QUOTE(sskyey @ 2013 11 12, 16:09)
Siulyciau nuotraukas spausdinti ant kanvos (kazkas panasaus kaip paveikslai) zinau kad pakankamai brangu bet isrinkus viena butu tikrai grazi dovana na bent jau man
Na, ant kanvos gal ir grazu, bet yra tokia mintis dekorui (jei galima taip sakyti) - prie laiptu ant sienos pakabinti daugiau visokiu nuotrauku ir vaizdeliu. Vat netgi su MB mama susitariau, kad atrinks keleta ju seimos nuotrauku, kur jie su vaikais. Nuskanuosiu, atspauzdinsiu (pas profesionalus, ne ant popieriaus) ir ireminsiu. Irgi bus prie dovanu
O kanva reiketu kur atskirai kabinti, i grupe prie remeliu netiks
Bet mintis tikrai grazi, gal kam kitam pravers
QUOTE(*Deimante* @ 2013 11 12, 20:08)
Ajste, viskas gerai, as nieko nepriimu asmeniskai
Kiek zmoniu, tiek nuomoniu
Manau, jusu vyras bus patenkintas dovana
Aciu, ir as taip tikiuosi
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2013 11 14, 16:05)
Dukrytei (3,9 metukų) - traukinukas,
kvepaliukai, lėlytei vežimėlis, mašinėlė, segtukų į plaukučius, Tofifi saldainiai (mėgstamiausi, kurių labai retai perkam), meškis Pasakorius, karoliukų vėrimo rinkinys ir kūrybinis rinkinys piešti ant formelių.
Nesupykite, bet 4 metuku mergaitei ar tikrai reikia kvepaliuku? Man atrodo per maza tokiems dalykams. Zinau, kad vaikai nori but dideli ir kopijuoja suaugusius, bet as kvepalus priskiriu prie kosmetikos, o kosmetikai tokiam amziuj - ne
Gal geriau koki papuosaliuka?
Del dovanu gausybes, tai irgi nemanau, kad stebuklas yra gauti visas dovanas is saraso ir dar daugiau. Stabuklas yra buvimas su seima, vidiniai dalykai. Materialiu dalyku GAL negalesime sau leisti, o pabuti kartu TIKRAI ateis diena kai nebegalesime, nes esame laikini. O is materialios puses daug priklauso nuo to kaip pateikiama. Jei vaikas neigauna tokio jausmo, kad tai viskas privaloma jam duoti, jo teise buti apipiltam dovanomis, tai viskas ok. Deja, neretai pasitaiko, kad kalnai dovanu tampa norma, nevertinama, o tikimasi ir netgi reikalaujama
Artimam rate buvo problema, kai nuolat lauktuviu gaunantis vaikas pradejo tiesiai sviesiai klausti "o ka man senelis atnes? noriu to ir to". Pasakyti aciu irgi buvo pamirsta, nes gaunama viskas ir be aciu ar prasau
Greitai lauktuves buvo "praskiestos" zaidimais su seneliu
Jau turim dovanas MB tevams - mamai kremas, kurio prase, o teveliui marskiniai. Mano mama irgi jau uzsisake dovana - knyga, tai dabar ieskosim kuria is pavardintu
Sau taip pat pasidovanosiu knyga