Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 7

QUOTE(AusraNaske @ 2014 11 06, 15:28)
Aš tai basčiausi po visą internetą ieškodama kokios nors nematytos, įdomios originalios kalėdinės dovanos... ir ką? idėja!!! galiausiai pati savimi nepatikėjau atradusi vakarienę visiškoje tamsoje!! blink.gif  Esu girdėjusi iš pažįstamų apie tokią kavinę Vokietijoje, kur valgoma tamsoje, o aptarnaujantis personalas - akli žmonės.

4u.gif Man teko vakarieniauti Čagino restorane, Vilniuje. Tiesa, ten ne akli žmonės aparnauja, o tas pats personalas, kurį galima sutikti kasdien. Šiaip tikrai įspūdžių buvo daug, yra ten ir vedėja, programa, tenka ne tik ragauti ir spėlioti ką dediesi į burną, bet jei pasitaiko linksma kompanija, galima ir padainuoti, nes groja gyva muzika lotuliukas.gif Tikrai rekomenduočiau, mes nesigailėjom, nors kainos ir ne mažos ten. smile.gif
Atsakyti
Sakykit, o kiek mazdaug isleidziat zmogui kaledinei dovanai? Na cia gal savo vaikams ir vyrams/zmonoms neaktualu (patys zinom kiek tais metais nusipelne) tongue.gif Bet pavyzdziui kitiems giminaiciams, draugams ir panasiai. Semiausi cia ideju siu metu sventei, tai kai kuriu sarasiukai tikrai nepigus atrodo ax.gif Asku, kiek kas galim tiek isleidziam, bet vistiek idomu kaip kiti darot 4u.gif
Atsakyti
na, gaunasi max 30 lt draugams, artimesniems giminaiciams -50 lt, aisku, prisipliusuoja islaidos siuntimo, bet siaip svyruoja ir nuo 10 lt - arbata, kava, sokoladas 4u.gif savo seimai kitaip, gal kokio daikto i namus reikia, vaikams vel..stengiames ispildyt norus proto ribose 4u.gif
Atsakyti
Draugams iki 30 litų, jų vaikučiams žaislai irgi iki 20-30 litukų.

Vaiko krikštatėviams išeis apie 200 litų+siuntimas į Angliją.

Šeimos nariams perku iki 100 litų dažniausiai, bet visada būna brangiau smile.gif

Su vyro šeima nutarta nesikeisti dovanomis, tai nieko neišleisim.

Giminių vaikams žaislams iki 100 litų, bet jų yra tik 2, tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortun@ @ 2014 11 02, 22:18)
Sveikos.
Šiemet giminaičiam/draugam, su kuriais keičiamis dovanėlėmis (vynas, skanėstai, šventinė atributika...) galvoju padovanoti megztas vilnones kojines, su ta mintim, kad pasitinkam avies metus. Bet dvejoju, ar visi mėgsta vilnones kojines taip, kaip mėgstu ir vertinu jas aš  biggrin.gif  Ar yra kas nemėgsta tokių kojinių?  ax.gif

ziurint kaip tos kojines atrodo. Parduotuveje vilnones kojines perku, deviu ir vertinu. Ranku darbo - ne, nes jos tokios storos, kad del ju reiketu pirkti dydziu didesnius batus.

QUOTE(Fortun@ @ 2014 11 03, 12:52)
Dar pagalvojau apie vilnones pirštines...  rolleyes.gif

o tai bent man tai butu grynai ismetimui/atidavimui kitiems.
Kadangi vairuoju, tai pirstines arba odines arba dar slidininko is bedos, kad neslystu vairas.

Dukrai kaip tik siandien nupirkau pizama. Ir jeigu pasieks sutartu mokslo rezultatu bus pridetas telefonas. Jeigu ne - mp3 grotuvas.

Sunui - jeigu mokslo rezultatai pasiekti irgi telefonas. O jeigu ne, tai ziuresiu knygos/zurnalo prenumerata.

Vyro sesems su sugyventiniais yra jau nupirkti ir atideti puodeliai, dar arbatos/kavos reikes prideti. Ir jeigu uzklius akis uz kazko, tai ir vyro sunenui koki zaisliuka (noreciau medini idomi surasti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 14 lapkričio 2014 - 16:09
merginos, reikia patarimo... doh.gif

zodziu, mano drauge, mano dukros kristo mama su vyru gyvena Airijoj.. visko jie ten turi ir tikrai pigiau nei cia, o kazka padovanoti tai norisi ir reikia.. na, gal kas nori pasidalinti savo idejomis, ka butu galima padovanoti zmonems svetur? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2014 11 14, 19:03)
merginos, reikia patarimo...  doh.gif

zodziu, mano drauge, mano dukros kristo mama su vyru gyvena Airijoj.. visko jie ten turi ir tikrai pigiau nei cia, o kazka padovanoti tai norisi ir reikia.. na, gal kas nori pasidalinti savo idejomis, ka butu galima padovanoti zmonems svetur?  ax.gif  4u.gif

O jei kokių maikučių su lietuviška atributika. Ar šiaip lietuviškų saldainių.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 11 14, 20:24)
O jei kokių maikučių su lietuviška atributika. Ar šiaip lietuviškų saldainių.

tai va, saldumynai tik ir sukasi galvoj.. g.gif bet vel kazkaip.. jie mums cia visko daug prisiuncia, tai noris ir mums kazka tokio sugalvot, nu bet galva neisnesa... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2014 11 14, 20:03)

zodziu, mano drauge, mano dukros kristo mama su vyru gyvena Airijoj.. visko jie ten turi ir tikrai pigiau nei cia, o kazka padovanoti tai norisi ir reikia.. na, gal kas nori pasidalinti savo idejomis, ka butu galima padovanoti zmonems svetur?  ax.gif  4u.gif

gal kazka ranku darbo, moteriai kad ir papuosalu.
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2014 11 14, 18:03)

Na mes patys esam is Airijos, tai esam gave ir dovanu zaidimas su lietuvos istorija, domino su lt vaizdais, vaikai yra gave maikutes su uzrasu lietuva, tai tikrai Smagu :-) kas dar nudziugina tai rinkinukai su rukyta mesyte :-) O va saldainiai kazkaip nelabai, nu vaikams nebent.
Atsakyti
Sveiki,

Šnekant apie Kalėdines dovanas, noriu pasidalinti ir savo patarimais. Viena draugė, gimimo dienos proga gavo tikrai nemažai dovanų, bet labiausiai iš visų jai įsiminė ne pati dovana o vienos dovanos įpakavimas. Suvyniota į popierių ir aprišta kaspinu skirtu tik Jai. Ant kaspino buvo užrašyta " Su gimimo diena miela Karolina!"

Turbūt kiekvienam smagu gauti kažką asmeniško, nesusilaikiau ir pati suradau kas tokius grožius daro blush2.gif užsakiau pabandymui 2 metrus kaspino su savo tekstu ir likaus tikrai patenkinta. Jau užsakiau kaspinus Kalėdoms savo mažiesiems, labai noriu pamatyti jų veidelius išvydus dovanas. thumbup.gif

Gal kuri irgi bandėte kažką panašaus ax.gif
Atsakyti
Ir vėl prasideda tas maratonas biggrin.gif
Kai kuriomis dovanomis pasirūpinau jau iš rudens: šokoladinė aronijų uogienė, moliūgų saldainiai, obuolių sūriai, arbatos.
Užsakyta iš e-parduotuvių... na, kaip juos pavadint... Sieteliai arbatai tokie - vieniems juokingų, kitiems - mielų formų. Tikiuosi - laiku atvyks.
Na, meduoliniai nameliai tradiciškai bus ir meduoliai.
Teks dar šalį sukurpti, nes labai aiškiai gavau suprast... biggrin.gif
O va dėl vyro... g.gif Nu amžina dilema. Galvoju apie plaukų kirptuvą (tokį naudoja, bet jau pavargęs labai), bet taip neįdomu man atrodo... Ką dar mėgsta? Žvejoti mėgo. Kažkada. Jau šimtą metų to nedarė g.gif Kažkada bandžiau priminti, bet nepadėjo. Pavalgyt mėgsta. Ir gamint. Gal kokių idėjų būtų ta tema? Tik peilių nesiūlykit, nes jau turi belekiek, stalčius vos užsidaro. doh.gif Ir šiaip tų įrankių lyg ir netrūksta g.gif Kokiu patiekalu irgi nenustebinsiu...
Gal, sakau, beliks nupirkt kuponą į tankodromą, su tanku pasivažinėt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 15 lapkričio 2014 - 20:51