Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(nomore @ 2013 11 06, 17:52)
Man buvo nekas nuo kiaušinių pusrytinių kurį laiką. kai pradėdavo galva suktis, tai ojoj. dabar kartais suvalgau, bet nedažnai. o dėl pieno produktų - bandykit nevalgyti jų kokį mėnesį, o po to po vieną bandykit, ir bus aišku, ar jie tinka, ar ne.

jei sverčiau bent 50 kg, tai drąsiai eksperimentuočiau, o dabar bijau, kad išnyksiu doh.gif per pirmą mėn. nukrito 5kg, net šonkauliai išlindo , vos nespjoviau aš tos dietos (nors ir dabar vis spjaudaus, labai ne prie širdies man ji), bet jau iš inercijos valgiau tą patį.

Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 11 06, 17:57)
labas grazuole, manes nepamirsai?  cool.gif  biggrin.gif

labas labas, šimtas metų bigsmile.gif kai perskaičiau, kad tavo grožis pradėjo slinkt, tai mano motyvacija labai krito cool.gif nes aš tik dėl plaukų ir pasiryžau bandyt šitą kankinimo būdą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2013 11 06, 16:38)
Sveikos,

vat  niekur nerandu ar tie steroliai = sotieji riebalai ar tik kai kurie sotieji riebalai yra steroliai doh.gif atskirose vietose randu, kad tai kiaušiniai, pieno riebalai, kas dar?

steroliniai riebalai tai tie, kurie turi daug cholesterolio, pvz kokoso riebalai yra sotieji, bet ne steroliniai, o pieno riebalai- sviestas-sotieji steroliniai. Taigi sotieji- nėra lygu steroliniai.

Kraujospūdį turi?
Bet jei tu ir taip kūda- greičiau katabolikė būsi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 06 lapkričio 2013 - 16:07
QUOTE(*Kamelija* @ 2013 11 06, 17:01)
jei sverčiau bent 50 kg, tai drąsiai eksperimentuočiau, o dabar bijau, kad išnyksiu  doh.gif per pirmą mėn. nukrito 5kg, net šonkauliai išlindo , vos nespjoviau aš tos dietos (nors ir dabar vis spjaudaus, labai ne prie širdies man ji), bet jau iš inercijos valgiau tą patį.

Tai jei netinka ir nepatinka, kam taip maitinatės? smile.gif
Gal nepakankamai valgote? Per mažai kalorijų? Per mažai riebalų? Per mažai angliavandenių?
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2013 11 06, 16:03)
labas labas, šimtas metų  bigsmile.gif kai perskaičiau, kad tavo grožis pradėjo slinkt, tai mano motyvacija labai krito  cool.gif nes aš tik dėl plaukų ir pasiryžau bandyt šitą kankinimo būdą  cool.gif

as vis matydavau tave temos apacioj ir galvoju nugi kada islys i dienos sviesa biggrin.gif ai del tu plauku tai neaisku ko jie cia slenka g.gif jei kraujas nieko neparodys, eisiu plauko tyrima pasidaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 06, 15:58)
Gal koks kondensuotas kokoso pienas? smile.gif nors iš esmės pats kokosas savotišką saldumą turi smile.gif Kokoso sviestas pavyzdžiui saldus ir be saldiklių būna smile.gif
baltieji irgi gliuteno neturi smile.gif ryžiai yra grūdai, o paleo grūdų nėra. Na, bet čia jūsų pasirinkimas, aš tik pasiteiravau, ar žinote.

Esu issisaugojusi Paleo Foodmap, kur ryziai leidziami.
Delto tie naujokai ir bludina,kad vienur viena raso, kitur kita.
Reik remtis siuo forumu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 06, 18:03)
steroliniai riebalai tai tie, kurie turi daug cholesterolio, pvz kokoso riebalai yra sotieji, bet ne steroliniai, o pieno riebalai- sviestas-sotieji steroliniai. Taigi sotieji- nėra lygu steroliniai.

Kraujospūdį turi?
Bet jei tu ir taip kūda- greičiau katabolikė būsi

o lašiniai? steroliniai irgi? kraujospūdis mano normalus buvo, bet turiu tachikardiją nuo pavasario.

QUOTE(Elata @ 2013 11 06, 18:04)
Tai jei netinka ir nepatinka, kam taip maitinatės? smile.gif
Gal nepakankamai valgote? Per mažai kalorijų? Per mažai riebalų? Per mažai angliavandenių?

gyvenimas privertė, kol kas nematau kitos išeities cool.gif o man sunku, nes aš angliavandeniais pagrinde maitinausi, man labiausia trūksta vaisių, kitoms bulvių, duonos, o aš nuo obuolio gyvent pradedu, akmuo nuo krūtinės nusirita. Riebios mėsos nevalgiau niekada gyvenime ir man niekada ji nebuvo skani, valgau tik gryną raumenuką, išvis man ši mityba atrodo ne pagal mano prigimtį, man prie širdies daug labiau būtų kokia raw mityba, jei būtina rinktis iš dietų biggrin.gif , bet.... Aš kol kas nematuoju ko kiek valgau ,valgau iki soties, tikrai nebadauju, sunku daryt tarpus tarp valgymų, nes po 1-2 val. aš jau vėl kažko noriu, pavalgius mėsos-lašinių dar turiu "dasimušt" kažkuo, t.y. riešutais ar kažkuo iš pieno produktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kamelija*: 06 lapkričio 2013 - 16:23
QUOTE(Emidora @ 2013 11 06, 17:10)
Esu issisaugojusi Paleo Foodmap, kur ryziai leidziami.
Delto tie naujokai  ir bludina,kad vienur viena raso, kitur kita.
Reik remtis siuo forumu  4u.gif

ar tikrai jis paleo? ar kažkas nusprendė, jog jis paleo, nors tam jokio realaus pagrindo nebuvo? Nes tikrai internetas visokių nesąmonių pilnas biggrin.gif
Geriausia būtų, jog perskaitytumėte vieną kitą paleo knygą, tada tvirčiau žinotumėte principus, nereiktų spėlioti, tiesa ar melas rašoma, lengviau susidaryti savo nuomonę ir žinoti, ką valgyti. Šiame forume mes irgi skirtingas nuomones daugeliu klausimų turime, užtat neatitikimų atsiras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2013 11 06, 17:15)
o lašiniai? steroliniai irgi? kraujospūdis mano normalus buvo, bet turiu tachikardiją nuo pavasario.

tachikardija galima abiem atvejais... o galūnės šaltos? Lašiniuos sterolių nėr tiek daug, kad jų nebūtų galima valgyt.
lašiniai :
Riebalų - iš viso 89.00 g
Sočiųjų riebalų rūgščių 27.60 g
Mononesočiųjų riebalų rūgščių 46.56 g
polinesočiųjų riebalų rūgščių 5.84 g
Cholesterolio 99.00 mg

sviestas:

Riebalų - iš viso 82.60 g
Sočiųjų riebalų rūgščių 49.27 g
Mononesočiųjų riebalų rūgščių 26.26 g
polinesočiųjų riebalų rūgščių 2.26 g
Cholesterolio 250.00 mg
Atsakyti
kiek as pastebejau uzsienio forumuose, tai ryzius ir krakmolingas darzoves renkasi intensyviai sportuojantys paleo gerbejai. o prie kompo kiurksinciom nereiktu ant tu angliu uzsikabliuot...

quote of the day! thumbup.gif
QUOTE(nomore @ 2013 11 06, 14:01)
nelakuotų baldų ir grindų priežiūrai.
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 06 lapkričio 2013 - 16:33
sveikos
as retai ikisu nosi cia, bet kai skaitai 10 psl apie ta pati, tai ne kas...
trumpas sarasa ko negalima, manau net neskaitancios angliskai suprasit.

•Do not consume added sugar of any kind, real or artificial.
•Do not eat grains. This includes (but is not limited to) wheat, rye, barley, oats, corn, rice, millet, bulgur, sorghum, amaranth, buckwheat, sprouted grains and all of those gluten-free pseudo-grains like quinoa.
•Do not eat legumes. This includes beans of all kinds (black, red, pinto, navy, white, kidney, lima, fava, etc.), peas, chickpeas, lentils, and peanuts.
•Do not eat dairy. This includes cow, goat or sheep’s milk products such as cream, cheese (hard or soft), kefir, yogurt (even Greek), and sour cream… with the exception of clarified butter or ghee.
•Do not consume carrageenan, MSG or sulfites.
•Do not eat white potatoes.

del pieno pr, tai primal sako leidzia, bet paleo - ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ativas: 06 lapkričio 2013 - 16:36
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 06, 18:31)
tachikardija galima abiem atvejais... o galūnės šaltos? Lašiniuos sterolių nėr tiek daug, kad jų nebūtų galima valgyt.
lašiniai :
Riebalų - iš viso 89.00 g
Sočiųjų riebalų rūgščių 27.60 g
Mononesočiųjų riebalų rūgščių 46.56 g
polinesočiųjų riebalų rūgščių 5.84 g
Cholesterolio 99.00 mg

sviestas:

Riebalų - iš viso 82.60 g
Sočiųjų riebalų rūgščių 49.27 g
Mononesočiųjų riebalų rūgščių 26.26 g
polinesočiųjų riebalų rūgščių 2.26 g
Cholesterolio 250.00 mg

šiaip aš šalčmirė, ant šildomų grindų, tai kojos nešaltos cool.gif bet jei lauke, tai garantuotai kojos rankos šaltos.
Tai vadinasi riebalai man turėtų tikt augaliniai, t.y. kokosas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 11 06, 17:32)
kiek as pastebejau uzsienio forumuose, tai ryzius ir krakmolingas darzoves renkasi intensyviai sportuojantys paleo gerbejai. 

jo, kad ryžius valgo sportuojantys tikra tiesa, nes jie mažiausiai alergizuojantys, o juose daug angliavandenių. Pvz, Perfect health diet irgi leidžia ryžius, baltas bulves, tačiau tai nėra paleo mityba. Tai tiesiog viena iš galimų mitybų. Ryžiai nėra paleo, bet juos valgančių yra. Japonai su kinais kiek metų ryžius valgo ir jiems gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ativas @ 2013 11 06, 17:33)
sveikos
as retai ikisu nosi cia, bet kai skaitai 10 psl apie ta pati, tai ne kas...
trumpas sarasa ko negalima, manau net neskaitancios angliskai suprasit.

•Do not consume added sugar of any kind, real or artificial.
•Do not eat grains. This includes (but is not limited to) wheat, rye, barley, oats, corn, rice, millet, bulgur, sorghum, amaranth, buckwheat, sprouted grains and all of those gluten-free pseudo-grains like quinoa.
•Do not eat legumes. This includes beans of all kinds (black, red, pinto, navy, white, kidney, lima, fava, etc.), peas, chickpeas, lentils, and peanuts.
•Do not eat dairy. This includes cow, goat or sheep’s milk products such as cream, cheese (hard or soft), kefir, yogurt (even Greek), and sour cream… with the exception of clarified butter or ghee.
•Do not consume carrageenan, MSG or sulfites.
•Do not eat white potatoes.

del pieno pr, tai primal sako leidzia, bet paleo - ne

Amen biggrin.gif
O lietuviškai čia. Čia Whole30, bet tai tas pats paleo. (man kažkodėl LT raidžių nerodo, reikia atsisiųsti dokumentą, kad jos būtų)
Atsakyti