Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(taša @ 2013 11 13, 15:18)

užsuksiu į GrinGrin po darbų, nusipirksiu smile.gif (vyras tai sukioja pirštus prie smilkinio, kad aš daraus pamišus biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 13 lapkričio 2013 - 15:21
taša, nu susiimk gi, panelyt:)
su ta galva tai mistika kazkokia. Sestadienis praejo visai gerai. Sekmadieni niezejo iki pasiutimo, issiariau visa makaule, vakar-pakenciama, siandien-visai neblogai, galiu dziaugtis. Gal sakau jau praeina gluteinu poveikis, kuris issilaiko iki 2 menesiu ir jau paleis mane tie niezejimai:)
Man irgi, maudelioja pilvo apacia, nors ovuliacija turi buti seniai paejusi o menesinems dar nelaikas, jei nusistovejo mano pilnaties ciklas. Ziuresim kaip cia bus.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 13, 15:21)
taša, nu susiimk gi, panelyt:)
su ta galva tai mistika kazkokia. Sestadienis praejo visai gerai. Sekmadieni niezejo iki pasiutimo, issiariau visa makaule, vakar-pakenciama, siandien-visai neblogai, galiu dziaugtis. Gal sakau jau praeina gluteinu poveikis, kuris issilaiko iki 2 menesiu ir jau paleis mane tie niezejimai:)
Man irgi, maudelioja pilvo apacia, nors ovuliacija turi buti seniai paejusi o menesinems dar nelaikas, jei nusistovejo mano pilnaties ciklas. Ziuresim kaip cia bus.

thumbup.gif viskas tik geryn!
Atsakyti
QUOTE(rutkele:) @ 2013 11 13, 16:11)
* lygiai taip pat kaip rašot, visą diena apatiška, be gyvybės. Grįžus nieko nepadariau, tik ant sofkės pragulėjau. Ir vaikas mano 3 m. toks pats buvo.

** nelaužiu, tiesiog pusryčių nenoriu ir neturiu kada, pietus 12 pavalgau, tada grįžus 5-6 ir viskas. O 9 einu gult su mažąją, nėra kada valgyt biggrin.gif

A, tada norma, jei 9 liulia einat:)

QUOTE(SOWELU @ 2013 11 13, 16:16)
Aš vakar irgi leipau kaip man jėgų nebuvo. Čia viena astrologė apie vakar dieną-" Veikloje – daug painiavos, neaiškumų, išnyksta logika, užtat intuicija nuplukdo ten, kur saugu ir patikima. Nepasiduokite nuo ryto apatijai ir depresyvioms nuotaikoms. Konfliktai, pykčiai  užgęsta užuomazgose ar juos nuslopina priešininkų atsitraukimai, pabėgimai. Galimi galvos skausmai, svaigimai" 

Na, viskas aisku, nes su manim vakar tikrai daresi nenormalus dalykai.
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 11 13, 16:24)
thumbup.gif  viskas tik geryn!

labia noreciau:) o kaip cia bus, paziuresiu. Matai, kazkaip diena dienai nelygi. Kazkuria diena issikasiau ir tuos savo plotelius ant abieju ranku, zemiau pazastu. Bet pagalvojau, kad gal ne I maista o I pazastu dezika sureagavo, nes galejo patekti ant tu ploteliu. Tiesa, dezikai pas mane naturaliu naturaliausi, jokios xemijos ir jokiu aliuminio drusku, ale vistiek galejo suregauoti.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 13, 15:32)
Papildyta:

labia noreciau:) o kaip cia bus, paziuresiu. Matai, kazkaip diena dienai nelygi. Kazkuria diena issikasiau ir tuos savo plotelius ant abieju ranku, zemiau pazastu. Bet pagalvojau, kad gal ne I maista o I pazastu dezika sureagavo, nes galejo patekti ant tu ploteliu. Tiesa, dezikai pas mane naturaliu naturaliausi, jokios xemijos ir jokiu aliuminio drusku, ale vistiek galejo suregauoti.

nu keista, tikrai. o kaip su stresu- lyg ir buvai ties tuo apsistojus..
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 13, 16:38)
nu keista, tikrai. o kaip su stresu- lyg ir buvai ties tuo apsistojus..

Aha, pamegink tu cia pagyventi be srtesu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 13, 16:32)
Papildyta:

kai vėl šūdinai jausies, nueik pasižiūrėti į šitą saitą , ar nebuvo saulėj plykstelėjimo.prieš parą.
nuėjau - akurat 11 d X klasės (tai stipriausi) plykstelėjimas, per maždaug parą pasiekia žemę. Kaip tik sutampa. Reaguojat kaip barometrai. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 13, 15:36)
o kada mudvi kavos su lasiniais?  biggrin.gif

Reiktu, reiktu drinks_cheers.gif Reiktu aplamai mita daryt smile.gif tik kad metas labai nepalankus. Gal reiks pavasary apie tai pagalvot . Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 13, 16:54)
kai vėl šūdinai jausies, nueik pasižiūrėti į šitą saitą , ar nebuvo saulėj  plykstelėjimo.prieš parą.
nuėjau - akurat 11 d X klasės (tai stipriausi) plykstelėjimas, per maždaug parą pasiekia žemę. Kaip tik sutampa. Reaguojat kaip barometrai.  lotuliukas.gif

joooooooooooo, sakau, kad anomalijos su manim daresi. Gal net nepasakosiu kokios blush2.gif Turbu tu, voresta, nebereaguoji I visokias plykstes?
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 11 13, 16:04)
Reiktu,  reiktu  drinks_cheers.gif  Reiktu aplamai mita daryt smile.gif tik kad metas labai nepalankus. Gal reiks pavasary apie tai pagalvot . Ka manot?

prisiminiau ka sapnavau! kad jus visos pas mane susirinkot! kazkas panasaus kai p koks realybes sou, kur uzdaro ir gyvenkit sau smile.gif nepamenu kas buvo, bet labai gerai pamenu kaip katuks apmyzo visu iki vieno batus.... doh.gif biggrin.gif
ir dar pamenu pagalvojau-och kaip gerai, gal pagaliau man kas nors pagamins pietus! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti