Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas

va kokius daiktus moterishkes apnerineja

Pasižiūrėjus tai darbo gaila rolleyes.gif nebent stovės nenaudojamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palma @ 2006 07 13, 20:32)
Pasižiūrėjus tai darbo gaila  rolleyes.gif nebent stovės nenaudojamas  g.gif

Norėčiau parodyti savo nertus daiktus, kuriuos nunėriau vienai forumietei{GAL NESUPYKS, bet negaliu įkelti nes neturiu 100 žinučių.
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2006 07 14, 10:40)
Norėčiau parodyti savo nertus daiktus, kuriuos nunėriau vienai forumietei{GAL NESUPYKS, bet negaliu įkelti nes neturiu 100 žinučių.

nors ir turesi 100 zhinuchiu, ne visose temose galesi kelt nuotraukas sad.gif
nueik, i shita puslapiuka, ten ikelk nuotrauka ir nukopink chia adresiuka, kuri tau duos, ir viskas - galesi parodyt savo darbelius wink.gif
Atsakyti

O kas ten per grožybės yra, nagi smalsu pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
SOS Kaip jūs jungiate gėlytes vieną su kita? Aš bandau jungt tokiu pat siūlu su adata, bet man negražiai gaunasi, nes gėlės žiedlapukas-pynutė, nekaip siūlas pravinguriouja iki kitos jungimo vietos.
Atsakyti
sveikos nerejeles 4u.gif
neriu si karta veduokle, pritrukau siulu kelioms eilems, tai galvoju nuveiksiu ka nors kita , kol nusipirksiu. gal kas turit kokiu ideju is ko pasidaryti ta pati pagrinda. buvau sualvojus daryti is ledu pagaliuku, bet jie per trumpi. reiketu ko nors 16cm. tai va , galva suku g.gif g.gif g.gif , o ji kazko nelabai nori suktis. gal kam kils kokia idejele ax.gif
[IMG]http://img124.imageshack.us/img124/8628/veduokle3br.jpg]My Webpage
[IMG]http://img80.imageshack.us/img80/8103/vedukle17wj]My Webpage
Atsakyti
QUOTE(rita-x @ 2006 07 14, 14:41)
sveikos nerejeles 4u.gif
neriu si karta veduokle, pritrukau siulu kelioms eilems, tai galvoju nuveiksiu ka nors kita , kol nusipirksiu. gal kas turit kokiu ideju is ko pasidaryti ta pati pagrinda. buvau sualvojus daryti is ledu pagaliuku, bet jie per trumpi. reiketu ko nors 16cm. tai va , galva suku g.gif  g.gif  g.gif , o ji kazko nelabai nori suktis. gal kam kils kokia idejele ax.gif

Galetum pabandyti panaudoti pagaliukus, kuriais kinietiska maista valgo. Ju yra pirkti pokeliais prekybos centruose. Gal nebus per stori...
Atsakyti
net nebuciau sumascius. per stori neturetu buti. dar nelabai isivaizduoju, bet manau turetu graziai vienas salia kito suskleist. aciu uz ideja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(risa @ 2006 07 14, 15:41)
SOS  Kaip jūs jungiate gėlytes vieną su kita? Aš bandau jungt tokiu pat siūlu su adata, bet man negražiai gaunasi, nes gėlės žiedlapukas-pynutė, nekaip siūlas pravinguriouja iki kitos jungimo vietos.

pabandyk nesusiuti, o sunerti. paprasciausiai susideliok gelytes kaip turi buti ir nuo vienos prie kitos nerk pynele. as kazkada irgi jungiau adata, schmoll.gif negraziai gaudavosi siula pervedineti, tada kiekviena sujungus siula karpydavau ir slepdavau, schmoll.gif bet sis sugebedavo atsilaisvinti ir viskas irdavo, tai galiausiai viska sujungiau sunerdama. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rita-x @ 2006 07 14, 15:57)
net nebuciau sumascius. per stori neturetu buti. dar  nelabai isivaizduoju, bet manau turetu graziai vienas salia kito suskleist. aciu uz ideja 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(risa @ 2006 07 14, 14:41)
SOS  Kaip jūs jungiate gėlytes vieną su kita? Aš bandau jungt tokiu pat siūlu su adata, bet man negražiai gaunasi, nes gėlės žiedlapukas-pynutė, nekaip siūlas pravinguriouja iki kitos jungimo vietos.

Tau siaip reikejo jas jungti iskart, t.y. sunerti. Siaip turiu issisaugojus kelis budus detaliu sunerimo. Gal kiek pades...
1. user posted image

2. user posted image

3. user posted image

4. user posted image
Atsakyti

Gali atsiūst man ,aš sukelsiu mirksiukas.gif astukaaj@yahoo.com
Atsakyti
Gal turit kokį modeliuką , kur nėrinys su medžiaga(linu) sukombinuotas
Atsakyti

Rifės darbeliai wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti