Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 7

QUOTE(pašnekutė @ 2014 11 15, 20:51)
Ir vėl prasideda tas maratonas  biggrin.gif
Kai kuriomis dovanomis pasirūpinau jau iš rudens: šokoladinė aronijų uogienė, moliūgų saldainiai, obuolių sūriai, arbatos.
Užsakyta iš e-parduotuvių... na, kaip juos pavadint... Sieteliai arbatai tokie - vieniems juokingų, kitiems - mielų formų. Tikiuosi - laiku atvyks.
Na, meduoliniai nameliai tradiciškai bus ir meduoliai.
Teks dar šalį sukurpti, nes labai aiškiai gavau suprast...  biggrin.gif
O va dėl vyro... g.gif  Nu amžina dilema. Galvoju apie plaukų kirptuvą (tokį naudoja, bet jau pavargęs labai), bet taip neįdomu man atrodo... Ką dar mėgsta? Žvejoti mėgo. Kažkada. Jau šimtą metų to nedarė g.gif  Kažkada bandžiau priminti, bet nepadėjo. Pavalgyt mėgsta. Ir gamint. Gal kokių idėjų būtų ta tema? Tik peilių nesiūlykit, nes jau turi belekiek, stalčius vos užsidaro. doh.gif  Ir šiaip tų įrankių lyg ir netrūksta  g.gif Kokiu patiekalu irgi nenustebinsiu...
Gal, sakau, beliks nupirkt kuponą į tankodromą, su tanku pasivažinėt  g.gif

iš kokių [uslapių sakėtės? smile.gif g.gif
kažkodėl juoktis pradėjau kai paskaičiau dėl to tanko lotuliukas.gif mano vyras turbūt pagalvotų kad nudurnėjau jei tokią dovaną padovanočiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet man asmeniškai visai smagu būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burnickiene @ 2014 11 15, 22:37)
iš kokių [uslapių sakėtės? smile.gif  g.gif
kažkodėl juoktis pradėjau kai paskaičiau dėl to tanko  lotuliukas.gif  mano vyras turbūt pagalvotų kad nudurnėjau jei tokią dovaną padovanočiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet man asmeniškai visai smagu būtų smile.gif

Visagalio ebay. Pvz.: tokie
http://www.ebay.com/...talgo=undefined
http://www.ebay.com/...=item4185d3a6b8

O dėl išprotėjimo - kiekvienas savaip iš proto kraustosi mirksiukas.gif Maniškis tikrai taip nepasakytų. Pas mus su tuo tanku gali būt kita bėda. Žinau, kad tankuose vietos mažokai, tai ... gali netilpt, jei ką doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burnickiene @ 2014 11 15, 20:37)
iš kokių [uslapių sakėtės? smile.gif  g.gif
kažkodėl juoktis pradėjau kai paskaičiau dėl to tanko  lotuliukas.gif  mano vyras turbūt pagalvotų kad nudurnėjau jei tokią dovaną padovanočiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet man asmeniškai visai smagu būtų smile.gif

su tanku pavaziuot ir pati noreciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2014 11 15, 20:51)
O va dėl vyro... g.gif  Nu amžina dilema. Galvoju apie plaukų kirptuvą (tokį naudoja, bet jau pavargęs labai), bet taip neįdomu man atrodo... Ką dar mėgsta? Žvejoti mėgo. Kažkada. Jau šimtą metų to nedarė g.gif  Kažkada bandžiau priminti, bet nepadėjo. Pavalgyt mėgsta. Ir gamint. Gal kokių idėjų būtų ta tema? Tik peilių nesiūlykit, nes jau turi belekiek, stalčius vos užsidaro. doh.gif  Ir šiaip tų įrankių lyg ir netrūksta  g.gif Kokiu patiekalu irgi nenustebinsiu...
Gal, sakau, beliks nupirkt kuponą į tankodromą, su tanku pasivažinėt  g.gif

dežavu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2014 11 16, 10:29)

Dėl to, kad irgi sunku ką išrinkt, ar todėl, kad per dvi temas parašiau tą patį? (tikėjaus sulaukt daugiau patarimų)
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2014 11 16, 11:20)
Dėl to, kad irgi sunku ką išrinkt, ar todėl, kad per dvi temas parašiau tą patį? (tikėjaus sulaukt daugiau patarimų)

dėl to, kad per abi, nes manu, kad dauguma skaito visas temas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2014 11 16, 19:03)
dėl to, kad per abi, nes manu, kad dauguma skaito visas temas  ax.gif

Nepatikėsiu. Bent jau aš išprotėčiau, jei visas skaityčiau. Arba ... mirtinai neturėčiau ką veikti kokį mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2014 11 16, 18:41)
Nepatikėsiu. Bent jau aš išprotėčiau, jei visas skaityčiau. Arba ... mirtinai neturėčiau ką veikti kokį mėnesį.

nu bent jau aš kalėdų laikotarpiu visas temas skaitau ir mėnesių čia nereikia juk neskaitau visų temų ir visų lapų, o tik tas kuriose kažkas naujo parašyta
Atsakyti
Jei vyras mėgsta gaminti tai galima sugalvoti tikrai nemažai varijantų (prikalausomai nuot o ką turit): įdomi receptų knyga, gali būti su tam tikros šalies virtuve, prijuostė su linksmais užrašais, prieskoniai įvairūs, padažai aliejai ar jų rinkinys, jei mėgsta gaminti lauke kažkur esu mačiusi prijuostę kurioje yra sudėti grilio reikmenys, o ji pati susilanksto kaip dėkliukas įrankiams- šitas superinis daiktas, patys turime ax.gif Įdedu nuorodą panašios, kad suprastumėt apie ką kalbu:
user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginta06 @ 2014 11 08, 20:31)
... zinau kad rasysiu ant sendinto popieriaus Kaledinius laiskus nuo Kaledu senelio personaliai anglu kalba,tekstus suaugusiems susiradau

Gal galit tais tekstukais pasidalinti 4u.gif Butu labai idomu, nes musu Kaledos kol kas tik tarp suagusiu blush2.gif
Atsakyti
Keletui draugių padovanojau sąsagas snaiges ir sąsagas egles, joms labai patiko smile.gif
Dar mąstau gal kokių idėjų su jūsų pagalba rasiu.
Atsakyti
QUOTE(Briii @ 2014 11 18, 11:49)
Gal galit tais tekstukais pasidalinti  4u.gif  Butu labai idomu, nes musu Kaledos kol kas tik tarp suagusiu  blush2.gif

Tokio rašymo esmė turbūt ir yra asmeniškumas wink.gif
Atsakyti