Įkraunama...
Įkraunama...

Paltukai, striukės -rudeniui/žiemai

Trumpas VERO MODA puspaltis, devetas bet tvarkingas S-M- 30 lt.,
user posted image
Atsakyti
Parduodu violetines spalvos paltuka nestukei. Daugiau info:
My Webpage
Atsakyti
HM puspaltis, EUR 40 dydis, kaina 25 lt.
Varpelio formos puspaltukas. Visas ilgis 83,5 cm, tarp pažastų 50x2 cm, rankovė nuo apykaklės 66 cm, nuo pažastuko - 43 cm
Labai geros būklės, šiek tiek pašviesėje prie apykaklės, bet apsirengus nesimato. Tiktų maždaug 167 cm ūgio merginai, aukštesniai būtų trumpos rankovės. Idealus puspaltukas nėštukei.

user posted image
p.s. visos sagos

Kaunas, daugiau http://public.fotki....s-38-dydis.html
Atsakyti
NEW LOOK rudeninis/pavasarinis paltukas spec. nėštukei, puikios būklės. M dydis. 75lt
Vilnius, siunčiu 4u.gif
nuoroda
user posted imageuser posted image
Atsakyti

9fashion labai patogus ir grazus plonas puspaltukas. Daug vietos pilvukui, tiks iki pat nestumo galo, spalva tamsiai melyna, audinys turi auksinio blizgesio, puosniai atrodo dienos sviesoj. Pirktas naujas Laukiuosi.Lt parduotuveje, devetas viena sezona, bukle puiki, moketa virs 300lt.
Dydis S, bet tinka ir s/m ir m devincioms. . Tiks aukstesnems mamytems, nuo ugio 1.70cm. Kaina 150Lt

user posted imageuser posted image
Atsakyti
juodas naujas "Next" paltukas pusilgem rankovem
UK 14
peciu plotis 40cm, tarp pazastu 56cm, ilgis 77cm, rankoves vid.siule 33cm, nuo petuko 50cm, per pilva ~67cm
sudetis: 70% vilnos, 30% polyester
kaina 185lt.
user posted image
user posted image
user posted image

i az
Atsakyti
REZERVUOTA IKI RUGSĖJO 2D.
Nešiota, bet geros būklės lengva rudeninė/pavasarinė striukė, tinkanti ir vėsiems vasaros vakarams.
S/M dydis (36-38)

Kaina 70Lt (man kainavo 300)
STRIUKĖ NĖŠTUKEI
user posted imageTik mano CHAKI spalvosuser posted image
Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <nemiga<pievoje<: 26 rugpjūčio 2014 - 19:00
Puikios būklės GEORGE paltukas rudeniui/pavasariui (nuo krūtinės platėjantis) nestuke.gif
Dydis M 38(10)

Miestas - Vilnius(galiu siusti į kitą miestą + pašto išlaidos)
user posted image

user posted image

per a/ž
Atsakyti
H&M Mama striuke, dydis XL/48-50. Ismatavimai: krutine 67 cm, apacia 76 cm, ilgis 83 cm. Tinka rudeniui ir ziemai, nesiojau rugseji-sausi, tinka iki pat gimdymo. Bukle puiki isskyrus viena defektuka, buvau itraukus medziaga i uztrauktuka, bet uzsisegus nesimato. Kaina 65 LT.

http://www.musumazyl...hm-mama-striuke

Atsakyti
Parduodu tvarkingą pūkinę striukę nėštukei. Tinka S-M dydžiams ir daug vietos pilvukui.
Plačiau čia:
http://www.musumazyl...triuke-nestukei
Striukės spalva juoda, foto neryški.
Atsakyti
Parduodu universalų paltuką - stilingai atrodo šiaip ir puikiai tinka nėštumo metu. Paltukas lengvas, bet šiltas. Aš nešiojau jį ir pavasarį/rudenį ir žiemą. Viršutinės medžiagos sudėtis: 50% vilna, 50% viskozė.

Dydis M. Įsivaizdavimui - mano ūgis 164cm. Kaina 90Lt

user posted image
Atsakyti
Dvigubo, storo mezgimo puspaltukas, labai dailiai atrodo. Pirktas nėštukių skyriuje, puikios būklės, 50 Lt
user posted image
user posted image
Atsakyti