Sveikos mamytes, prasau pagalbos, perziurejau visas temas, bet taip ir neradau paprastu paprasciausios "tiubiteikos" formos nertos kepures schemos Megzti noreciau paprasciausiais stulpeliais su vienu uzmetimu, bet niekaip neiseina normaliai isplatinti, tai per siaura tai per plati kaip kokia servetele gaunasi praradau vilti, o nunerti iki sestadienio reikia pagelbekit mamos
va jetus kiek čia grožių pridėjot . noriu visko
klausimas su šia bliuzele: jei aš noriu ta dalelę nert, kur tik krūtinė, tai jau matuot reik pagal savo apimtis ir nekreipt demesio i schemos centimetrus:) ? neriu bliuskute ir nzn ka su priekiu daryt, o čia man visai patiko
Sveikos mamytes,
prasau pagalbos, perziurejau visas temas, bet taip ir neradau paprastu paprasciausios "tiubiteikos" formos nertos kepures schemos Megzti noreciau paprasciausiais stulpeliais su vienu uzmetimu, bet niekaip neiseina normaliai isplatinti, tai per siaura tai per plati kaip kokia servetele gaunasi praradau vilti, o nunerti iki sestadienio reikia pagelbekit mamos
sveikutes, varciau varciau, seile varvinau. O del tos baltos bliuzeles... jau vaseli atlaisvinau ir pulsiu bandyt... Kazin, kokias siulais ja geriau..?
zinai, esu nerus ir pagal schemute, bet visvien dydzio neina isgaut reikalingo - juk kiekvieno galvos skirtingu dydziu
esu nerus ir kaip nori tu, tik labai jau daug matavau, kad visad nutaikyti, kad nebutu per didele, ar per maza . tikiuos bent kiek pagelbejau
man visai neblogai Papildyta: Visai neblogai "salmas" arba t.vad. "tiubeteika" iseina neriant pagal pasirinkta servetele. Tik reik laiku sustot platint. Kol pavyks, vistiek teks pora karteliu paardyt...
Norejau su visom pasitarti visaip kaip rezgu rezgu kokia cia man suknyte nusinerus tik pagal sugalvota modeliuka (kryzminant du drabuzius) neisivaizduoju kaip gausis matyt fantazija isseko kaip manot jei nerciau toki sijona ir sio maudomuko tik biuskute jau nusipirkau siuliuku tokiu nelabai storu (rekomenduoja nerti 2,5-3 nr vaseliu, sudetis 100%acryl labai lengvai kremines spalvos) dar tokia detale sugalvojau kad toki marga "pamusala" pasiusiu po visa suknele Gal kieno vaizduote lakesne tai patarkit. be to norejau paklausti kazina ar uztektu man 18 kamuoliuku po 220m. tai butu 3960m. is viso Va kiek daug visko prisiklausinejau