Įkraunama...
Įkraunama...

Paltukai, striukės -rudeniui/žiemai

Labai stilingas "Dar ne mama" švarkelis. Labai tiks užsimesti vakarais ar tiesiog darbe užsimesti kai vėsu. Jis plonytis, be pamušalo, sudėtyje yra 20 procentų vilnos. Labai smagus rūbelis, su kišenėmis, su dirželiu. Rašo 170 cm ūgiui, 46 dydis, kaina 80 Lt (siuntimas mano sąskaita).

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
United Colors of Benetton striukė, M d.

160 lt
Kaunas, nesiunčiu
Atsakyti
Parduodu paltuką tinkantį nešioti rudenį,pavasarį ir nešaltą žiemą. Persisiuvus sagas galima nešioti visą nėštumą ( aš taip ir dariau smile.gif ) Kaina 50 Lt, galiu siųsti.

[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/U
Atsakyti
Sveikos parduodu šiltą ir gražų Lindex 44d. paltuką. Pati nešioju 38d. bet nėštumo antroje pusėje puikiai tiko, nes nugaroje laisva klostė. Nėra jokių dėmių ar defektų. Kaina 30lt, prašom matuotis 4u.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
Parduodu rudeninę-pavasarinę striukę nėštukei. Juodos spalvos, yra kapišonas, užtrauktukas šone, dygsniuota, minkšta nečežanti medžiagytė. L dydis. Pirkta parduotuvėje "Būk mama". Būklė ideali.
Kaina 70Lt
Nuotraukytės į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Gražina30 @ 2014 08 30, 13:32)
Dvigubo, storo mezgimo puspaltukas, labai dailiai atrodo. Pirktas nėštukių skyriuje, puikios būklės, 50 Lt
user posted image
user posted image

30 Lt
Atsakyti
QUOTE(titile @ 2014 09 01, 15:01)
Parduodu paltuką tinkantį nešioti rudenį,pavasarį ir nešaltą žiemą. Persisiuvus sagas galima nešioti visą nėštumą ( aš taip ir dariau smile.gif )
Kaina 50 Lt, su siuntimu[U]
[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/U

Atsakyti
Šilta striukė su kapišonu.
+- 44 d.
Ilgis-76 cm, rankovė-56 cm, juosmuo -56 cm, nugaroj po pažastim matuojant ilgis -61cm.
Nešioju s dyddį. Šiią striuką visą žiemą iki nėštumo pabaigos nešiojau.
user posted image
user posted image
40 Lt.
Atsakyti
Tiek buvo susidomėjusių, nė viena neatsiliepė, pardavinėju toliau 4u.gif

Nešiota, bet geros būklės lengva rudeninė/pavasarinė striukė.
S/M dydis (36-38)

Kaina 70Lt (man kainavo 300)
STRIUKĖ NĖŠTUKEI
user posted imageTik mano CHAKI spalvosuser posted image
Vilnius
Atsakyti
PARDUOTA
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2014 09 04, 13:15)
Tiek buvo susidomėjusių, nė viena neatsiliepė, pardavinėju toliau  4u.gif

Nešiota, bet geros būklės lengva rudeninė/pavasarinė striukė.
S/M dydis (36-38)

Kaina 70Lt (man kainavo 300)
STRIUKĖ NĖŠTUKEI
Tik mano CHAKI spalvos
Vilnius

Atsakyti
Tamsiai pilkas paltas nėštukei. Dėvėtas 2 mėn. (lapkritį ir gruodį, nors be pašiltinimo, bet buvo nešalta). Siūtas. Nugaroje praplatėja, todėl tinkamas ir paskutiniais nėštumo mėnesiais. Kapišonas nusegamas. Jokių įplyšimų.
Ilgis 99 cm, plotis ties krūtine 54 cm, rankovė nuo peties 65 cm, nuo pažasties 43 cm, atvartukas ant rankovės 7 cm.
Kaina 120 Lt + siuntimo išlaidos.
user posted image user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
HM ploščiukas rudeniui M d. , kaina - 25 lt.
user posted image
user posted image
Atsakyti