Labai gražios baltutės suknutės Tik pasidaryt jas reik mokėt
ta pirma neatrodo labai sudetinga , o antraa tai jau idomesne
Bikini jau issirinkau, bet, ko gero, teks "pasivaizduot" tik kita vasara...
O kaip nertu sijonu liemeni geriau daryt? Tikriausiai, geriausiai uztrauktukas. Rasteli jau issirinkau, tik nezinau, kaip su pamusalu. Pati apie siuvima nieko neismanau, tai gal geriau pirma susiieskot koki pasijoni pirkt, o paskui pradet nert? patarkit kas...
O kaip nertu sijonu liemeni geriau daryt? Tikriausiai, geriausiai uztrauktukas. Rasteli jau issirinkau, tik nezinau, kaip su pamusalu. Pati apie siuvima nieko neismanau, tai gal geriau pirma susiieskot koki pasijoni pirkt, o paskui pradet nert? patarkit kas...
QUOTE(ciaramashka @ 2006 07 23, 14:18)
Bikini jau issirinkau, bet, ko gero, teks "pasivaizduot" tik kita vasara...
As neriu dabar sijona jau beveik baigiu, o pasijoni bandysiu siuti kai nunersiu
Na aš irgi sijoną baiginėju, vakar siūlų netikėtai gavau
Pasijonį darysiu kai bus baigta, o liemuo bus su raišteliu
QUOTE(Vaidullka @ 2006 07 23, 17:19)
Na aš irgi sijoną baiginėju, vakar siūlų netikėtai gavau
Ar ta pati sijona, ar jau kita darai?
As tai kuprinike baigineju
QUOTE(mindira @ 2006 07 23, 18:34)
Tą patį, nes siūlai mūsų krašte baigėsi ir nežinojo kada užsiveš, bet kad vakar netyčia radau pirkt visai man nežinomoj parduotuvėj (iki šiol ji buvo nežinoma ), tai dabar jau neriu ištisai
QUOTE(Vaidullka @ 2006 07 23, 18:52)
Tą patį, nes siūlai mūsų krašte baigėsi ir nežinojo kada užsiveš, bet kad vakar netyčia radau pirkt visai man nežinomoj parduotuvėj (iki šiol ji buvo nežinoma ), tai dabar jau neriu ištisai
As tai nusipirkusi buvau sveriamu siulu, pusvilnes juodos, kazkur virs pusantro kilogramo, nu tai neissenkantis saltinis man ta babina , tiek visko prisidariau is ju ir dar vis neisnaudoju visu
Nusimezgiau paltuka, megztini, vyrui salika (japonisku rastu, kuris nemazai siulu suryja), kepure, dabar sali neriu ir kuprinike , ir dar jie nesibaigia, ot pigiai apsimegziu
QUOTE(kristi3d @ 2006 07 21, 18:41)
Aciu kristi3d uz ikeltas suknutes
Vis sapnuojasi man pirmoji nemanau,kad sudetinga bus nunerti Baigsiu pradetus darbelius ir bandysiu
QUOTE(Editule @ 2006 07 24, 09:05)
Aciu kristi3d uz ikeltas suknutes
Vis sapnuojasi man pirmoji nemanau,kad sudetinga bus nunerti Baigsiu pradetus darbelius ir bandysiu
AR taip pat baltą nersi, ar rinksies kitą spalvą?
QUOTE(allegro @ 2006 07 24, 09:34)
AR taip pat baltą nersi, ar rinksies kitą spalvą?
Galvoju balta
Sveikos, na sedau nerti sios bliuskos bet nesuprantu nuo kur pradeti
Yra trys schemos:
Tai ar nerti nuo apacios ar kaip cia, kur liemenuku dalis, nu visiskai tupa pasidariau, help paaiskinkite man kaip ja ir nuo kur nerti.
Yra trys schemos:
Tai ar nerti nuo apacios ar kaip cia, kur liemenuku dalis, nu visiskai tupa pasidariau, help paaiskinkite man kaip ja ir nuo kur nerti.