Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 7

QUOTE(mirameda @ 2013 11 21, 10:37)
Sveikutes, 4u.gif
Gal kuri zino kur yra pirkti riesutu spaustuku?noriu vyrui padovanoti graikiniu riesutu su kevalu ir spaustuka?maximoj neradau.per interneta nenoriu siustis, nes kainuoja atsiuntimas.

Šiauliuose yra maximoje (metaliniai) ir turguje medinukai grynukai tokie smile.gif
Atsakyti
gal kas zino kur gauti tokiu maiseliu- baltu pvz.
ir kas skaniai kvepetu idejus i ji? tarkim i masina pakabinti?
noriu ka nors naturalaus, bet bijau akd joks apelsinas nekvepes stipriai..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 21, 12:56)
gal kas  zino kur gauti tokiu maiseliu- baltu pvz.
ir kas skaniai kvepetu idejus i ji? tarkim i masina pakabinti?
noriu ka nors naturalaus, bet bijau akd joks apelsinas nekvepes  stipriai..

Kavos pupeles tikrai kvepes. Vaniles lazdele, ar cinamono irgi turetu kvepeti... smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Norejau paklausti blush2.gif Gal kuri zinote kur galeciau rasti Ekstremalus pasivažinėjimas drifto bolidais pvz. Panevezio rajone?? Vis iekau,bet nerandu:( Ir ar isvis ziemos metu tokie vyksta?? Labai noriu draugui kaledu proga padovanoti toki pasivazinejima,nes jis laaabai megsta greiti biggrin.gif Patarkit prasau 4u.gif
Atsakyti
Skaniai ir gana stipriai kvepia aromatizuotos arbatos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fragila: 24 lapkričio 2013 - 09:03
Gal patarsit, ka padovanoti 21 metu sunui? Nieko jam nereikia(taip pats sako) g.gif
Atsakyti
QUOTE(krosuo @ 2013 11 24, 17:26)
Gal patarsit, ka padovanoti 21 metu sunui? Nieko jam nereikia(taip pats sako) g.gif

Mano penkiolikmetis sūnus irgi taip sako. :mirksiukas:Bet jis pamišęs dėl Simpsonų, tai nupirkau įdomų puodelį, raktų pakabuką, kelias poras kojinių su Simpsonais. Dar laukiu dėžutės su Houmeriu, į ją pridėsiu jo mėgstamų saldainių ir žurnalo prenumeratos kuponą. Tokia mano kalėdinė dovana bus jam smile.gif
Atsakyti
puodeli pirkau, maikuciu su kazkokio filmo nuotraukomis uzsakiau gimtadieniui net 4. Teks pirkti saldainius ir kojines(ju per daug nebuna)
Atsakyti
QUOTE(krosuo @ 2013 11 24, 18:26)

Manau visada prireiks:
bliuzonas gražus;
labai man patinka patalynė su 3D efektu, jų yra labai gražių, pvz.http://www.tavosapnas.lt/lt/katalogas/miegamasis/patalynes-komplektai/140/200-cm-su-3d-efektu/juodoji-pantera-3d.htm;
gal tiesiog kokių dantų šepetėlių ir pastų rinkinį;
gal naują sportinį krepšį/rankinę;
abonementas į sporto klubą;
na kažkokį atributą tinkantį jo darbui ar mokslui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 24 lapkričio 2013 - 19:49
apie diskutuota tualetini popieriu - tiger parduotuveje siandien maciau po 15 lt supakuota su ivairiais uzrasais. Man sudoko tualetinis popierius patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 24 lapkričio 2013 - 20:56
Siandien buvom dovanu paieskoj. biggrin.gif Anytai nupirkom pirstines, jau esu nupirkus arbata is "7 Ievos namai", uosviui flesiuka (tolimuju reisu vairuotojas). Mano tevams nupirkom apsaugas batams nuo paslydimo, kadangi prisiminiau, kad pernai jie norejo nusipirkti, bet kazkodel nepirko. biggrin.gif Labai dziaugiuosi, nes radom tokias pat, kaip "Armijai ir civiliams" parduotuvej, tik 20 Lt pigiau! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klikky: 24 lapkričio 2013 - 21:11
Ačiū už patarimą-patalinė 3 D super atrodo! bigsmile.gif
Atsakyti