Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 7

merginos pasiulykit kokiu ideju,kad tiktu ir vyrui ir moteriai blush2.gif uz 30 lt..kazkokia neviltis siais metais nieko nesugalvoju blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Pause @ 2013 12 13, 23:44)
O kas patiktu 5 ir 10 metu berniukams? Vaikai draugu, tad dovaneles turetu buti simbolines.

lego kaladeles gal, mes sunenui pirksim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2013 12 14, 14:09)
merginos pasiulykit kokiu ideju,kad tiktu ir vyrui ir moteriai blush2.gif  uz 30 lt..kazkokia neviltis siais metais nieko nesugalvoju blush2.gif

Man i galva sauna knyga, kazkoks valgomas rinkinys, puodelis kavai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2013 12 13, 23:44)
O kas patiktu 5 ir 10 metu berniukams? Vaikai draugu, tad dovaneles turetu buti simbolines.

šventiniai žurnalai - prieš šventes visada Donaldo ir pan. būna gražūs numeriai. taip pat vaikiški kalendoriai.
Atsakyti
Sveikos. Noriu ir aš Jūsų patarimo 4u.gif Niekaip nesumąstau ką nupirkti mamai dovanų unsure.gif Per tiek metų visko jau tiek pridovanota... biggrin.gif Kosmetikos ir papuošalų kažkaip nebenaudoja, tai šis variantas kaip ir netinka... Labai mėgsta angeliukus, visokias kvapias žvakes. Tai gal kartais turite kokių idėjų ar pasiūlymų? Nes norėtųsi kažko originalesnio, ne tik nupirkti žvakę ar kokį angeliuką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 12 14, 13:05)
Zinokit, kai as nezinau ka vaikams dovanoti, perku puzzle, stengiuosi pirkti su populiariu multiku herojais, todel visada pataikau rolleyes.gif

thumbup.gif
o lego tikrai nemanau, kad bus simboliška g.gif

QUOTE(undi @ 2013 12 14, 13:09)
merginos pasiulykit kokiu ideju,kad tiktu ir vyrui ir moteriai blush2.gif  uz 30 lt..kazkokia neviltis siais metais nieko nesugalvoju blush2.gif

tiktų darbo kalendorius (jiems visad akcija prieš šventes mirksiukas.gif) arba rinkinuką keksams - formeles, receptai, papuošimai - mačiau pegase apie 30 lt
Atsakyti
QUOTE(Vijatukas @ 2013 12 15, 14:58)
Sveikos. Noriu ir aš Jūsų patarimo  4u.gif Niekaip nesumąstau ką nupirkti mamai dovanų  unsure.gif  Per tiek metų visko jau tiek pridovanota... biggrin.gif Kosmetikos ir papuošalų kažkaip nebenaudoja, tai šis variantas kaip ir netinka... Labai mėgsta angeliukus, visokias kvapias žvakes. Tai gal kartais turite kokių idėjų ar pasiūlymų? Nes norėtųsi kažko originalesnio, ne tik nupirkti žvakę ar kokį angeliuką  g.gif

As dovanosiu mamai rankine ir virtuvines svarstykles, megsta sukiotis virtuvei, sake reikia jai.
Atsakyti
angelas

radau internete, kaip sužavėjo wub.gif
Atsakyti
Žinokit as vel apie ta pacia drauge doh.gif kur buvo šeško kaledom užsiprasius, su vyru pasitare, kad gal per anksti, nes mazas lelius namie...vel buvau ilgam galvojime, kol siandien sove i galva geneali mintis thumbup.gif kadangi ji viska turi, visa kas geriausia ir t.t. nieko jai nereikia, tai sugalvojau is jos facebook nukopinti kokia grazia jos abieju vaiku foto ir padaryti paveiksla ant drobes rolleyes.gif manau kiekvienai mamai patiktu tokia dovana wub.gif
Atsakyti
na, jei turetu kur kabinti, man labai patiktu ideja, bet nerasciau namuose kur pakabinti, tad vel gi, turite uzklausti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 12 15, 17:30)
Žinokit as vel apie ta pacia drauge doh.gif  kur buvo šeško kaledom užsiprasius, su vyru pasitare, kad gal per anksti, nes mazas lelius namie...vel buvau ilgam galvojime, kol siandien sove i galva geneali mintis thumbup.gif kadangi ji viska turi, visa kas geriausia ir t.t. nieko jai nereikia, tai sugalvojau is jos facebook nukopinti kokia grazia jos abieju vaiku foto ir padaryti paveiksla ant drobes rolleyes.gif  manau kiekvienai mamai patiktu tokia dovana wub.gif

Puzle iš jų padaryti.
Ir kabinti po to nebūtina - susidedi į dėžutę ir saugai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 12 15, 17:57)
na, jei turetu kur kabinti, man labai patiktu ideja, bet nerasciau namuose kur pakabinti, tad vel gi, turite uzklausti 4u.gif

Tures tures, namas dvieju aukstu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijatukas @ 2013 12 15, 14:58)
Sveikos. Noriu ir aš Jūsų patarimo  4u.gif Niekaip nesumąstau ką nupirkti mamai dovanų  unsure.gif  Per tiek metų visko jau tiek pridovanota... biggrin.gif Kosmetikos ir papuošalų kažkaip nebenaudoja, tai šis variantas kaip ir netinka... Labai mėgsta angeliukus, visokias kvapias žvakes. Tai gal kartais turite kokių idėjų ar pasiūlymų? Nes norėtųsi kažko originalesnio, ne tik nupirkti žvakę ar kokį angeliuką  g.gif

Mamai perku kažką "naminio" - pledas, lovatiesė, vilnonė patalynė, vilnonės šlepetės, vilnonė liemenė; rinkinukas virtuvei: rankšluostukas+indų ploviklis+prieskonių rinkinukas indeliuose; vonios rinkinukas: natūralūs muilai, geras šampūnas, šukos, rankšluostis ...
Atsakyti