QUOTE(Milita @ 2013 11 14, 09:55)
na taip sarasiukas neblogas, bet kaledos tik karta per metus, o be to visus metus nepildom dideliu noru na tik gimtadienis, bet ir tai buna pasirinktinai:nori svesti kur nors ar dovana tai dazniausiai nugali svente ir tada gauna tik kokia smulkmena, o va kaledos tai noru pildymas.na pas mus seneliai ir visi kiti stengiasi nustebinti ir I sarasa neziuri
bet jiem sekasi nustebinti.
todel tas sarasiukas skirtas mums
Visiškai Jums pritariu. Mano dukrytė tai pat jau parašė laišką kalėdų seneliui ir užsiprašė ne vieną dovaną. Nematau nieko bloga - juk taip smagu gauti reikalingus, norimus, svajojamus daiktus. Ir kas čia blogo, kad viską gaus vienu metu.
Pas mus tai pat dukrytės dovanų sąrašiukas skirtas tik mums, seneliai noriai imasi iniciatyvos ir ieško dovanėlės anūkei patys, net mums nesako ką išrinko
O kad atsakymas būtų į temą, tai planuojamos mūsų šių metų dovanos:
Dukrytei (3,9 metukų) - traukinukas, kvepaliukai, lėlytei vežimėlis, mašinėlė, segtukų į plaukučius, Tofifi saldainiai (mėgstamiausi, kurių labai retai perkam), meškis Pasakorius, karoliukų vėrimo rinkinys ir kūrybinis rinkinys piešti ant formelių.
Vyrui: buvo užsiminęs, kad norėtų knygos apie grafinį piešimą, kvepalų, geros antklodės, vitaminų (jau nupirkau);
Mano mamai - darysiu saldumynų rinkinį iš įvairių saldainių, nusižiūrėjau, kad Saldžiuose Majuose ko gero apsipirkti reiks, kūno priežiūros rinkinys;
Mano tėčiui - vitaminai, tai pat saldumynų rinkinys;
Mano broliui - vitaminai, saldumynų rinkinys.
Šiais metais dovanas gausiančių sąrašas nėra didelis, nes neplanuojam lankyti vyro giminės ar šiaip kur toli važinėti dėl