Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 7

QUOTE(Hedra:) @ 2013 12 22, 22:35)
Trigubai perzengia doh.gif

Zenkliukas doh.gif kuris reiskia, kad jums tas dalykas nepatinka. Tai klausimas, KAM jus tiek islaidaujant svetimiems zmonems???? Ar ir is ju tikites gauti brangiu dovanu?

Mano sarasas:
3 vaikams po 100lt.
1 vaikui-zaidimas uz 70lt.
2 vaikams po 70lt.
Tevams-100lt vertes Maxima kuponas(nusipirks bent maisto salia pensijos)
Uosviams po maisto papildu pakuotes po 30lt(vis tiek perka ir geria)
Sesers seimai vyno butelis ir fejervertai(isgersim patys per Kaledas ir ta dovana paleisim i ora biggrin.gif )
Visiems kitiems draugams, pazistamiems, paruose po saldainiu dezute(akcija buvo Pergales saldainiu dezute po 4lt)
Ir tai issileidau 800lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 23, 08:51)
Zenkliukas  doh.gif  kuris reiskia, kad jums tas dalykas nepatinka. Tai klausimas, KAM jus tiek islaidaujant svetimiems zmonems???? Ar ir is ju tikites gauti brangiu dovanu?

Visa suma susidare del vienos dovanos apple iphone 4 , kuria dovanojam vyro sesei 14 metu... doh.gif doh.gif doh.gif ( dedu trigubai net si zenkla), daug gincyjomes, bet sesute laimejo su savo zinutem isprase broliuko....parode daugiau nei 10 virseliu kuriuos nusipurko telefonui pakeisti, nu zodziu.... tai yra vienintelis islepintas vaikas, dabar jau ale pana, kuria as esu vienintele per savo gyvenima sutikus, na bet cia jau kita tema,...
O del to ar tikiuosi gauti brangias dovanas, tai niekada gyvenime, man labiau patinka dovanoti, nei gauti, jei buciau milijoniere, tai ir kaimynus dovanom apdovanociau mirksiukas.gif
Atsakyti
Savo dovanas jau esu anksciau isvardinusi, bet atsirado dar viena ir visai nesenai. biggrin.gif Gerai, kad man drauge prasitare, kad ruosiasi mums kazka dovanot Kaledu proga. Tai nupirkau ir as jai... biggrin.gif Dvi kepimo formas, viena didele, su nelimpancia danga ir kita maza silikonine. Ji labai megsta kepti ivairius pyragus ir dar daug ka. O be to minejo, kad reiktu atsinaujinti, padarysiu tai uz ja. smile.gif Dar pridesiu Kaledines arbatos, medaus ir biciu duoneles. Nes ji labai megsta medu. smile.gif Nors turi drauga, bet as jo dar nelabai pazistu,, tai tokia bus bendra dovana jiems. wink.gif
Pasinaudojau "Kaledines kavos mikso" ideja. Kiekvienai porai, kurie geria kava, bus stiklainiukas - kaip priedas prie dovanos. smile.gif O kas negeria kavos - gaus marcipanini sokoladuka (pirkta)... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 12 22, 19:35)
Trigubai perzengia doh.gif

nu taip, telefono kainos neitraukiau, minimum 2t norejau rasyti.... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 23, 05:51)

3 vaikams po 100lt.
1 vaikui-zaidimas uz 70lt.
2 vaikams po 70lt.
Tevams-100lt vertes Maxima kuponas

oho, daug vaiku po sitiek pinigu... doh.gif nors augesniems vaikasm tikrai pinigines dovanos geriausios, kad kaip neromantiskai atrodytu:))))))))))))))
Papildyta:
QUOTE(Hedra:) @ 2013 12 23, 12:18)

O del to ar tikiuosi gauti brangias dovanas, tai niekada gyvenime, man labiau patinka dovanoti, nei gauti, jei buciau milijoniere, tai ir kaimynus dovanom apdovanociau mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
pazistamas jausmas.....man taip pat kaifas duoti labiau nei imti...... manau, net ir dabar galetumet apdovanoti kaimynus...atlygnimai gi ne vidutiniai................
Atsakyti
Po pernai išleistų daugybės pinigų nusprendžiau - Gana! smile.gif Dovanos liko neįvertintos, nors buvo prašyta tokias dovanoti. Todėl šiais metais dovanosiu savo rankų darbo dovanas (išskyrus vaikus). Dariau šilauogių-slyvų uogienę - nuostabus skonis. O kas nemėgsta saldžiai - džiovintų pomidorų. Tikiuosi patiks visiems. biggrin.gif
Atsakyti
as jau seniai pastebejau, kad geriau maziau dovanu, bet patiems artimiausiems brangesnes ir geresnes (tada zinom ko jie nori, ko reikia), nei begale visiems nereikalingu ir pigiu (net ir tu puodeliu ar pan.). Jei jau norisi demesi kam parodyt, tai geriau pas ta zmogu su sokolado plytele ateiti bigsmile.gif
Atsakyti
O ka patartumet dovanoti metuku berniukui? Atrodo, paprasta tokio amziaus maziui kazka isrinkti... bet nesugalvoju smile.gif
Atsakyti
kadangi metu vaikas dar kaip ir nezaidzia su zaislais, bet ju turi paprastai devynias galybes, tai siulau kokia faina deze zaislams sudeti. Buna plastikines(pigiau) ar jau medines (brangios), kaip tipo lobiu skrynia. Ar siaip kokia grazia. Jei neturi, aisku.
Atsakyti
na aš taip pat pradėjau dairytis dovanu, kol kas tik viena sugalvojau tai gaublys seses dukrai ji dabar antrokė ir jai labai įdomu kur kokia jūra randasi ar kokią šalį per atostogas aplankė tai manau bus labai tinkama dovana galės sukiot ir žvalgytis kur kas randasi 4u.gif ką jūs manot apie tokią dovaną? blush2.gif
Atsakyti
del dezes zaislams, tai manau gal labiau tevu reikalas ir manau kiekvieni tevai turi ta susigalvoja, nebent pasiultumet ir sakytu o labai noretume ir t.t. o siaip tai as nerizikuociau kazkodel g.gif

o va del gaublio tai ideja thumbup.gif mano vyrukai vyresneliai irgi labai domisi ir vis ant zemelapio klausineja, kur lietuva, kur lenkinja, kur latvija smile.gif
Papildyta:
o del metuku vaikui, tai bent jau musu mazasis dievina knygutes viskias su storais lapais ir jis jas varto, grauzia ir t.t. ir jos vis tiek sveikos biggrin.gif
Papildyta:
mes siemet savo mazajam tokia dovana galvojam, aisku jis da nelabai supras,bet tu zaislu kaip saket jau gyva galybe, neina praeit, knyguciu irgi, o dar dedes tetos pridovanos, tai pas draugus pamatem tokia robota suniuka ir jis labai juokesi kai dare triukus, tai ir jam bus smagu o ir broliams bus smagu pazaisti kartu
My Webpage
Atsakyti
Mano Kalėdinės dovanos dukroms bus kiek kitokios, nes sunku ką naujesnio besugalvot, kompus turi, telefonus tuos protingus turi, tad šiemet jau užsakiau dnb banke korteles, kur įdėsiu po pinigėlį ir bus dovana, kurios baisiausiai laukia... Jei kam įdomu, dabar vaikam korteles iki 18m išduoda nemokamai, gal kas pasinaudosit šia idėja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2014 09 18, 22:31)
Mano Kalėdinės dovanos dukroms bus kiek kitokios, nes sunku ką naujesnio besugalvot, kompus turi, telefonus tuos protingus turi, tad šiemet jau užsakiau dnb banke korteles, kur įdėsiu po pinigėlį ir bus dovana, kurios baisiausiai laukia... Jei kam įdomu, dabar vaikam korteles iki 18m išduoda nemokamai, gal kas pasinaudosit šia idėja mirksiukas.gif

nepykit, bet tai ne Kalėdinė dovana 4u.gif jau verčiau visai šeimai pasidovanoti kokį renginį ir kartu nueti... arba vyresnėliai kokį SPA kuponą... na ką nors, o jaunesniai dukrytei gal kokį pomėgį turi išskyrus kompiuterį ar telefoną, gal kokių galvosūkių (man buvo nuostaba kai iš mano artimos aplinkos nepilnametis pats už savo uždirbuts pinigus nusipirko didelę ,,puzlę" 3000detalių ir jam tai buvo taip smagu, su pasimėgavimu dėliojo, atrodo toks artimas žmogus bet net susigėdau kai pamačiau ko jam reikia ir ką jis galėtų mėgti) 4u.gif
Aišku, čia Jūsų nuomonė ir Jūs žinote savo vaikus daug geriau 4u.gif
Atsakyti