Labas visoms išprotėjusioms(gera prasme) kaip ir aš, dėl
Na, ką buvau sugalvojus dar apmąsčiau kai ką pakeičiau ir štai viskas užsakyta, atiduodu sąrašiuką jūsų teismui
MB - chalatas, zurnalo prenumerata ir audimo čekis( nes vis nepataikau kas jam gražu)
Dukrytė (14m) - naujas tel. dėkliukas, kuprinė (kaulija jau seniai, bet ir senoji dar gera, sakiau nepirksiu, tačiau visos draugės turi dabar tas su "ūsais" tai alpsta kaip nori), batai( tokio tipo kareiviški, man jie baisūs, negaliu žiūrėt, bet jug kalėdos, tai turbūt bus geriausia dovana, nes tikrai nesitiki, kad pasak jos senamadiška mama tokius nupirks
)ir naujas megztukas, kurį jau seniai buvo nusižiūrėjus.
Sesei - kūno šveitiklis su ruduoju cukrum ir kūno sviestas su kava, veido kaukė.
Sesės vyrui - čirvinių blynų keptuvė( na jis namuose kepa blynus ir žinau, kad tokios neturi), išvirsiu mėtų džemo ir dar kokio nors įdomesnio.
Dukterėčiai(7m) - žurnalo smurfai prenumerata ir koks papuošaliukas.
Sūnėnui(4m) - katinas Tomas, nes sesė savo tel. nespėja krauti per tą Tomą
Tėvams - geros kavos pupelių kg ir dėžė saldainių
Broliui(16) - žinau, kad dabar gausiu pylos nuo jūsų, bet pinigai, nes jis niekuo nesidomi, apart kompo, o ir prie jo tiek visko turi
tai bus gražiai supakuoti eurai( kad iki naujų nespėtų išleisti
)
Dukterėčiai(3m) - pižama su herojais iš kalėdų šalis, šį filmą žiūri per dieną po kelis kartus
MB dukterėčiai - nagų priežiūros priemonės, kremas, jos vyrui butelis stipraus gėrimo ir užkanda prie jo( vytintas kumpis, na tie kur dideli parsiduoda ir juodos naminės duonos kepalas) prie šio rinkinio užrašysiu ką nors juokingo
MB sūnėnui(18) pinigai, nes nesigalvoja ko nori, o žinau kad taupo automobiliui, nes teises prieš šventes laikys, tai bus indėlis kad greičiau sutaupytų
Pusseserėms - auskarai, knygos. Beje labai patiko idėja (kas žvakes daro) auskariukus jei nedideli paslėpti žvakėje, kažkur internete buvau radus kaip padaryti.
Seneliams ir visiems kitiems artimiesiems - simboliškai vyno butelis, saldainių dėžė, kava, arbata.
Na štai toks mano šiūmetis sąrašiukas
ir sutrumpint jo neina nes čia patys artimiausi su kuriais visos šventės kartu.
Dabar laukiu kada visos dovanėlės atkeliaus iki manęs ir pradėsiu smagiausią dalį - pakavimą