Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Smagu jus visas skaityti. Varot kaip pasiutusios, tik skaityti speju, ner kada net trigrasio ikisti:)
Naujokes irgi saunuoles, kabinasi ir stengiasi 4u.gif
Mergos, kaip jums praejo vakar diena? Sakau, gal kokios magnetines audros buvo, nes mano nuotaika buvo zemiau plintuso, irzli visa, pikta. Ziuriu, vyrelis ne ka geresnis vakar vakare buvo, irgi kaip ozverino uzedes:)

QUOTE(Elata @ 2013 11 13, 10:18)
O, Kalėdos biggrin.gif

Aš turiu milžinišką moliūgą, kurį močiutė įdėjo, bet nesugalvoju, kaip jį gerai panaudojus. Na, ir kad turėčiau močiutei ką papasakoti, kaip panaudojau biggrin.gif nes ji man priekaištus dėl per riebios mitybos reiškia ("nes Šeimininkės laikraštis rašė, kad tai labai blogai"), tai reikia liesai moliūgą sunaudoti biggrin.gif

ojoi kaip skanu patusintas su vistos kruties gabaliukais ir isjungus kaitra, uzmesti sauksta frietines ir pasmulkinti cesnakiuko wub.gif
As dali moliugo sutvarkiau ir I saldikli susidejau, kad nesugestu.

QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 13, 10:36)

koks naujasis avataras wub.gif Siaurinukas? Tavo?smile.gif

QUOTE(rutkele:) @ 2013 11 13, 10:41)
Pasirodo įmanoma valgyt 2k dienoj. Tik įdomu kaip per PMS bus  g.gif

nebutina is karto save lauzti ant 2 valgymu:) Galit ir tris, veliau savaime gausis du, per jega to nedarykit, nebadaukit:)

QUOTE(taša @ 2013 11 13, 10:50)
o man kaip bloga..

Vaje, mergyt, niu kas tau te darosi? 4u.gif

QUOTE(katinone @ 2013 11 13, 11:33)
Laukiu laukiu  - pristatymas ryt arba pirmadieni smile.gif

o kada mudvi kavos su lasiniais? biggrin.gif

QUOTE(nefifi @ 2013 11 13, 12:55)
na, sutikit, ir paleo ne pati pigiausia mityba - įvairesnė mėsa, aliejai ne už 7 lt wink.gif

Nepigiausia, bet kai paziurejau, kiek atkrenta jogurtuku su skoniu, sureliu glaistytu, varskyciu paskanintu, tai tas ant to gaunasi, nes tie visi suriukai, varskiukai, sudukai - kainuoja gerai, kai susumuoji.

QUOTE(Elata @ 2013 11 13, 14:53)
jei bijot kokoso skonio, tai tada geriausia ant kiaulės taukų kepti, nes jie beveik beskoniai. O kokoso aliejus pvz su jautiena, veršiena labai skaniai tinka. Na, aišku, įdedi prieskonių, pipirų, druskytės ir toks pasakiškas skonis gaunasi  wub.gif

Man tai viskam tinka kokosai, daugiau nieko ir neturiu pakepimui nes sviesto nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(darijusha @ 2013 11 13, 14:36)
na, tai kas man del sokolado atsakys?

nu cia jau jusu pasirinkimo reikalas, nes ten irgi cukraus yra smile.gif nors ir 85 proc. Neseniai valgiau toki, kai buvau nuo kelio nuklydus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 13, 14:39)
nu cia jau jusu pasirinkimo reikalas, nes ten irgi cukraus yra  smile.gif nors ir 85 proc. Neseniai valgiau toki, kai buvau nuo kelio nuklydus  biggrin.gif

supratau. kadangi nebuvo pardej tokio, kitas bus 70 proc. ir aisku CUKRAUS yra, tai neemiau. paemiau kakavos miltuku.
issikepiau alia browniu ar kaip juos vadina is moliugo (tiesiog reikejo sunaudot ji ,tai ir kotletams ir cia tiko), kiausu, kakavos, medaus sauksto, biski ghee pasildyto ir migdolu miltu thumbup.gif nu man skanuuuu. ir saldumo uztenka.
Tiesiog PMS, tai nutariau svente sau pasidaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 13, 14:36)
Mergos, kaip  jums praejo vakar diena? Sakau, gal kokios magnetines audros buvo, nes mano nuotaika buvo zemiau plintuso, irzli visa, pikta. Ziuriu, vyrelis ne ka geresnis vakar vakare buvo, irgi kaip ozverino uzedes:)

mane vakar trauke prie zemes, ko jau senokai nebuvo, ypac po pietu..
vakare vos uzlipau i savo 6a.. o isvaziavus i protmusi vos neuzmigau, bet visai velai vakare tai pramuse- atsigavau smile.gif

Vaje, mergyt, niu kas tau te darosi?  4u.gif

aj, sama dura.. teisingai sako Voresta- bus pamoka.

Nepigiausia, bet kai paziurejau, kiek atkrenta jogurtuku su skoniu, sureliu glaistytu, varskyciu paskanintu, tai tas ant to gaunasi, nes tie visi suriukai, varskiukai, sudukai - kainuoja gerai, kai susumuoji.

mhm, man ir pradziai buvo gaila 25 lt ant kakvsviescio, kuris dingo per....savaite unsure.gif ale paskui pagalvojau - kitu atveju butu jogurtai, bandeles ir pan. tas pats! beje sokoladinio buna tik ten kur Tu perki? nes sveikuose produktuose jie apie toki nera girdeje

dar pagalvojau - nustojau gert sultini, na gal jau 2 sav nebegeriu. gal ir del to savijauta pablogejo?..
papus jau pradeda skaudet, nors mmm ne laikas.. zodziu...grizau i senaja save verysad.gif
nors imk ir ant Whole nuo rytojaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 13 lapkričio 2013 - 14:58
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 13, 13:07)
na, mes kelią parodėm, bet nebūtinai turim kartu eit ir jus saugoti kaip žąsiukus, kad iš kelio neišsuktumėt.  Kuo narių daugiau, tuo daugiau lapų  pripliurpiama, va- jau šiandie 4, o dar tik rytas. Tiesiog laiko viskam neužteks vien perskaityti. Kad kelias neišsprūstų iš po kojų, turit pačios viską aiškintis, kas gera, kas ne, mokytis atsirinkti teisingą informaciją.
Mane galima rasti paleo forume, ten daugiau konkretūs klausimai atskirose temose. Atsakei vieną sykį ir visam laikui.
Čia lai lieka mieliems plepesiams apie viską.
Papildyta:

gal  labiau koks aliejus pasenęs, gal oksidavęsis, o ne cukrus?

Bet kuo daugiau nauju nariu, tuo daugiau nuklidimu, vis tiek reikia sefuojanciu paleolisciu biggrin.gif
Gal mestelkit i atopiuku tema zvilgsni, ka del sultinio vartojimo pasakysite? (pirmos zinutes galite neskaityti biggrin.gif )
http://www.supermama...;#entry64679373
Atsakyti
Nidulia kaip Tavo galva?
matei, kaune organizavo seminara...
Papildyta:
as namie. vis gi isejau. atsiguliau ir akimirksniu( na gerai gerai, uz 15 min nustojo skaudet skrandi), tai MB prikepe kotletuku ir jau suedziau.. mazoka. suesciau dar tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Kai aš atsisakiau saldumynų ir visokių sūrelių, galvojau, va, dabar tai sutaupysiu per mėn porą šimtų tikrai. Nė velnio, tie pinigai išėjo - daugiau vaisių, daržovių, riešutų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 13, 16:36)
*Mergos, kaip  jums praejo vakar diena? Sakau, gal kokios magnetines audros buvo, nes mano nuotaika buvo zemiau plintuso, irzli visa, pikta.

**nebutina is karto save lauzti ant 2 valgymu:) Galit ir tris, veliau savaime gausis du, per jega to nedarykit, nebadaukit:)

* lygiai taip pat kaip rašot, visą diena apatiška, be gyvybės. Grįžus nieko nepadariau, tik ant sofkės pragulėjau. Ir vaikas mano 3 m. toks pats buvo.

** nelaužiu, tiesiog pusryčių nenoriu ir neturiu kada, pietus 12 pavalgau, tada grįžus 5-6 ir viskas. O 9 einu gult su mažąją, nėra kada valgyt biggrin.gif
Atsakyti
kas link išlaidų maistui, tai man vis tik paleo yra į brangesnę pusę unsure.gif kaip ten bebūtų kruopos ir bulvės yra pigiau, nei mėsa ir kiaušai; paprastas aliejus pigiau, nei coocosų ar ghe...
o jogurtukų-šudukų ir bandukų aš ir taip nepirkinėjau, tai nieko man ir neatsimeta unsure.gif (na tik šokoladas ir pačios kepami pyragai (bet to šokolado mano norma buvo 1 kvadratukas per dieną, o pyragus vis dar kepu, tik stengiuos vis labiau nuorientuoti link paleo - mažiau cukraus, mažiau miltų, daugiau daržovių))
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 13, 14:57)
mhm, man ir pradziai buvo gaila 25 lt ant kakvsviescio,

ar tokį turit omeny (ar kažką panašaus) Kakavos sviestas
Atsakyti
Aš vakar irgi leipau kaip man jėgų nebuvo. Čia viena astrologė apie vakar dieną-" Veikloje – daug painiavos, neaiškumų, išnyksta logika, užtat intuicija nuplukdo ten, kur saugu ir patikima. Nepasiduokite nuo ryto apatijai ir depresyvioms nuotaikoms. Konfliktai, pykčiai užgęsta užuomazgose ar juos nuslopina priešininkų atsitraukimai, pabėgimai. Galimi galvos skausmai, svaigimai"
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 13, 15:13)
ar tokį turit omeny (ar kažką panašaus) Kakavos sviestas

taip
Atsakyti