Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(*Kamelija* @ 2013 11 06, 16:38)
žinties maisto rekomendacijų)

Kas čia per žintis? HS?
Atsakyti

QUOTE(Elata @ 2013 11 06, 17:33)
bet tiesa, rutkele:), jeigu nėra žinių ar įpročių, tuomet sudėtingiau susigaudyti ir be streso pereiti prie naujų įpročių ar juos susikurti.

Būtent, neturiu jokių įgūdžių ir žinių, todėl taip ir jaučiuosi. Taigi toks informacijos kiekis tiesiog vargina. Noris trumpo, tikslaus atsakymo bent dėl bazinių dalykų.

Offtopic - kažkada sąlyginai visai nesenai žirgus atskirdavau irgi tik iš kantaro spalvos, o dabar pati auginu du su puse smile.gif Tikiuos ir paleo taps gyvenimo dalimi, nes kiek matau tai man gana artima.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 11 06, 16:33)
aš tai pastebėjau, kad tie, kas keičia iš lėto, nedrastiškai, tai ir keičia kelis mėnesius, bet niekaip nepakeičia iki galo  biggrin.gif  kaip ir ta jūsų kolegė  biggrin.gif

Tai mūsų kolegė net nebandė niekada savo mitybos įpročių keisti. Jai lengviau palakstyt į wc (matyt). biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutkele:) @ 2013 11 06, 16:42)
Offtopic - kažkada sąlyginai visai nesenai žirgus atskirdavau irgi tik iš kantaro spalvos, o dabar pati auginu du su puse smile.gif Tikiuos ir paleo taps gyvenimo dalimi, nes kiek matau tai man gana artima.

Pusė čia žirgo priekis ar galas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 06, 17:45)
Pusė čia žirgo priekis ar galas?  biggrin.gif

ponis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 06, 17:42)
Kas čia per žintis? HS?

buvusi unimed, dabar zintis.lt
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 06, 16:14)
jau geriau rafinuotas kokoso aliejus nei nerafinuotas saulėgrąžų.

thumbup.gif tačiau po paskutinio seminaro, kai lektorius papasakojo, kad aliejų rafinavimui naudoja neurotoksinę medžiagą- heksaną (nežinau tiksliai ar būtent kokosų al irgi), jau nebenaudoju išvis savo maisto gamyboj, anksčiau retkarčiais cibulį patroškindavau.
Taip pat seminaro metu labai gražiai išaiškino, kad Omega6, šitiek peikiamas, yra geriau už Omega3. Taigi, graikiškų riešutų retkarčiais vieną kitą suvalgyt galima , bet tik nekaitintų.
Papildyta:
QUOTE(rutkele:) @ 2013 11 06, 16:42)
na dar kartą pakartosiu -man tai neaktualu  smile.gif
Noris trumpo, tikslaus atsakymo bent dėl bazinių dalykų.

na ir baziniai dalykai lygiai taip pat išdėlioti atskirose lentynėlėse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2013 11 06, 15:38)
paskutinėm dienom labai blogai jaučiuosi po pusryčių, taip silpna, karšta, širdis daužos, prie žemės traukia, atrodo užmigčiau žiemos miegu iki pavasario  doh.gif o valgau ir kiaušinius, ir sviestą, ir varškės sūrį, gal jie man visai netinka, tai tik dar daugiau bėdų prisidarysiu  doh.gif

Man buvo nekas nuo kiaušinių pusrytinių kurį laiką. kai pradėdavo galva suktis, tai ojoj. dabar kartais suvalgau, bet nedažnai. o dėl pieno produktų - bandykit nevalgyti jų kokį mėnesį, o po to po vieną bandykit, ir bus aišku, ar jie tinka, ar ne.
QUOTE(rutkele:) @ 2013 11 06, 15:42)
Offtopic - kažkada sąlyginai visai nesenai žirgus atskirdavau irgi tik iš kantaro spalvos, o dabar pati auginu du su puse smile.gif

kaip fainai
QUOTE(Egja @ 2013 11 06, 15:43)
Tai mūsų kolegė net nebandė niekada savo mitybos įpročių keisti. Jai lengviau palakstyt į wc (matyt).  biggrin.gif

unsure.gif o tai jai kitų sveikatos bėdų tai nesukelia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 06, 16:49)
thumbup.gif  tačiau po paskutinio seminaro, kai lektorius papasakojo, kad  aliejų rafinavimui naudoja neurotoksinę medžiagą- heksaną (nežinau tiksliai ar  būtent kokosų al irgi), jau nebenaudoju išvis savo maisto gamyboj, anksčiau retkarčiais cibulį patroškindavau.
Taip pat seminaro metu labai gražiai išaiškino, kad Omega6, šitiek peikiamas, yra geriau už Omega3. Taigi, graikiškų riešutų retkarčiais vieną kitą suvalgyt galima , bet tik nekaitintų.

Aš beje skaičiau Perfect Health Diet knygą ir vietom galvojau, kad vorestai labai patiktų jų teiginiai (išskyrus tie, kur jie angliavandenių leidžia daugiau), nes jie irgi sako, kad pagrindinę kalorijų dalį turi sudaryti riebalai, o omegų iš viso kuo mažiau turi būti, nes visos omegos nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 06, 15:38)
Parduotuvinis kokoso pienas saldus? Neteko pastebėti. Kokios rūšies perkate? O naminiame gal mažokai kokoso buvo?
Žinote, kad ryžiai nėra paleo, tiesa? smile.gif

Uk gyvenu,tai matomai papuole toki nusipirkti smile.gif
na ruduju ryziu miltai, ne baltuju, gliuteno neturi. is vaiko blynu neatimsiu,jis labai juos megsta, tai miltus pakeiciau.
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2013 11 06, 15:38)

labas grazuole, manes nepamirsai? cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 11 06, 16:54)
Uk gyvenu,tai matomai papuole toki nusipirkti  smile.gif
na ruduju ryziu miltai, ne baltuju, gliuteno neturi. is vaiko blynu neatimsiu,jis labai juos megsta, tai miltus pakeiciau.

Gal koks kondensuotas kokoso pienas? smile.gif nors iš esmės pats kokosas savotišką saldumą turi smile.gif Kokoso sviestas pavyzdžiui saldus ir be saldiklių būna smile.gif
baltieji irgi gliuteno neturi smile.gif ryžiai yra grūdai, o paleo grūdų nėra. Na, bet čia jūsų pasirinkimas, aš tik pasiteiravau, ar žinote.
Atsakyti