta, kaip dugniukas ir sonai daromi
Papildyta:
Cia paziurek
batukai parodyti, bet butent yra ir kaip nerti, tad galesi sau prisitaikyt tikrai
Merginos
Pradėjau nerti ta bliuskutę, kur tikriausiai visos neria
Nu ir tik pradėjus sustojau, kol yra schema, tol gaunasi, o tik schema pasibaigia ir nė iš vietos
Dabar vat nunėriau tiek
Ir nebežinau kaip daryti toliau, niekas man nesigauna
O čia mano baigtas sijonas
Pradėjau nerti ta bliuskutę, kur tikriausiai visos neria
Nu ir tik pradėjus sustojau, kol yra schema, tol gaunasi, o tik schema pasibaigia ir nė iš vietos
Dabar vat nunėriau tiek
Ir nebežinau kaip daryti toliau, niekas man nesigauna
O čia mano baigtas sijonas