Aš labai paprastai ir praktiškai, nes daug išlaidų turime įsikelimui į naują būstą. Tai vyrui nusprendžiau sportines kelnes padovanot, o tėvams- labai gražias ir puošnias dušo žele, žinoma su buteliu vyno ir gražiai supakuota
QUOTE(Hedra:) @ 2013 11 30, 14:58)
Vyras irgi sako galetumem ceki koki nors nupirkti bet....jie gyvena airijoj, mes siaures airijoj, pas mus ir parduotuves ir valiuta skiriasi, pas juos nevaziuosim iki kaledu, todel ju mieste cekio nenupirksim, o pas save taip pat pirkti butu nesamoningai, sakau kebli situacija...kad nors pati pasakytu....o dabar nori kad butu ale staigmena
as irgi turiu drauge kuri turi VISKA, tai siemet zurnalo prenumerata gaus
Vyrui - kvepalus, kuriuos baigė ir kurie man labai patinka
Mamai - šiltą pledą ir skarą
Studentei - multifunkcinį puodą (elektrinį)
Draugų šeimai dar nežinau - dukrai ir mamai bus rankų darbo raštuotos vilnonės pirštinės. Vyriškąjai pusei - nežinau. Megzčiau irgi pirštines, bet bijau su dydžiu nepataikyt. Dar į bendrą krepšį keliaus moliūgų/obuolių/bruknių uogienė, gilių kava ir, jei užteks laiko - meduolinis namelis.
Mamai - šiltą pledą ir skarą
Studentei - multifunkcinį puodą (elektrinį)
Draugų šeimai dar nežinau - dukrai ir mamai bus rankų darbo raštuotos vilnonės pirštinės. Vyriškąjai pusei - nežinau. Megzčiau irgi pirštines, bet bijau su dydžiu nepataikyt. Dar į bendrą krepšį keliaus moliūgų/obuolių/bruknių uogienė, gilių kava ir, jei užteks laiko - meduolinis namelis.
QUOTE(Hedra:) @ 2013 12 02, 14:36)
tikiuosi patiks vaikams, du rinkiniai mano vaikams, o du kitiems vaikuciams
http://www.part.lt/i...19b67ec1212.jpg[/img][/url]
http://www.part.lt/i...553f88b8185.jpg[/img][/url]
http://www.part.lt/i...19b67ec1212.jpg[/img][/url]
http://www.part.lt/i...553f88b8185.jpg[/img][/url]
Aš taip pat tokius galvoju vaikams užsakyti o kur Hedra užsakinėjot jūs?
QUOTE(rokute @ 2013 12 02, 16:03)
Aš taip pat tokius galvoju vaikams užsakyti o kur Hedra užsakinėjot jūs?
as isivedziau I google dekoruoti stalo irankiai ir ismete daug reklamu, tai pasiziurejau, susiradau facebook DoNataDoNata ir uzsisakiau...greitai padare, atsiunte man I UK.
Papildyta:
istikruju siaip daug yra daranciu, bet kadangi as ten dariausi, tai drasiai galiu parekomenduoti, kad nebuvo taip, jog pinigus sumokejau, o prekes negavau ar pan....juolab, kad jos kataloge tikrai graziu darbeliu yra
vyrui - grafinas viskiui išgraviruotas ir viskio taurės kartu su gero viskio buteliu, dvi poros timberlando batų, abiems - juodo stiklo šampano ir vyno taurių rinkiniai išgraviruoti. mamos - iš body shop kremai rankoms su kanapių aliejum + lašiukai išsausėjusioms rankoms, clinique lupdažis, mūsų graži nuotrauka įrėminta. močiutė - trejos devynerios arba kokia bičių pikio trauktinė ( dar nežinau), naturalaus medaus indelis. dar prie sąrašo - aromatinė sveriama kava, 'baltijos kvapų' sojų vaško natūralios žvakės (labai fainas ir kvepiantis reikalas). gal kam pravers
QUOTE(sskyey @ 2013 12 02, 00:07)
Galima ispirkti koki masaziuka ar spa procedura ar i sporto sale (cia jau pagal zmogu reiketu parinkti kad tinkamai suprastu), arba kokius biletukus i ta pati zoo ar koki renginuka. nebutina dovana turi buti materiali, ta prasme daiktas, gal kokius kursus noretu lankyti ar turi koki pomegi kurio zinojima galima paplatinti kursais, bet pati nelabai zino, kur kreiptis, o kartais tiesiog tingis tuo metu na vienu zodziu siais laikais yra labai daug pasirinkimo tik reikia nemazai laiko kad istirti kas ir kur
Įdomu, kiek tai galėtų kainuoti?
QUOTE(Hedra:) @ 2013 11 30, 14:21)
Man dabar galvos skausmas drauge, kuriai reikia nupirkti dovana ir kuri TIKRAI VISKA turi... atvaziuos su seima po kaledu, keisimes dovanom, sake bendros su vyru nenori, nori atskirai, nes ir mums atskiras jau nupirko..,visokie valgomi ir geriami rinkiniai netinka, rubai ne, kosmetika pas ja chanel, dior, viska ko reikia turi, kvepalu visa kolekcija, buitiniai dalykai viskas kas imanoma pas ja.....nu zodziu...klausiau ka, . Jei sako nu pati mastyk ka jus pirktumet?
Gal bilietus i spektakli/koncerta/kina/teatra, spa proceduras arba laikraščio/žurnalo prenumerata
Arba jei patinka asmenine fotosesija.
QUOTE(Hedra:) @ 2013 12 03, 13:48)
nera uz ka istikruju siaip daug yra daranciu, bet kadangi as ten dariausi, tai drasiai galiu parekomenduoti, kad nebuvo taip, jog pinigus sumokejau, o prekes negavau ar pan....juolab, kad jos kataloge tikrai graziu darbeliu yra
Užsisakiau jau ir aš šakutes ir šaukštelius, vienus su Simpsonu, Bartu ir užrašytu vardu, o kitus su traktoriais ir taip pat su vardu kaina tikrai gera, nes buvau radusi vieną už tokią kainą, o čia du įrankiai už tą pačią kainą
QUOTE(Hedra:) @ 2013 11 30, 12:21)
Man dabar galvos skausmas drauge, kuriai reikia nupirkti dovana ir kuri TIKRAI VISKA turi... atvaziuos su seima po kaledu, keisimes dovanom, sake bendros su vyru nenori, nori atskirai, nes ir mums atskiras jau nupirko..,visokie valgomi ir geriami rinkiniai netinka, rubai ne, kosmetika pas ja chanel, dior, viska ko reikia turi, kvepalu visa kolekcija, buitiniai dalykai viskas kas imanoma pas ja.....nu zodziu...klausiau ka, sako nu pati mastyk ka jus pirktumet?
Galima dovanoti kazka gaminta savo rankom, nes to nenusipirksi parduotuvej Galima surengti kazkokia smagia isvyka tik mergaitems, kad ir i koki SPA centra, bus dovana ne tik proceduros, bet ir laikas kartu. Kalbant apie kursus, teko matyti rankdarbiu dirbtuveles pvz gaminti zaislus su Simona is Simonos Rankdarbiu Kampelio. Jei daugiau ir negamins tu rankdarbiu, bent jau tures savo darbeli ir graziu prisiminimu
Jei drauge is vaikystes laiku, galima kazka susijusio su senais gerais laikais - nuotrauku koliaza, nostalgija kelianciu saldainiu gudriai supakuotu, kazkoki daikta, kurio reiksme zinote tik judvi, dezute su isdekupazuotu/isgraviruotu uzrasu, kuri velgi suprantate tik judvi
Zodziu dovanoti viska, kas asmeniska, ko nuejes i parduotuve nepaimsi is lentynos ar nuejes i sveciu nepamatysi lygiai tokio pacio Aisku, reikia atsizvelgti ir i tai ar drauge megsta praktiskas dovanas, kiek sutinka skoniai ir pan. Pvz mano drauges labai skirtingos ir viena geriau jau gaus dovanu indu ploviklio butelaiti, negu kokia statulele, kita atvirksciai - apsidziaugtu statulele, trecia labai konkreciai gali pasakyti ko jai norisi ir paciai nekyla ranka pirkti...
Sekmes ir prasom grizti pasipasakoti ka isrinkote
QUOTE(Monmorensi @ 2013 12 01, 00:32)
į kokį renginį du bilietus, sau ir jai.
tik ne tai. gyvas padaras tikrai ne dovana.
tik ne tai. gyvas padaras tikrai ne dovana.
Tai gal padovanok orginalias, spalvotas, stilingas kojines? As pirkau ziauriai graziu spalvotu kojiniu vienoje internetineje kojiniu parduotuveje. Beros vadinosi "kojiniu namai" pasizvalgyk gal ir tu ten kanors patinkancio rasi