QUOTE(TexSy @ 2013 12 16, 23:28)
O as vat mastau ka padovanoti draugo broliuj..22 metai, studijuoja projektu vadyba, nori ko nors 'nepraktisko ir smagaus',
Kas nors "nepraktiška ir smagaus" nelabai savam žmogui gali būti kad ir kalėdinė lango dekoracija. Vilniuje prie Karoliniškių maximos įsikūrusime "Žaliajame centre" yra ir gražių , ir smagių šviečiančių (maitinimas - paprastais elementais-piršteliais) dekoracijų, kurios su siurbtuku prisitvirtina prie lango. Kainos nesikandžioja. - Mes vakar su sūnumii rinkom dovaną keitimuisi klasėje, jis išsitraukė auklėtoją, tai tokia dekoracija buvo svarstoma.
Dekoracijos yra baltos (eglutė, žvaigždė ar snaigė) ir spalvotos (tipo, Rudolfas, besmegenis (berods) ir dar kažkas). Kainos tikrai nesikandžioja. Tos išardintos baltos - po 20 Lt, spalvotos - panašiai.
Beje, jei nutartumėt visgi pirkti kažką praktiška, siūlyčiau pasvarstyti apie, pvz., elektrinius batų džiovintuvus. Pernai gavom nuo draugų, - atsidžiaugti negalim. Dar tokia smulki technika kaip pūkų nurinkėjas. O mano šiųmečio sąrašo "topas" - bio balzamas odos gaminiams. Per grupinių pirkimų portalus tekainuoja iki 17 Lt, o dalykas - nerealus. Kažkada pirkau iš tokio vaikštančio prekybos agento, iki šiol jį geru žodžiu miniu. Tiesa, tuomet mokėjau 40 Lt, bet jau 3 metus naudoju, visas kitas batų priežiūros priemones (ne verstai ir ne lakuotai odai) išmetusi, kaip jis ir sakė.. Tiek pūkų nurinkėjai, tiek batų džiovintuvai taip pat per grupinius gaunasi nebrangiai.
O aš "vienu šūviu" ir padėkosiu visoms, atsiliepusioms į mano prašymą-klausimą kažkuriame iš ankstesnių puslapių. Jūsų nuomonės tikrai pravertė, priimant sprendimą. Ačiū!!
Papildyta:
QUOTE(Bishojo @ 2013 12 16, 23:53)
Na va, ir aš pagalbos noriu
situacija tokia: gyvenamoji vieta ne Lietuva, dovaną reiktų siųsti paštu. Dovana vaikystės draugui, be jokių meilių seilių
Aišku, gyvenime visko turi, domisi fotografija, aktyviu laisvalaikiu. Mėgsta ir turi naujausias technologijas, knygas skaito elektronines. Dažnai kraustosi, tai apsikrauti daiktais nemėgėjas. Tuo pačiu, iš karto po Kalėdų, jo 28-tas gimtadienis, tai norėtųsi kelis zuikius vienu metu nušauti
Gal kas idėjų???????
Vieną mintį planuoju žvakučių "Lietuvos kvapas" (nu jis romantikas, idėjinės dovanos tinka
). Ką dar???
Apie šlepetes negalvojat? Vilnonės nedaug ir svertų. Ir prie žvakių tiktų!