Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 7

QUOTE(Cigale @ 2014 10 14, 09:27)
*daugiau nei pusė klasiokų turi tas korteles, į kurias tėvai perveda kišenpinigius. "Tarp kita ko" sakė, kad irgi norėtų. Iš pradžių "putojau", kad per anksti, kad nereikalinga, o dabar galvoju, kad visai gera idėja.

** nespėja pietų pavalgyti, lekia į kitą mokyklą, tada pakeliui ką užkąsti nusiperka ar per laisvas pamokas, bet kartais pinigų būna nepasiėmęs ir sėdi alkanas,
Kortelė labai pagelbėtų šiuo atveju.

* kazin ar yra bankas, kuriam nenurasineja pinigu uz saskaitos tvarkyma g.gif nes jei ima mokescius, tai ne kas ir liktu, jei mazai pervedinesit. Gali ir i minusa pult.

**jei pinigu buna pamirses pasiimt, tai korteles tipo nepamirs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 10 20, 18:04)
* kazin ar yra bankas, kuriam nenurasineja pinigu uz saskaitos tvarkyma  g.gif nes jei ima mokescius, tai ne kas ir liktu, jei mazai pervedinesit. Gali ir i minusa pult.

**jei pinigu buna pamirses pasiimt, tai korteles tipo nepamirs  g.gif

Na, kol kas kortelė nėra didelė būtinybė, gal labiau vaiką džiuginantis dalykas. Iš savo pusės galvoju apie praktiškumą. Kišenpinigių nepervedinėsiu, įmesiu didesnę sumą nenumatytoms išlaidoms, kad ir tiems patiems pietums. Taip pat vaikas praktiškai visas atostogas praleidžia pas močiutę, vis tiek duodu grynaisiais išlaidoms ir "jeigu ką", dabar pinigai ramiai gulėtų kortelėje. Kartais prireikia, kad grįždamas į namus šį bei tą nupirktų, tai žinočiau, kad turi pinigų, o ne skaičiuotų centus, ar užteks. Dėl kortelės pamiršimo nesijaudinu - piniginė visada kuprinėje, bet pinigų duodu tik mokyklos pietums. Kartais lieka be jų, nes planuoja grįžti į namus, tačiau prisireikia anksčiau lėkti į muzikos mokyklą ar užtrunka paprastoje mokykloje ir neturi laiko grįžti papietauti. O kartais tie pietpiniginiai per skubėjimą lieka ant pusryčių stalo. Kortelė tokiais atvejais būtų savotiška garantija. Kitaip sakant, labai rimtai galvoju apie tokią kalėdinę dovaną. Žinau, kad tokia tikrai maloniai priblokštų vaiką - vargiai jis to tikėtųsi. p.s. sūnus tik šiemet baigė tikėti Kalėdų seniu ir visais jo nykštukais (!!!), keletą kartų spyrė atskleisti, kaip yra iš tiesų, nors dar lyg ir turi abejonę smile.gif.
Atsakyti
[quote=Cigale,2014 10 20, 17:37]
Pernai valgomą dovaną pirkau e-parduotuvėje gasrtonomas.lt. Ten džemų buvo visokiausių egzotiškų skonių-rugiagėlių ir pan. Bet matau, kad ta parduotuvė jau nebevykdo veiklos, kaip suprantu g.gif
Atsakyti
[quote=lingucis,2014 10 21, 16:57]
[quote=Cigale,2014 10 20, 17:37]
Pernai valgomą dovaną pirkau e-parduotuvėje gasrtonomas.lt. Ten džemų buvo visokiausių egzotiškų skonių-rugiagėlių ir pan. Bet matau, kad ta parduotuvė jau nebevykdo veiklos, kaip suprantu g.gif
[/quote]

Būtų įdomu rugiagėlių skonio. Dabar turiu tokius džemus: figų, braškių, mangų-anananų, granatų-aviečių ir rožių bigsmile.gif . Dar keletą įdomesnių pridėsiu - numatau kaštainių, datulių ir levandų džemus. Manau, neprasta dovana išeis blynų mėgėjui ir užteks iki kitų Kalėdų.
Atsakyti
QUOTE(Cigale @ 2014 10 24, 10:28)
Būtų įdomu rugiagėlių skonio. Dabar turiu tokius džemus: figų, braškių, mangų-anananų, granatų-aviečių ir rožių  bigsmile.gif . Dar keletą įdomesnių pridėsiu - numatau kaštainių, datulių ir levandų džemus. Manau, neprasta dovana išeis blynų mėgėjui ir užteks iki kitų Kalėdų.

O kur Jūs perkat tuos džemus? ar pačios gaminat? smile.gif
Atsakyti
Kaledu senis pradeda ruostis biggrin.gif

seimai bendras pirkinys - aisku, didziausias noras tevelio- kavos aparatas, parinkau toki, kad galeciau gerti ir as kapucino, late, svajone n metu, pasistengiau siemet biggrin.gif

mamyte - as biggrin.gif , noriu kavos puodeliu servizelio, prie kavos aparato labai tiks

mazoji mergyte 6 metuku nori lietuvisko Gustavo gaublio

abiems kartu- drobe su nuotrauka, pagyvinsime sesuciu kambari

didzioji mergyt 10 metu - nori ausiniu dideliu biggrin.gif uzduotis sunki, reikes rasti spalvotas, geletas biggrin.gif

draugems dovanosiu prieskoniu rinkinukus is delonos

vyro sesems - taip pat, jei nieko neisrasim daugiau, nes keiciames dovanelis simboliskai

sunkiausia - teveliams, anytai

proseneliams, mano seneliams - mastau apie siltas liemenes kailines, ar chalatus

Atsakyti
Sveikos.
Šiemet giminaičiam/draugam, su kuriais keičiamis dovanėlėmis (vynas, skanėstai, šventinė atributika...) galvoju padovanoti megztas vilnones kojines, su ta mintim, kad pasitinkam avies metus. Bet dvejoju, ar visi mėgsta vilnones kojines taip, kaip mėgstu ir vertinu jas aš biggrin.gif Ar yra kas nemėgsta tokių kojinių? ax.gif
Nes tos skanios dovanos man jau pabodo, o nereikalingų figurėlių aš nevertinu...
Atsakyti
QUOTE(Fortun@ @ 2014 11 02, 21:18)
Bet dvejoju, ar visi mėgsta vilnones kojines taip, kaip mėgstu ir vertinu jas aš  biggrin.gif  Ar yra kas nemėgsta tokių kojinių?  ax.gif

tikrai nera dovanos, kuri visiems itiktu schmoll.gif bet vilnones kojines tai man tikrai patiktu thumbup.gif

Vyrui dovana sia sav. pirksiu, ka nors is zveju parduotuves. Del kitu dovanu, tai dar bus matyt. Dar ideju reikia pasisemti.
Atsakyti
QUOTE(Fortun@ @ 2014 11 02, 20:18)
vilnones kojines taip, kaip mėgstu ir vertinu jas aš  biggrin.gif  Ar yra kas nemėgsta tokių kojinių?  ax.gif
Nes tos skanios dovanos man jau pabodo, o nereikalingų figurėlių aš nevertinu...

As esu alergiska naturaliai vilnai blush2.gif bet nesiot galiu jeigu uzsidedu po apacia kitas kojines, o megztiniu negaliu is vis doh.gif bet jeigu nera alergisku tai dovanas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortun@ @ 2014 11 02, 22:18)
Bet dvejoju, ar visi mėgsta vilnones kojines taip, kaip mėgstu ir vertinu jas aš  biggrin.gif  Ar yra kas nemėgsta tokių kojinių?  ax.gif

Man patiktu drinks_cheers.gif Tik reiktu zinoti zmogaus kojos ismiera, o tai nesmagu butu gauti vaiko kojai tinkancias kojines ar skesti 45 dydzio ismieroj blush2.gif
Atsakyti
Dydžius daug maž žinau, jei +-1, tai gal nieko baisaus... Dar pagalvojau apie vilnones pirštines... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortun@ @ 2014 11 02, 22:18)
Sveikos.
Šiemet giminaičiam/draugam, su kuriais keičiamis dovanėlėmis (vynas, skanėstai, šventinė atributika...) galvoju padovanoti megztas vilnones kojines, su ta mintim, kad pasitinkam avies metus. Bet dvejoju, ar visi mėgsta vilnones kojines taip, kaip mėgstu ir vertinu jas aš  biggrin.gif  Ar yra kas nemėgsta tokių kojinių?  ax.gif

Na jau kojiniu tikrai nenoreciau, ypatingai vilnoniu doh.gif Esu gavusi ir atidavusi, vyras ismete... doh.gif Pas mus labia silta namie buna, tai neisivaizduoju kur jas uzsideti butu galima...
Atsakyti