Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas

Labai gražios baltutės suknutės thumbup.gif Tik pasidaryt jas reik mokėt biggrin.gif
Atsakyti
ta pirma neatrodo labai sudetinga , o antraa tai jau idomesne g.gif
Atsakyti
Bikini jau issirinkau, bet, ko gero, teks "pasivaizduot" tik kita vasara...
O kaip nertu sijonu liemeni geriau daryt? Tikriausiai, geriausiai uztrauktukas. Rasteli jau issirinkau, tik nezinau, kaip su pamusalu. Pati apie siuvima nieko neismanau, tai gal geriau pirma susiieskot koki pasijoni pirkt, o paskui pradet nert? patarkit kas...
Atsakyti
QUOTE(ciaramashka @ 2006 07 23, 14:18)
Bikini jau issirinkau, bet, ko gero, teks "pasivaizduot" tik kita vasara...
O kaip nertu sijonu liemeni geriau daryt? Tikriausiai, geriausiai uztrauktukas.  Rasteli jau issirinkau, tik nezinau, kaip su pamusalu. Pati apie siuvima nieko neismanau, tai gal geriau pirma susiieskot koki pasijoni pirkt, o paskui pradet nert? patarkit kas...

As neriu dabar sijona jau beveik baigiu, o pasijoni bandysiu siuti kai nunersiu
Atsakyti
Na aš irgi sijoną baiginėju, vakar siūlų netikėtai gavau thumbup.gif
Pasijonį darysiu kai bus baigta, o liemuo bus su raišteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 23 liepos 2006 - 16:19
QUOTE(Vaidullka @ 2006 07 23, 17:19)
Na aš irgi sijoną baiginėju, vakar siūlų netikėtai gavau  thumbup.gif
Pasijonį darysiu kai bus baigta, o liemuo bus su raišteliu  mirksiukas.gif

Ar ta pati sijona, ar jau kita darai? blush2.gif
As tai kuprinike baigineju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2006 07 23, 18:34)
Ar ta pati sijona, ar jau kita darai?  blush2.gif
As tai kuprinike baigineju  ax.gif

Tą patį, nes siūlai mūsų krašte baigėsi ir nežinojo kada užsiveš, bet kad vakar netyčia radau pirkt visai man nežinomoj parduotuvėj (iki šiol ji buvo nežinoma lotuliukas.gif ), tai dabar jau neriu ištisai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 07 23, 18:52)
Tą patį, nes siūlai mūsų krašte baigėsi ir nežinojo kada užsiveš, bet kad vakar netyčia radau pirkt visai man nežinomoj parduotuvėj (iki šiol ji buvo nežinoma  lotuliukas.gif ), tai dabar jau neriu ištisai  thumbup.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

As tai nusipirkusi buvau sveriamu siulu, pusvilnes juodos, kazkur virs pusantro kilogramo, nu tai neissenkantis saltinis man ta babina lotuliukas.gif , tiek visko prisidariau is ju ir dar vis neisnaudoju visu doh.gif
Nusimezgiau paltuka, megztini, vyrui salika (japonisku rastu, kuris nemazai siulu suryja), kepure, dabar sali neriu ir kuprinike tongue.gif , ir dar jie nesibaigia, ot pigiai apsimegziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2006 07 21, 18:41)
Editules nuotraukytes  wub.gif
user posted image
user posted image

Aciu kristi3d uz ikeltas suknutes mirksiukas.gif
Vis sapnuojasi man pirmoji ax.gif nemanau,kad sudetinga bus nunerti biggrin.gif Baigsiu pradetus darbelius ir bandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Editule @ 2006 07 24, 09:05)
Aciu kristi3d uz ikeltas suknutes  mirksiukas.gif
Vis sapnuojasi man pirmoji  ax.gif  nemanau,kad sudetinga bus nunerti  biggrin.gif  Baigsiu pradetus darbelius ir bandysiu  4u.gif

AR taip pat baltą nersi, ar rinksies kitą spalvą?
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2006 07 24, 09:34)
AR taip pat baltą nersi, ar rinksies kitą spalvą?

Galvoju balta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, na sedau nerti sios bliuskos bet nesuprantu nuo kur pradeti

Yra trys schemos:

Tai ar nerti nuo apacios ar kaip cia, kur liemenuku dalis, nu visiskai tupa pasidariau, help paaiskinkite man kaip ja ir nuo kur nerti.

user posted image

user posted image
Atsakyti