Sveikos mamytes,
prasau pagalbos, perziurejau visas temas, bet taip ir neradau paprastu paprasciausios "tiubiteikos" formos nertos kepures schemos Megzti noreciau paprasciausiais stulpeliais su vienu uzmetimu, bet niekaip neiseina normaliai isplatinti, tai per siaura tai per plati kaip kokia servetele gaunasi praradau vilti, o nunerti iki sestadienio reikia pagelbekit mamos
Susiena Labai aciu
QUOTE(Susiena @ 2006 07 18, 14:37)
va jetus kiek čia grožių pridėjot . noriu visko
klausimas su šia bliuzele: jei aš noriu ta dalelę nert, kur tik krūtinė, tai jau matuot reik pagal savo apimtis ir nekreipt demesio i schemos centimetrus:) ? neriu bliuskute ir nzn ka su priekiu daryt, o čia man visai patiko
QUOTE(Editule @ 2006 07 19, 10:02)
Sveikos mamytes,
prasau pagalbos, perziurejau visas temas, bet taip ir neradau paprastu paprasciausios "tiubiteikos" formos nertos kepures schemos Megzti noreciau paprasciausiais stulpeliais su vienu uzmetimu, bet niekaip neiseina normaliai isplatinti, tai per siaura tai per plati kaip kokia servetele gaunasi praradau vilti, o nunerti iki sestadienio reikia pagelbekit mamos
Nejaugi man niekas nepades
sveikutes, varciau varciau, seile varvinau. O del tos baltos bliuzeles... jau vaseli atlaisvinau ir pulsiu bandyt... Kazin, kokias siulais ja geriau..?
QUOTE(Editule @ 2006 07 20, 10:44)
Nejaugi man niekas nepades
zinai, esu nerus ir pagal schemute, bet visvien dydzio neina isgaut reikalingo - juk kiekvieno galvos skirtingu dydziu
esu nerus ir kaip nori tu, tik labai jau daug matavau, kad visad nutaikyti, kad nebutu per didele, ar per maza . tikiuos bent kiek pagelbejau
nelabai as suprantu kai ptuos sujungimus daryti
niu bet gal kaip nors
niu bet gal kaip nors
QUOTE(Editule @ 2006 07 20, 13:26)
Aciu tau labai Susiena siandien bandysiu nerti, tik kaip suprasti ten parasyta dydi?Kaip manai ar tiks suaugusiam vyrui?
Manau, reikėtų matuoti. Čia gal centimetrais aplink galvą?
man visai neblogai
Papildyta:
Visai neblogai "salmas" arba t.vad. "tiubeteika" iseina neriant pagal pasirinkta servetele. Tik reik laiku sustot platint. Kol pavyks, vistiek teks pora karteliu paardyt...
Papildyta:
Visai neblogai "salmas" arba t.vad. "tiubeteika" iseina neriant pagal pasirinkta servetele. Tik reik laiku sustot platint. Kol pavyks, vistiek teks pora karteliu paardyt...
Norejau su visom pasitarti visaip kaip rezgu rezgu kokia cia man suknyte nusinerus tik pagal sugalvota modeliuka (kryzminant du drabuzius) neisivaizduoju kaip gausis matyt fantazija isseko
kaip manot jei nerciau toki sijona
ir sio maudomuko tik biuskute
jau nusipirkau siuliuku tokiu nelabai storu (rekomenduoja nerti 2,5-3 nr vaseliu, sudetis 100%acryl labai lengvai kremines spalvos)
dar tokia detale sugalvojau kad toki marga "pamusala" pasiusiu po visa suknele Gal kieno vaizduote lakesne tai patarkit. be to norejau paklausti kazina ar uztektu man 18 kamuoliuku po 220m. tai butu 3960m. is viso
Va kiek daug visko prisiklausinejau
kaip manot jei nerciau toki sijona
ir sio maudomuko tik biuskute
jau nusipirkau siuliuku tokiu nelabai storu (rekomenduoja nerti 2,5-3 nr vaseliu, sudetis 100%acryl labai lengvai kremines spalvos)
dar tokia detale sugalvojau kad toki marga "pamusala" pasiusiu po visa suknele Gal kieno vaizduote lakesne tai patarkit. be to norejau paklausti kazina ar uztektu man 18 kamuoliuku po 220m. tai butu 3960m. is viso
Va kiek daug visko prisiklausinejau