Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(kustuce @ 2014 02 04, 15:08)
mano vaikas kietą maistą pradėjo valgyti gal tik būdamas 8 mėnesių, o iki to mišinių gyvas buvo, dar ir dabar mišinį geria, nes nelabai ką valgo

As tai pergyvenu, kad geležies ir kitu medžiagų nepritrūktų...
Atsakyti
QUOTE(Pepeloliene @ 2014 02 04, 14:29)
As tai pergyvenu, kad geležies ir kitu medžiagų nepritrūktų...

idealūs mano vaiko kraujo tyrimai, mišinyje yra užtektinai visokių gerų medžiagų
Atsakyti
Na kazkiek ir man ramiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita102 @ 2014 02 04, 09:06)
labai saunu,kad issimiegojot pagaliau 4u.gif jei jie padeda, reiskia mazylye tikrai alergija kankina, bet dar labai mazyte ji ir reik manyti,kad isaugs:)

As tik pasitikslinsiu, o cia tiems vaistukams nepermazi musu kudikeliai?nes kiek ziurejau aprasyma raso puse tab nuo 6metu,,,,,,,,,,

Netinkama tik doze, reikia mazesne duoti. Maziukams paruosti sirupai su tom paciom veikliosiom medziagom, tik prideta dar visokiu nesamoniu, kad skaniau butu ir jie dazniausiai alergizuoja labai stipriai.

QUOTE(taskiukas @ 2014 02 04, 13:33)
mums irgi zyrtec lasiukais netinka.
O su cukinijomis tai irgi idomiai, kiek pamenu kazkuri is gydytoju, tai sake, kad po nauju metu geriau cukiniju nevartoti, nes jau naudingu medziagu jose nera ir kaupiasi kenksmingos. nezinau kiek tiesos  g.gif Bet cia as kalbu ne apie parduotuvines mazas, o apie lietuviskas cukinikas. Mums beje cukinija irgi netinka.

O siaip pabandykite pamirkyti darzoves kelias valandas pries verdant, kad nitratu sumazetu. Gal ne nuo pacios darzoves, o nuo "priedu"  beria.
Mes visas (tiksliau bulves ir truputi morkos) is vakaro darzoves pasiruosiame ir nakciai paliekame vandenyje.
Ar yra jusu vaikuciai jau persirge vejaraupiais? Vakar pamaciau kad vyresnysis sunus isbertas visas  doh.gif  tai dabar po savaites kokios turetu dukryte isberti, kuri yra alergiska, tai nezinau nei ko tiketis  doh.gif  Dabar mazoji sloga turi, tai puse nakties koncertas buvo, speju vel i ausu uzdegima keliauja (pas mus per 1,5 metuku jau kokius 10 kartu turejo doh.gif ), o jei dar vejaraupiai prisides ...  doh.gif

Mano vyresnieji vaikai labai sunkiai persirgo su 40 temperatura ir daugybe berimu, o maziukas net tempos neturejo ir gal kokiu 10-15 spogu teturejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 04 vasario 2014 - 16:08
QUOTE(kustuce @ 2014 02 04, 13:35)
Mes visą laiką kalbam tik apie tabletinius vaistus, zyrtec tabletėmis, nes sirupiniai vaistai netinkami alergiškiems vaikams

sita man vakar ir gyd. ikale. kad alergiskiems jokiu sirupu, lasiuku geriau nevartoti.
Atsakyti
Jei ne forumas, tai ir net nepagalvociau, kad gali berti nuo priesalerginiu vaistų. As net pačios alergologes paklausiau - o ji sako - neturėtų... Bet mus bere gana stipriai, gerai, kad nenutraukiau duoti aptamil ac, nes jau maniau, kad cia jis kaltas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepeloliene @ 2014 02 04, 17:52)
Jei ne forumas, tai ir net nepagalvociau, kad gali berti nuo priesalerginiu vaistų. As net pačios alergologes paklausiau - o ji sako - neturėtų... Bet mus bere gana stipriai, gerai, kad nenutraukiau duoti aptamil ac, nes jau maniau, kad cia jis kaltas sad.gif

Juk tuose vaistuose kiek saldikliu, skonikliu, ir kitokio š prideta..... as pati nemaniau, bet kai gyd patikino, kad geriau rinktis tabletes pavidalu nei sirupus
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 02 04, 19:25)
Juk tuose vaistuose kiek saldikliu, skonikliu, ir kitokio š prideta..... as pati nemaniau, bet kai gyd patikino, kad geriau rinktis tabletes pavidalu nei sirupus

Nemaišykit Zyrtec lašų su sirupu. Jokių skaniklių ten nėra nei su žiburiu - kartybė neišpasakyta. Sudėtis: cetirizino hidrochloridas, pagalbinės medžiagos - glicerolis, propilenglikolis, sacharino natrio druska, E 218, E 216, natrio acetatas, ledinė acto rūgštis, vanduo. Įtartiniausi man tie E ir acto rūgštis.
Su alerginiais vaistais reikia labai atsargiai. Kadangi jau daug metų pati geriu tai mano patirtis nekokia. Pradėjau nuo Alergodil - po metų įsialerginau, vėliau claritinas - įsialerginau. Dabar stengiuosi kaitaliot veikliąsias medžiagas kad vėl neįsialerginčiau. Antialerginiai vaistai labai kenkia kepenims, jei kepenys prastai dirba atsiranda alergija. Tai va toks užburtas ratas doh.gif
Atsakyti
Mamos, o galit pasidalinti kaip su skiepais? 1,3 metu atsisakem (pagrinde del baltymo), o ir 1,6 metuku praziopsojom.. Anksciau skiepijom, bet nezinau ar nepadidino reakciju.. g.gif
Atsakyti
Pradėjome šiandien gerti Aptamil alergy misini. Ir mazyle iki dar pakakojo 4k, skystai, geltonai. Ar cia gali būti reakcija i misini ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 02 04, 21:09)
Pradėjome šiandien gerti Aptamil alergy misini. Ir mazyle iki dar pakakojo 4k, skystai, geltonai. Ar cia gali būti reakcija i misini ?

o mums nuo jo kieteja viduriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 02 04, 08:26)
Vakar daviau zyrtec puse tabletytės, mazylia dar iki siol miega, nakti tik ciulptuka idėjau ir užmigo.Po praeitos nemiegotos nakties, per sianskt išsimiegijom abi thumbup.gif

Per daug pusė tabletės tokiai mažiukei 4u.gif aš saviškiui vis dar ketvertuką duodu, o jau cieli 2 metukai žmogui ax.gif
Atsakyti