Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 7

QUOTE(jurateba @ 2013 12 16, 15:12)
nebent tiksliai žinot, kad sesuo siekia karjeros, namo pakrantej ir 1 000 00 sąskaitoj - tada tik vaikai...tuo atveju geriau nieko nesakyti ax.gif

Ne nesiekia tikrai:))
Atsakyti
Hedra:)
Del paveikslo, tai kabinti gali netikti del interjero, o ne del vietos ant sienos wink.gif Ir ar esate tikra, kad neturi? Gal yra priezastis, kad patys dar tokio dalyko nesusiorganizavo? O jei esate tvirtai apsisprendusi (mintis tirkai grazi), paprasykite vyro, kad atsiustu keleta vaiku nuotrauku, o jei ka, tai jis pats ir pasakys, kad netiks tokia dovana (juk namai ir jo). Ir dar paskutinis momentas - pagalvokite apie tokios dovanos transportavima (ar draugai skraido, vazineja automobiliu ar paprasciausiai issisiustu ta dovana sau pastu).

Del laisko nuo kaledu senio, tai tikrai nerasyciau. Tokie palinkejimai ir uzuominos kazkiek tinka per vestuves, bet ne per kaledas. Net jei jie atidelioja del kitiems nesuprantamu priezasciu, tai ju reikalas. Jei paciai rupi, tai galite su sese pakalbeti dviese, gal yra kokios problemos apie kurias ji nenori kalbeti, gal ir patys nezino, nesikalba ta tema "ar gautusi", paskatintumet sveikata pasitikrinti... Velgi, pats laiskas gera ideja, bet ten rasyt geriausiu atveju, kad daugiau laiko leist su seima ar pan ax.gif

O as mamai kaip pati uzsiprase - rankdarbiu knygu uzsakiau thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Raimuciukas,2013 12 12, 13:20]
Kaip matau vyrui gydytojui dovanas visos jau surado, tai gal dabar padesit sugalvot ka dovanot VYRUI KAIMIECIUI lotuliukas.gif , kuriam svarbiausia turet gerus treningus ir tuos pacius kedus visom progom doh.gif Tai jau knygu, pirstiniu, dirzu, saliku, kuponu spa centru ir siaip kazko NORMALAUS galit nesiulyt g.gif vienintelis dalykas kurio noretu tai naujos masinos, bet deja mano atlyginimas tiek neisnesa blush2.gif

Kaimieciui siulau botus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 12 16, 12:47)
laiskas butu tokio tipo: padekotu senis jiems uz tai, kad yra geri, kad graziai sutaria ir myli vienas kita, bet pasakytu, kad jiems kazko truksta, kad pagalvotu siais metais, apie kita savo gyvenimo ivyki, nebutu parasyta konkreciai, bet butu prisegta leliuko batukai arba kojinytes prie laisko wub.gif kaip manot, kaip jums mano mintis?
P.S. mes su sese labai artimai bendraujam, esam geriausios drauges, todel zinau, kad jos siuo laisku neizeisciau...

sesers neizeisit, o jos draugo? Mane tai zeistu svetimo zmoniu lipimas i mano lova ir nurodinejimas kada man vaiku turet. Dar gerai pagalvokit.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 12 16, 20:10)
sesers neizeisit, o jos draugo? Mane tai zeistu svetimo zmoniu lipimas i mano lova ir nurodinejimas kada man vaiku turet. Dar gerai pagalvokit.

Na mes visi siltai ir artimai bendraujam ir del tokiu dalyku niekas nepyktu, bet jau nuspresta laisko nebus rolleyes.gif del visa pikta biggrin.gif
Atsakyti
o as noriu savo dukrytei ant nupirkto termoso-puodelio uzdeti megstamos jos grupes nuotrauka, bet girdejau, kad tos firmos , kurios tuo uzsiima, deda foto tik ant savo daiktu- puoduku, pagalveliu ir t.t Gal patarsit ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(Raimuciukas @ 2013 12 12, 13:20)
Kaip matau vyrui gydytojui dovanas visos jau surado, tai gal dabar padesit sugalvot ka dovanot VYRUI KAIMIECIUI lotuliukas.gif , kuriam svarbiausia turet gerus treningus ir tuos pacius kedus visom progom doh.gif Tai jau knygu, pirstiniu, dirzu, saliku, kuponu spa centru ir siaip kazko NORMALAUS galit nesiulyt g.gif vienintelis dalykas kurio noretu tai naujos masinos, bet deja mano atlyginimas tiek neisnesa blush2.gif

Gerą butelį, gal kokio viskio smile.gif Manau tikrai bus tiesiai į dešimtuką smile.gif
Atsakyti
O as vat mastau ka padovanoti draugo broliuj..22 metai, studijuoja projektu vadyba, nori ko nors 'nepraktisko ir smagaus', tai ten visokie kuno prieziuros rinkiniai, tusinukai ir t.t. atkrenta. Galvoju gal kadangi jis draugauja su panele is kitos salies (na ta prasme kad jie ne toj pacioj saly gyvena) ir keliauja daug, tai gal padovanot dvi kelionines pagalveles, viena jam kita butu jai (nes ji antra kaledu diena atvaziuoja), kokias nors smagias radus...zinau kad cia butu daugiau praktiska dovana, bet nesinori dovanot kokia visiska nesamone...

O siaip dar manau grazi dovana butu elektrine sildykle Yankee zvakems, mano mama tokia turi, manau kam patinka zvakes turetu patikt. va toks http://i.ebayimg.com...DS,g~~60_35.JPG

Pati dovanosiu makiazo sepetelius, kempinele ir the body shop vitamin e seruma veiduj sesei, jautrios odos veido prieziuros rinkini ir calvin klein apatinius seses draugui (abieju dovanos daugiau ar maziau apkalbetos, tai zinau kad bent kazkas patiks jiems), su MB nusipirkom bilietus i Purvinu Sokiu miuzikla naujuju isvakarese, tai cia vienas kitam dovana bus ir taip smile.gif
Atsakyti
Na va, ir aš pagalbos noriu smile.gif situacija tokia: gyvenamoji vieta ne Lietuva, dovaną reiktų siųsti paštu. Dovana vaikystės draugui, be jokių meilių seilių smile.gif Aišku, gyvenime visko turi, domisi fotografija, aktyviu laisvalaikiu. Mėgsta ir turi naujausias technologijas, knygas skaito elektronines. Dažnai kraustosi, tai apsikrauti daiktais nemėgėjas. Tuo pačiu, iš karto po Kalėdų, jo 28-tas gimtadienis, tai norėtųsi kelis zuikius vienu metu nušauti smile.gif Gal kas idėjų???????
Vieną mintį planuoju žvakučių "Lietuvos kvapas" (nu jis romantikas, idėjinės dovanos tinka smile.gif). Ką dar??? smile.gif
Atsakyti
Visai patiko idėja smile.gif
http://www.dovanavyr...sokoladine-pica
Ir šiaip ten pasiknaisiojus neblogų idėjų ką vyrui dovanot yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijoliux: 16 gruodžio 2013 - 23:57
QUOTE(TexSy @ 2013 12 16, 23:28)
O as vat mastau ka padovanoti draugo broliuj..22 metai, studijuoja projektu vadyba, nori ko nors 'nepraktisko ir smagaus',

Kas nors "nepraktiška ir smagaus" nelabai savam žmogui gali būti kad ir kalėdinė lango dekoracija. Vilniuje prie Karoliniškių maximos įsikūrusime "Žaliajame centre" yra ir gražių , ir smagių šviečiančių (maitinimas - paprastais elementais-piršteliais) dekoracijų, kurios su siurbtuku prisitvirtina prie lango. Kainos nesikandžioja. - Mes vakar su sūnumii rinkom dovaną keitimuisi klasėje, jis išsitraukė auklėtoją, tai tokia dekoracija buvo svarstoma.
Dekoracijos yra baltos (eglutė, žvaigždė ar snaigė) ir spalvotos (tipo, Rudolfas, besmegenis (berods) ir dar kažkas). Kainos tikrai nesikandžioja. Tos išardintos baltos - po 20 Lt, spalvotos - panašiai.

Beje, jei nutartumėt visgi pirkti kažką praktiška, siūlyčiau pasvarstyti apie, pvz., elektrinius batų džiovintuvus. Pernai gavom nuo draugų, - atsidžiaugti negalim. Dar tokia smulki technika kaip pūkų nurinkėjas. O mano šiųmečio sąrašo "topas" - bio balzamas odos gaminiams. Per grupinių pirkimų portalus tekainuoja iki 17 Lt, o dalykas - nerealus. Kažkada pirkau iš tokio vaikštančio prekybos agento, iki šiol jį geru žodžiu miniu. Tiesa, tuomet mokėjau 40 Lt, bet jau 3 metus naudoju, visas kitas batų priežiūros priemones (ne verstai ir ne lakuotai odai) išmetusi, kaip jis ir sakė.. Tiek pūkų nurinkėjai, tiek batų džiovintuvai taip pat per grupinius gaunasi nebrangiai.

O aš "vienu šūviu" ir padėkosiu visoms, atsiliepusioms į mano prašymą-klausimą kažkuriame iš ankstesnių puslapių. Jūsų nuomonės tikrai pravertė, priimant sprendimą. Ačiū!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bishojo @ 2013 12 16, 23:53)
Na va, ir aš pagalbos noriu smile.gif situacija tokia: gyvenamoji vieta ne Lietuva, dovaną reiktų siųsti paštu. Dovana vaikystės draugui, be jokių meilių seilių smile.gif Aišku, gyvenime visko turi, domisi fotografija, aktyviu laisvalaikiu. Mėgsta ir turi naujausias technologijas, knygas skaito elektronines. Dažnai kraustosi, tai apsikrauti daiktais nemėgėjas. Tuo pačiu, iš karto po Kalėdų, jo 28-tas gimtadienis, tai norėtųsi kelis zuikius vienu metu nušauti smile.gif Gal kas idėjų???????
Vieną mintį planuoju žvakučių "Lietuvos kvapas" (nu jis romantikas, idėjinės dovanos tinka smile.gif). Ką dar??? smile.gif

Apie šlepetes negalvojat? Vilnonės nedaug ir svertų. Ir prie žvakių tiktų! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapė+: 17 gruodžio 2013 - 08:13
Sveikos merginos. Turiu šiokią tokią užduotėlę. Sugalvojom su bendradarbiais, kad paskutinių metų proga, o tuo pačiu ir ateinant Kalėdoms. Dovanosime vienas kitam dovanėles pagal vardo pirmąją raidę. Tai va man kliuvo vyriškas vardukas su raidele "A" Mąstau ir jau visa savaitė kaip nieko įdomaus nesugalvoju. Gal kas turit minčių?? Kainą susitarėme pakankamai nedidelę, simbolišką (10 Lt) juk visgi ekonominė krizė verčia taupyti. Tai va jei kas turit minčių patarkit būsiu begalo dėkinga Bučkis nestuke.gif 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ManoVaikasAnanasas: 17 gruodžio 2013 - 18:21