Mergaites, patarkit is patirties, ka butu gerai padovanoti dar metu neturinciam krikstasuniui. Noretusi kazka praktisko, bet savu leliuku dar neturiu, tai nelabai ir isivaizduoju kokie dziaugsmai ir rupesciai buna apie 10 gyvenimo menesi
O kitas reikaliukas - silikonines kepimo formeles. Noreciau kokiu meskiuku, voveriuku ar pan, bet Krinonoj lb kandziojasi kaina, maxej nieko idomaus nera. Dar buvau kazkokiose dviejose parduotuvese Gastro technika turbut ir kt nepamenu pavadinimo - irgi nieko idomaus neradau.. Gal kas ka panasaus ieskojot ir patartumet?
QUOTE(raganiuxe @ 2013 12 13, 00:06)
O kitas reikaliukas - silikonines kepimo formeles. Noreciau kokiu meskiuku, voveriuku ar pan, bet Krinonoj lb kandziojasi kaina, maxej nieko idomaus nera. Dar buvau kazkokiose dviejose parduotuvese Gastro technika turbut ir kt nepamenu pavadinimo - irgi nieko idomaus neradau.. Gal kas ka panasaus ieskojot ir patartumet?
Nežinau kokios kainos Krinonoje, bet aš iš Arevitos įrangos esu pirkusi. http://www.arevitosi...roducts&group=1
Mergaites, patarkit is patirties, ka butu gerai padovanoti dar metu neturinciam krikstasuniui. Noretusi kazka praktisko, bet savu leliuku dar neturiu, tai nelabai ir isivaizduoju kokie dziaugsmai ir rupesciai buna apie 10 gyvenimo menesi
labai fainus visi lietuviskai kalbantys zaislai tik, kad brangus bet kai buvo akcijos po 40proc - tai apipirkau savo mazaja
jegu norite kazka mielo, praktisko, tai tuomet tai butu tikrai ne zaislas, nebent lavinamasis zaislas, nes visokie barskalai jau nebetinka tokiam vyrukui isivaizduoju save jusu vietoje, tai as pirkciau stalo irankius, nes dar keli menesiai ir vaikutis prades pats valgyti....tikrai praktiska, manau....uzsakyciau irankius , kad padarytu su kokiais filmuko herojais ir vaiko vardu....bet koks zaislas bus numestas, ismestas, rubai nunesioti, o tokia dovana primins apie pirmasias kaledas dar ilgai
Sveikos, ka patartumet dovanot geriausei draugei?
QUOTE(raganiuxe @ 2013 12 12, 23:06)
dovanokite vaikiškų knygučių - storo kartono, galbūt tokių net kramtomų, medžiaginių su visokiais šiugždančiais lapais.
QUOTE(Maištautoja @ 2013 12 13, 13:53)
Sveikos, ka patartumet dovanot geriausei draugei?
įdomus klausimas savo geriausiai draugei esu dovanojusi knygų, sidabrinių papuošalų, papuošalų dėžučių.
QUOTE(Klajune02 @ 2013 12 13, 19:00)
Sveikos supermamytes,
Patarkit ka galima padovanoti vaikinui, kuris neturi kazkokiu konkreciu pomegiu, gali daug ka nusipirkti pats, kartu 3 metus tai jau daug dovanu isdovanota... Laikas bega o ideju 0...
Patarkit ka galima padovanoti vaikinui, kuris neturi kazkokiu konkreciu pomegiu, gali daug ka nusipirkti pats, kartu 3 metus tai jau daug dovanu isdovanota... Laikas bega o ideju 0...
padovanociau pilna vaza graviruotu grakisku riesutu
va tokiu http://kartu.lt/akci...e-svenciu-proga
QUOTE(Hedra:) @ 2013 12 06, 14:16)
Vakar kalbejau su drauge per skype, su ta pacia del kurios klausiau, ka padovanoti zmogui, kuris viska turi....tai vakar klausinejau vel ka nupirkti jai, sakau gal papuosalus, gal ceki koki...atsakymas taspats ai ne....viska turiu.... tai nepatikesit iki ko poklbis issirutuliojo, paprase, kas šeškiuka padovanociau sako tokia dovana tai man labai patiktu, jau senai noriu, tai va problema issisprende, dovanosim šeškiuka
Problema su seskiukais yra ta, kad jie gimsta pavasari, tad mazylio nenupirksite. Apie kaledas galesite rasti nebent paaugintu seskiuku, kuriais nori atsikratyti zmones, nes nebuvo tinkamai isaukleti ar isveisti
O kas patiktu 5 ir 10 metu berniukams? Vaikai draugu, tad dovaneles turetu buti simbolines.
QUOTE(Pause @ 2013 12 14, 00:44)
O kas patiktu 5 ir 10 metu berniukams? Vaikai draugu, tad dovaneles turetu buti simbolines.
Zinokit, kai as nezinau ka vaikams dovanoti, perku puzzle, stengiuosi pirkti su populiariu multiku herojais, todel visada pataikau