Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas

Sveikos mamytes,
prasau pagalbos, perziurejau visas temas, bet taip ir neradau paprastu paprasciausios "tiubiteikos" biggrin.gif formos nertos kepures schemos doh.gif Megzti noreciau paprasciausiais stulpeliais su vienu uzmetimu, bet niekaip neiseina normaliai isplatinti, tai per siaura tai per plati kaip kokia servetele gaunasi doh.gif praradau vilti, o nunerti iki sestadienio reikia verysad.gif pagelbekit mamos 4u.gif
Atsakyti
Susiena notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 07 18, 14:37)
user posted image
Papildyta:

user posted image
user posted image
user posted image

va jetus kiek čia grožių pridėjot wub.gif wub.gif wub.gif . noriu visko lotuliukas.gif
klausimas su šia bliuzele: jei aš noriu ta dalelę nert, kur tik krūtinė, tai jau matuot reik pagal savo apimtis ir nekreipt demesio i schemos centimetrus:) ? neriu bliuskute ir nzn ka su priekiu daryt, o čia man visai patiko biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Editule @ 2006 07 19, 10:02)
Sveikos mamytes,
prasau pagalbos, perziurejau visas temas, bet taip ir neradau paprastu paprasciausios "tiubiteikos"  biggrin.gif  formos nertos kepures schemos  doh.gif  Megzti noreciau paprasciausiais stulpeliais su vienu uzmetimu, bet niekaip neiseina normaliai isplatinti, tai per siaura tai per plati kaip kokia servetele gaunasi  doh.gif  praradau vilti, o nunerti iki sestadienio reikia verysad.gif  pagelbekit mamos  4u.gif

Nejaugi man niekas nepades verysad.gif
Atsakyti
sveikutes, varciau varciau, seile varvinau. O del tos baltos bliuzeles... jau vaseli atlaisvinau ir pulsiu bandyt... Kazin, kokias siulais ja geriau..?
Atsakyti
QUOTE(Editule @ 2006 07 20, 10:44)
Nejaugi man niekas nepades  verysad.gif

zinai, esu nerus ir pagal schemute, bet visvien dydzio neina isgaut reikalingo - juk kiekvieno galvos skirtingu dydziu bigsmile.gif lotuliukas.gif
esu nerus ir kaip nori tu, tik labai jau daug matavau, kad visad nutaikyti, kad nebutu per didele, ar per maza blush2.gif . tikiuos bent kiek pagelbejau g.gif
Atsakyti
Vienintelė, kurią radau bent kiek panašią į "tiubeteiką":
user posted image
user posted image
Papildyta:
Man rodos labai panaši į šią:
user posted image

Yra čia, čia, čia.
Atsakyti
Aciu tau labai Susiena drinks_cheers.gif 4u.gif siandien bandysiu nerti, tik kaip suprasti ten parasyta dydi?Kaip manai ar tiks suaugusiam vyrui?
Atsakyti
nelabai as suprantu kai ptuos sujungimus daryti blush2.gif doh.gif
niu bet gal kaip nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Editule @ 2006 07 20, 13:26)
Aciu tau labai Susiena  drinks_cheers.gif  4u.gif  siandien bandysiu nerti, tik kaip suprasti ten parasyta dydi?Kaip manai ar tiks suaugusiam vyrui?

Manau, reikėtų matuoti. g.gif Čia gal centimetrais aplink galvą? g.gif
Atsakyti
man visai neblogai
Papildyta:
Visai neblogai "salmas" arba t.vad. "tiubeteika" iseina neriant pagal pasirinkta servetele. Tik reik laiku sustot platint. Kol pavyks, vistiek teks pora karteliu paardyt... doh.gif
Atsakyti
Norejau su visom pasitarti 4u.gif visaip kaip rezgu rezgu kokia cia man suknyte nusinerus tik pagal sugalvota modeliuka (kryzminant du drabuzius) neisivaizduoju kaip gausis doh.gif matyt fantazija isseko blink.gif blink.gif blink.gif
kaip manot jei nerciau toki sijona
user posted image
user posted image
ir sio maudomuko tik biuskute
user posted image
jau nusipirkau siuliuku drinks_cheers.gif tokiu nelabai storu (rekomenduoja nerti 2,5-3 nr vaseliu, sudetis 100%acryl labai lengvai kremines spalvos)
dar tokia detale sugalvojau kad toki marga "pamusala" pasiusiu po visa suknele mirksiukas.gif Gal kieno vaizduote lakesne tai patarkit. be to norejau paklausti kazina ar uztektu man 18 kamuoliuku po 220m. tai butu 3960m. is viso ax.gif
Va kiek daug visko prisiklausinejau blink.gif blush2.gif blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti