Dėkui Elata už patarimus
Skaitau daug, bet jaučiu visko nesugebėsiu, turėsit kartotis ir vėl iš naujo patarinėt
iš konteksto supratau, kad geriausias ir naudotinas yra nerafinuotas aliejus ir ne saulėgrąžų, ir ne rapsų. Kodėl? O kaip pvz augalinis? Kame jame yr blogis?
QUOTE(Egja @ 2013 11 06, 16:06)
Liuks, kaip tik prisiauginau jų krūvą ir nelabai žinau ką su tokiu kiekiu daryt
QUOTE(Elata @ 2013 11 06, 16:24)
Kokiu aliejum?
va va - pargrindinis ir mano klausimas, koks aliejus.
Dar klausimas: kaip supratau kokosų miltus gaminatės pačios, maldamos kokoso drožles su kavamale. O kaip su riešutų miltais? Kokių riešutų ir kur gauti?
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 11 06, 16:47)
aš užtat bulvių/saliero bulvyčių nebekepu, nes kokoso aliejaus gaila tiek, kad bulvytes pakept, o sėklų aliejai paleo netinka. Dabar nebent kartais orkaitėje šaknines daržoves (morkas, ridikus, pastarnokus, saliero šaknis) supjausčius pakepu su prieskoniais.
kol parašiau klausimą, atsirado atsakymas