Smagu jus visas skaityti. Varot kaip pasiutusios, tik skaityti speju, ner kada net trigrasio ikisti:)
Naujokes irgi saunuoles, kabinasi ir stengiasi
Mergos, kaip jums praejo vakar diena? Sakau, gal kokios magnetines audros buvo, nes mano nuotaika buvo zemiau plintuso, irzli visa, pikta. Ziuriu, vyrelis ne ka geresnis vakar vakare buvo, irgi kaip ozverino uzedes:)
QUOTE(Elata @ 2013 11 13, 10:18)
O, Kalėdos
Aš turiu milžinišką moliūgą, kurį močiutė įdėjo, bet nesugalvoju, kaip jį gerai panaudojus. Na, ir kad turėčiau močiutei ką papasakoti, kaip panaudojau nes ji man priekaištus dėl per riebios mitybos reiškia ("nes Šeimininkės laikraštis rašė, kad tai labai blogai"), tai reikia liesai moliūgą sunaudoti
Aš turiu milžinišką moliūgą, kurį močiutė įdėjo, bet nesugalvoju, kaip jį gerai panaudojus. Na, ir kad turėčiau močiutei ką papasakoti, kaip panaudojau nes ji man priekaištus dėl per riebios mitybos reiškia ("nes Šeimininkės laikraštis rašė, kad tai labai blogai"), tai reikia liesai moliūgą sunaudoti
ojoi kaip skanu patusintas su vistos kruties gabaliukais ir isjungus kaitra, uzmesti sauksta frietines ir pasmulkinti cesnakiuko
As dali moliugo sutvarkiau ir I saldikli susidejau, kad nesugestu.
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 13, 10:36)
koks naujasis avataras Siaurinukas? Tavo?
QUOTE(rutkele:) @ 2013 11 13, 10:41)
Pasirodo įmanoma valgyt 2k dienoj. Tik įdomu kaip per PMS bus
nebutina is karto save lauzti ant 2 valgymu:) Galit ir tris, veliau savaime gausis du, per jega to nedarykit, nebadaukit:)
QUOTE(taša @ 2013 11 13, 10:50)
o man kaip bloga..
Vaje, mergyt, niu kas tau te darosi?
QUOTE(katinone @ 2013 11 13, 11:33)
Laukiu laukiu - pristatymas ryt arba pirmadieni
o kada mudvi kavos su lasiniais?
QUOTE(nefifi @ 2013 11 13, 12:55)
na, sutikit, ir paleo ne pati pigiausia mityba - įvairesnė mėsa, aliejai ne už 7 lt
Nepigiausia, bet kai paziurejau, kiek atkrenta jogurtuku su skoniu, sureliu glaistytu, varskyciu paskanintu, tai tas ant to gaunasi, nes tie visi suriukai, varskiukai, sudukai - kainuoja gerai, kai susumuoji.
QUOTE(Elata @ 2013 11 13, 14:53)
jei bijot kokoso skonio, tai tada geriausia ant kiaulės taukų kepti, nes jie beveik beskoniai. O kokoso aliejus pvz su jautiena, veršiena labai skaniai tinka. Na, aišku, įdedi prieskonių, pipirų, druskytės ir toks pasakiškas skonis gaunasi
Man tai viskam tinka kokosai, daugiau nieko ir neturiu pakepimui nes sviesto nenaudoju.