Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Garbo* @ 2013 11 13, 16:31)
Ivetacom, o is kokios mesos ir kaip verdate toki sultini? Spec. puode ar tiesiog ilgai verdate ir tiek? Maniskis tai labai isrankus maistui (nors ir negali daug, tai dar ir is to ka gali - maivosi), tai ir is kudesniu yra. Sriubos jokios neisiulau, tai bent sultini toki va riebesni i troskinius pilciau....

Tinkamiausi zoliaedziu kaulai ir kremzles, mums tinka vistiena ir antiena, verdu zepter puoduose, labai skanus gaunasi, pridedu morkos, pasternoko, cesnako. Verdu apie 4 valandas.
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 11 13, 12:10)
ne ne, tikrai ne prie visų ir ne visą laiką. Aš turiu autoimuninę ligą (hipotireozę) bet kadangi turiu viršsvorio, tai man jokiais būdais negalima gerti sultinio, nes svoris labai augs ir stipriai

Sveikos, pagaliau šiek tiek laiko atsirado, įsijungsiu į diskusiją.
Anaerobinis/disaerobinis balansas apima ne tik oksidacinės energijos gamybos problemas, bet ir atstovauja du priešingus lipidų metabolizmo sutrikimus. Esant anaerobiniam pusiausvyros sutrikimui yra nepakankamas riebiųjų rūgščių aktyvumas ir sterolių perteklius, esant disaerobiniam pusiausvyros sutrikimui yra riebiųjų rūgščių perteklius ir sterolių nepakankamumas

Kai yra gilus disaerobinis/katabolinis disbalansas, atsiranda autoimuninės ligos, yra tas riebiųjų rūgščių perteklius, tokiems žmonėms sultinys iš kaulų, yra būtinas, nepriklausomai nuo to, žmogus liesas ar su viršsvoriu. Svarbu, ką rodo tyrimas. Dauguma disaerobikų /katabolikų yra liesi, (kaip Taša ar mano perkaręs vyras), tačiau ir su šituo disbalansu buna žmonių nutukusių. Pvz Lumi, kuri galėjo vartoti sultinį ir liesėti..
Kustuce, jei pameni, aš liepiau pasidaryti metabolizmo tyrimą, nes man visai neaišku kas pas tave dedasi. Todėl nežinau, negaliu pasakyti tiks tau ar ne tas sultinys.

Jei atopinis dermatitas yra autoimuninė liga, vadinasi, vaikams sultinys tinkamas.
Tą patį rašo ir paleomama

Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2013 11 13, 19:44)
Tinkamiausi zoliaedziu kaulai ir kremzles, mums tinka vistiena ir antiena, verdu zepter puoduose, labai skanus gaunasi, pridedu morkos, pasternoko, cesnako. Verdu apie 4 valandas.

pas mane dažniausiai kaulai būna žvėrių, verdu 10-12 val.ant labai lėtos ugnies.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 13, 18:47)
Sveikos, pagaliau šiek tiek laiko atsirado, įsijungsiu į diskusiją.
Kai yra gilus  disaerobinis/katabolinis disbalansas, atsiranda autoimuninės ligos, yra tas riebiųjų rūgščių perteklius, tokiems žmonėms sultinys iš kaulų, yra būtinas, nepriklausomai nuo to, žmogus liesas ar su viršsvoriu. Svarbu, ką rodo tyrimas.  Dauguma  disaerobikų /katabolikų yra liesi, (kaip Taša ar mano perkaręs vyras), tačiau  ir su šituo disbalansu buna žmonių nutukusių. Pvz Lumi, kuri galėjo vartoti sultinį ir liesėti..
Kustuce, jei pameni, aš liepiau pasidaryti metabolizmo tyrimą, nes man visai neaišku kas pas tave dedasi. Todėl nežinau, negaliu pasakyti tiks tau ar ne tas sultinys.

Jei atopinis dermatitas yra autoimuninė liga, vadinasi, vaikams sultinys tinkamas.
Tą patį rašo ir  paleomama

tai kad man rodos, kad atopinis nėra autoimuninis susirgimas g.gif
-----
turiu atliekamų pinigų, tai stversiu aš tą metabolizmo tyrimą ir paaiškės viskas

Tiesa, ir keturmetis mano kažkam alergiškas, žiauriai pradėjo žarnynas reaguoti ir berti pradėjo. Buvo pradėję jį berti, kai buvo 2 metukai, bet vėliau praėjo, o dabar taip gan rimtai, teks ir šitą sodinti ant dietos
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2013 11 10, 11:56)
Sveikos,
As turiu stpria sienlige. Praieta sav dare man tyrimus nes per pastaraji pusmeti pradejo pasikartoti dusulio priepuoliai (bet nuo buitines chemijos daugiau). tai duriai rodo labai stipria alergija zolems, dulkems ir t.t.

perskaityk straipsnį
gal daugiau simptomų atpažinsi. Gal bėda su iškerojusiais mieliagrybiais?
Čia, SM, tokiai vienai dusuliai dingo jau po savaitės, pakeitus mitybą. Ir jau pora mėn gyvena be inhaliatorių.
Papildyta:
http://rifarma.lt/naujienos/trilac/
šiame straipsnyje aprašoma teisingos mikrofloros žarnyne svarba imunitetui
Atsakyti
Aciu Voresta aciuks.gif
Kustuce kaip bebutu alergijos ir AD labai veikia vienas kita, tikiu kad sutvarkius zarnyna jei nedings, tai nors sumazes alergines reakcijos ir AD sumazes 4u.gif
Atsakyti
o topinambų vaikučiams nebandėt duot pagraužti? Juose yra tokio prebiotiko inulino, kuriuo maitinasi gerosisios žarnyno bakterijos ir dauginasi. Tik didesnis kiekis trikdo virškinimą.
Pradėti reiktų nuo vieno nedidelio gumbo. Didesnis kiekis gali sutrikdyti virškinimą,

pasiskaitykit http://www.marksdail...com/prebiotics/

user posted image
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 13, 20:02)
perskaityk straipsnį
gal daugiau simptomų atpažinsi. Gal bėda su iškerojusiais mieliagrybiais?
Čia, SM, tokiai vienai dusuliai dingo jau po savaitės, pakeitus mitybą. Ir jau pora mėn gyvena be inhaliatorių.
Papildyta:
http://rifarma.lt/naujienos/trilac/
šiame straipsnyje  aprašoma teisingos mikrofloros žarnyne svarba imunitetui

Aciu uz straipsni, gal ir turiu kaikuriu cia minimu simptomu, taciau pries pradedant atsisakyti iprasto gyvenimo, gal galima kazkur issitriti ar tikrai man butent si liga?
Aciu uz atsakyma 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
kandida yra natūrali mūsų žarnyno mikrofloros dalis, bėdų pridaro, kai neleiaka konkuruojančių padermių ir ji išveša. Kur ką tiria- nežinau, tačiau pasitikrint galima ir pačiam- savaitę nevalgai nieko, kas maitina kandidą ir pasižiūri į savijautą. Nieko nekainuoja, niekur važiuot nereikia.
Atsakyti
Penkta diena negauna mažylis antihistamininių, nes noriu atlikti dūrio bei lopo mėginius, bet padėtis labai prastėja, nežinau net ką ir daryti verysad.gif , rodos nieko nevalgo to ko negalima, o oda baisi, labiausiai bijau, kad astmos priepuolio neiššauktų. Jaučiu kažkas alergizuoja iš "tinkamų" produktų. O gal tai dėl to, kad ilgą laikė gėrė antihistamininius ir buvo slopinamas, o dabar viskas veržiasi į viršų. Ką man daryti, ar tęsti visa tai, ar vėl grįžti prie vaistų.
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 11 17, 21:41)
Penkta diena negauna mažylis antihistamininių, nes noriu atlikti dūrio bei lopo mėginius, bet padėtis labai prastėja, nežinau net ką ir daryti  verysad.gif , rodos nieko nevalgo to ko negalima, o oda baisi, labiausiai bijau, kad astmos priepuolio neiššauktų. Jaučiu kažkas alergizuoja iš "tinkamų" produktų. O gal tai dėl to, kad ilgą laikė gėrė antihistamininius ir buvo slopinamas, o dabar viskas veržiasi į viršų. Ką man daryti, ar tęsti visa tai, ar vėl grįžti prie vaistų.

Manyčiau netinka kažkas iš iki šiol buvusių saugių produktų. Ar labai prasta odytė dabar? Ar ėmanoma, kad nugarytė liks švari? Jei nėra labai blogai, kentėkit ir pasidarykit tyrimus vartojamiems produktams.

Mes užsiklijavę lopus buvom daržovėms, kurias valgėme. Įtariau, kad kažkam įsijautrino....taigi...vienintelis kokosas tikrai neigiamas. O visa kita..likom su 4 abejotinom daržovėm (bulvė, brokolis, kalafijoras, griežtis) ir 1 kaip ir neigiama po 72 val (šparagūnės pupelės). Dar galim obuolį ir mėsytę kai kurią. Viskas...išmetus kitas saugiomis laikytas daržoves, žymiai pagerėjo. Taigi ir jums reikia būtinai kažkaip tuos tyrimus pasidaryti.
Atsakyti
Gal mazesne doze antihistamininiu karts nuo karto duoti, o kokius gere ir kiek?

Mes tik dabar nuo kalakutienos oda apsitvarkem, bet tikrai dabar zinau kad ja tik kokia karta i savaite galiu duoti.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 17, 22:02)
Manyčiau netinka kažkas iš iki šiol buvusių saugių produktų. Ar labai prasta odytė dabar? Ar ėmanoma, kad nugarytė liks švari? Jei nėra labai blogai, kentėkit ir pasidarykit tyrimus vartojamiems produktams.

Mes užsiklijavę lopus buvom daržovėms, kurias valgėme. Įtariau, kad kažkam įsijautrino....taigi...vienintelis kokosas tikrai neigiamas. O visa kita..likom su 4 abejotinom daržovėm (bulvė, brokolis, kalafijoras, griežtis) ir 1 kaip ir neigiama po 72 val (šparagūnės pupelės). Dar galim obuolį ir mėsytę kai kurią. Viskas...išmetus kitas saugiomis laikytas daržoves, žymiai pagerėjo. Taigi ir jums reikia būtinai kažkaip tuos tyrimus pasidaryti.

Visas pilvas baisus, kojos nuo viršaus iki apačios, aplink genitalijias visur išberta, veidukas dar tik pradeda raust ir spuogiukai kyla, o rankos ir nugara dar švarūs (nežinau kiek ilgai). Jei matysiu, kad nugarytė rausta, teks mest šį reikalą, nes jokios naudos iš to nebus. Net planuoju vežt jį pas gydytoją, kad padarytų dūrio mėginius ir lopus, pati net nedėsiu, nes noriu iš dūriu, ne tik lopų
Jei nugarytė liks švari ir nepaūmės kvėpavimas - pasiseks, kitu atveju, teks antihistamininius suduot ir kuo skubiau verysad.gif
Dabar nežinau ar čia reakcija į maistą ar tiesiog į tai, kad nebegauna antihistamininių, nu bet negaliu gi aš jo ištisus metus jais maitinti. Bet faktas tas, kad kažkas iš saugių produktų tikrai netinka. Pradėjau duoti kukurūzų makaronus, gliuteno nėra, tik kukurūzai, kiek žinoma, jis jiems nėra alergiškas
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2013 11 17, 22:16)
Gal mazesne doze antihistamininiu karts nuo karto duoti, o kokius gere ir kiek?

Mes tik dabar nuo kalakutienos oda apsitvarkem, bet tikrai dabar zinau kad ja tik kokia karta i savaite galiu duoti.

Kol kas negaliu, nes tai gali įtakoti tyrimo rezultatus.
Gėrė po vieną tabletę zyrteko, jam jie labiausiai tiko, claritinas nieko, bet nuo jo matyt labai jį troškindavo naktimis
Atsakyti