Vakar kalbejau su drauge per skype, su ta pacia del kurios klausiau, ka padovanoti zmogui, kuris viska turi....tai vakar klausinejau vel ka nupirkti jai, sakau gal papuosalus, gal ceki koki...atsakymas taspats ai ne....viska turiu.... tai nepatikesit iki ko pokalbis issirutuliojo, paprase, kas šeškiuka padovanociau sako tokia dovana tai man labai patiktu, jau senai noriu, tai va problema issisprende, dovanosim šeškiuka
QUOTE(Hedra:) @ 2013 12 06, 13:16)
Vakar kalbejau su drauge per skype, su ta pacia del kurios klausiau, ka padovanoti zmogui, kuris viska turi....tai vakar klausinejau vel ka nupirkti jai, sakau gal papuosalus, gal ceki koki...atsakymas taspats ai ne....viska turiu.... tai nepatikesit iki ko pokalbis issirutuliojo, paprase, kas šeškiuka padovanociau sako tokia dovana tai man labai patiktu, jau senai noriu, tai va problema issisprende, dovanosim šeškiuka
raudona banta po kaklu
QUOTE(Dereša @ 2013 12 06, 14:22)
raudona banta po kaklu
jie pas mus atvaziuos nauju metu svesti, tai galvoju geriausiai butu ji nupirkti po kaledu, kad maziau man ji auginti reiketu, nes kitaip musu katinas isprotes is pavydo ji pamates ir dar su raudonu kaspinu aprista
QUOTE(Hedra:) @ 2013 12 06, 13:30)
jie pas mus atvaziuos nauju metu svesti, tai galvoju geriausiai butu ji nupirkti po kaledu, kad maziau man ji auginti reiketu, nes kitaip musu katinas isprotes is pavydo ji pamates ir dar su raudonu kaspinu aprista
ir katinui kaspina, kad ligybe butu
O arklio metams niekas arklio nenorit? Manau puiki ideja
QUOTE(Hedra:) @ 2013 12 06, 13:16)
sako tokia dovana tai man labai patiktu, jau senai noriu, tai va problema issisprende, dovanosim šeškiuka
jeigu seniai nori, kodėl nenusipirko aš nedovanočiau, iš meilės gyvūnams. ne žaisliukai vis gi.
As irgi Kojiniu namuose esu pirkus spalvotas Happy Socks kojines vyrui ir sau, kaip tik reikejo teminiam vakareliui zalia spalva kad butu, o dabar buvau uzejus maciau labai fainu rinkiniu atsirado, tipo visos skirtingos kojines ir susidedi poras pats. Nutariau vyrui toki rinkini padovanoti. Nereali ideja
Papildyta:
o gyvuneliu tai kazkaip mano nuomone nelabai, nu nebent reikia tiksliai zinai, kad tas gyvunelis tiesiog svajone:)
Papildyta:
o gyvuneliu tai kazkaip mano nuomone nelabai, nu nebent reikia tiksliai zinai, kad tas gyvunelis tiesiog svajone:)
QUOTE(Monmorensi @ 2013 12 06, 21:33)
jeigu seniai nori, kodėl nenusipirko aš nedovanočiau, iš meilės gyvūnams. ne žaisliukai vis gi.
Nezinau kodel nenusipirko jug buna dalyku, kai zmogus pats nori, bet nenusiperka, pagalvoja tik ir viskas
Oi, nenoreciau gaut gyvunelio nei Kaledu nei gimtadienio ar kita proga
Mano saraselis kol kas ne iki galo supildytas, bet kiek jau yra, galiu pasidalinti, gal kam pravers, nes ir as pati cia ateinu pasisemt ideju
1. Sunui - zaislinis kasos aparatas, medinis traukinukas su begiais, Tomy astunkojai i vonia bei Tomy zaisliniai kiausiniai ir siek tiek saldumynu
2. Vyrui - dar tiksliai nzn, bet arba megstamus kvepalus kuriuos pabaigia jau, arba kazka zvejybai, gal dovanu kupona
3. Teciui su zmona - musu seimos sieninis kalendorius, saldumynu
4. Savo seneliui taip pat kalendorius, kojnes ir saldumynu
5. Sesei - pacios darytas kolje arba apyranke, duso gelis bei kuno sviestas ir saldumynai
6. MB sesei su vyru - saldumynai, kolje arba apyranke pacios daryta - sesei, duso gelis, kuno sviestas o vyrui nzn, pasitarsim su MB, gal kazka irgi zvejybai
7. MB mamai su draugu - sieninis musu seimos kalendorius, saldumynai, gal dar kazkoki rankdarbi sumastysiu...
8. MB mociutei - sieninis musu kalendorius taip pat saldumynai
9. Krikstaduktei - Monster High lele, saldumynai
10. MB sesers dukrytei - Tommy stumiama vista su kiausiniais
11. 2 drauges su vaikais, tai berniukams po masinyte, draugems darysiu naturalu savos gamybos, lupu pilinga ir gal dar koki saldesi
12. 2 drauges be vaiku - taip pat lupu pilingas, saldesis
Jauciu i dovaneles dar pateks tradiciskai ir kalediniai meduoliukai pacios kepti
pernai dariau stiklainiukuose ivairiu gerimu mixa - kavos, kakavos, tirpios kavos, sausos grietineles, cukriuku, nu zodziu toki miksiuka, labai visiems patiko...
Mano saraselis kol kas ne iki galo supildytas, bet kiek jau yra, galiu pasidalinti, gal kam pravers, nes ir as pati cia ateinu pasisemt ideju
1. Sunui - zaislinis kasos aparatas, medinis traukinukas su begiais, Tomy astunkojai i vonia bei Tomy zaisliniai kiausiniai ir siek tiek saldumynu
2. Vyrui - dar tiksliai nzn, bet arba megstamus kvepalus kuriuos pabaigia jau, arba kazka zvejybai, gal dovanu kupona
3. Teciui su zmona - musu seimos sieninis kalendorius, saldumynu
4. Savo seneliui taip pat kalendorius, kojnes ir saldumynu
5. Sesei - pacios darytas kolje arba apyranke, duso gelis bei kuno sviestas ir saldumynai
6. MB sesei su vyru - saldumynai, kolje arba apyranke pacios daryta - sesei, duso gelis, kuno sviestas o vyrui nzn, pasitarsim su MB, gal kazka irgi zvejybai
7. MB mamai su draugu - sieninis musu seimos kalendorius, saldumynai, gal dar kazkoki rankdarbi sumastysiu...
8. MB mociutei - sieninis musu kalendorius taip pat saldumynai
9. Krikstaduktei - Monster High lele, saldumynai
10. MB sesers dukrytei - Tommy stumiama vista su kiausiniais
11. 2 drauges su vaikais, tai berniukams po masinyte, draugems darysiu naturalu savos gamybos, lupu pilinga ir gal dar koki saldesi
12. 2 drauges be vaiku - taip pat lupu pilingas, saldesis
Jauciu i dovaneles dar pateks tradiciskai ir kalediniai meduoliukai pacios kepti
pernai dariau stiklainiukuose ivairiu gerimu mixa - kavos, kakavos, tirpios kavos, sausos grietineles, cukriuku, nu zodziu toki miksiuka, labai visiems patiko...
Mamytės, patarkite, ką dovanoti beveik 3 metukų sūnėnui. Smulkmenėlių jau nupirkau, dabar ieškau kažkokio tai lavinamojo žaisliuko, dėlionės, knygelės ar dar kažko. Žaislų parduotuvės lūžta nuo žaisliukų, bet niekaip nesugalvoju ką pirkti. Kas labiausiai domina tokio amžiaus berniukus?
Papasakokit placiau, nelabai supratau. Kaip ir ka ten darot