Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas

QUOTE(Mil@na @ 2006 07 16, 17:35)
Rife, labai nlabai norėčiau to kostiumėlio schemos...Labai rolleyes.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Mezgiau iš nuotraukos be jokios schemos.
Numezgiau pynutę norimo ilgio ir į kiekvieną pynutės kilpą pradedant stulpeliu su vienu užmetimu ir baigiant stulpeliu su keturiais užmetimais. Priklausomai kokio pločio norite lapelio ir apmegzti. Kiek lapelių darysit -gausis šešiakampis arba aštunkampis ir sujungsit vieną su kitu.
Sunkiausiai kol pradedi, daug bandymų reikia padaryti kol gaunasi norimo dydžio.
Aš dariau pynutę iš 16 akių ir mezgiau 1 stulpelį su vienu užmetimu, 5 su dviem užmetimais, 5 su trim ir 5 su keturiais užmetimais. Dariau gėles iš šešių lapelių ir sujungiau.

Papildyta:
QUOTE(Palergonija @ 2006 07 16, 18:46)
Rife,gal reikėjo darbelius kelt į pagyrų puodo temą,nesusikalbėjom  g.gif ,tikrai šauniai padirbėjai  mirksiukas.gif

P.S.galvoju,gal reikia atsidaryt naują temą-"Ką dabar neriam-mezgam" g.gif  rusaitės tokią turi,ten dalinas schemom,įvertina būsimą darbelį,ir stimulas megzt atsiranda,kai kolektyiškai nusprendi ar verta apsiimt  ax.gif ,gal atidarytumėt,kuri dažniau lankos rankdarbiuose ax.gif (ne visai vietoj pasvarstymai raštu  biggrin.gif )

Ilgai galvojau rodyt ar ne, bet norisi parodyt, kad kiti įvertintų ir dar labiau imi stengtis.
Ačiū visoms už pagyrimus.

Atsakyti
sveikutes... nusipirkau nerealu zurnaliuka rankdarbiu - man ji pavarcius kilo nuostabiu ideju bigsmile.gif . pabandysiu kaip nors atskenuoti ir jums ikelti, tik nzn kaip gausis su lietuvisku sriftu, nes programa iskraipo lietuviskas raides ax.gif . ir dar nzn ar pavyx man cia ikelti, nes as kai pir naujoke dar cia biggrin.gif blush2.gif . taigis, laukiu nesulaukiu pasidalinti su jumis savo dziaugsmeliu ax.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos

Gal kas turite sitos bliuskutes schema?
user posted image

Arba gal kas paasikintu kaip nerti sita bliuskute?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovesa: 17 liepos 2006 - 21:23
Sveikos 4u.gif
gal kuri turite sios bliuzeles schemute? Man ji labai grazi...
user posted image
Atsakyti
Tikrai labai gražios bliuzelės thumbup.gif thumb_yello.gif Ir aš norėčiau tokias nusinarpliot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2006 07 18, 09:55)
Sveikos  4u.gif
user posted image

Paieškok ankstesniuose puslapiuose arba ankstesnės temos pabaigoje, tikrai buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2006 07 17, 21:22)
Reikia pagalbos
Arba gal kas paasikintu kaip nerti sita bliuskute?
user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(rasyte_ @ 2006 07 18, 09:55)
Sveikos  4u.gif
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susiena: 18 liepos 2006 - 13:38
Rife, na niekaip negaliu nusiraminti-tas tavo kostiumėlis neduoda man ramybės rolleyes.gif Gal gali parašyti, iš kokių siūlų nėrei? kokia jų sudėtis?kAŽKODĖL MAN ATRODO, KAD BUVAU MAČIUSI KAŽKĄ PANAŠAUS, BET DABAR NIEKUR NERANDU...pAGAL PAVYZDĮ BŪTŲ KO GERO LENGVIAU...
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2006 07 18, 16:56)
Rife, na niekaip negaliu nusiraminti-tas tavo kostiumėlis neduoda man ramybės rolleyes.gif Gal gali parašyti, iš kokių siūlų nėrei? kokia jų sudėtis?kAŽKODĖL MAN ATRODO, KAD BUVAU MAČIUSI KAŽKĄ PANAŠAUS, BET DABAR NIEKUR NERANDU...pAGAL PAVYZDĮ BŪTŲ KO GERO LENGVIAU...

Mezgiau iš 100 proc. medvilnės - MAXI
Atsakyti
Susiena - wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 07 15, 18:50)
Gal turit kokį modeliuką , kur nėrinys su medžiaga(linu) sukombinuotas

Labai reikia 4u.gif
Atsakyti