QUOTE(fufute @ 2014 02 05, 14:44)
Vartojant ozkos piena, reikia labai stebeti vaiko hemoglobina. Nes piene nera folio rugsties ir vit.B12, kurie padeda isisavinti gelezi. Mano maziui labai nukrito hemoglobinas del nepilnavertes mitybos
Mano du vaikai gėrė ir geria ožkų pieną, jokių problemų su hemaglobinu, draugė maitino tik savo pienu, nieko bendro su ožkų pienu neturėjo, vaikui hemaglobinas žemas, reikėjo gerti geležį, kas čia gali patvirtinti ar paneigti, kas čia nuo ko. O, kad stebėti reikia, žinoma. Aš tik noriu pasakyti, kad jeigu galite negerkite to ožkų pieno, bet pabandykite atsisakyti sintetinių mišinių, kurie dažnai yra atopinio dermatito priežastis. Pasklidusi nuomonė dėl mažakraujystės yra vienintelis kontrargumentas, nes reikia, kad visi gertų sintetinius mišinius, nes kitaip žlugtų tokie koncernai, o bobutė auginanti ožkytes, neatneš atkatų, ironizoju, bet tai labai akivaizdžiai matosi, o, žinoma, mama pati geriausiai žino,, kas geriausia jos vaikui.
Papildyta:
QUOTE(lauku_gele @ 2014 02 05, 15:50)
Nebandziau ir bijau bandyti, kad nepabloginciau esamos situacijos
Tai nebūtina gerti ožkų pieną, tiesiog pabandyti atsisakyti sintetinių mišinių, ieškoti kitos alternatyvos, bet, jos nelabai yra.