QUOTE(nefifi @ 2013 11 13, 13:23)
majonezas pirktinis kėdainių, aliejus alyvuogių.
Pirktiniam majoneze cukrus, blogas aliejus ir dar visokio š. Geriau tada jau savo gamybos. O alyvuogių aliejaus geriau nekaitinti. Vis randu prie ko prisikabinti. Žinau, kad bjauri esu
Papildyta:
QUOTE(*Rūta* @ 2013 11 13, 13:27)
aš puse jos keptos grilyje sulapnojau (su daržovėm) apie 250 gr ir vien nuo jos chronometre visos dienos baltymai, o kur dar kiaušiniai 2 ir vakariene?
jau dabar rodo baltimų perteklius 182 proc?
Jie ten keistą tą baltymų normą pateikia
Pvz. It starts with food, kur aprašytas whole, siūlo valgyti to baltymo tikrai daugiau, nei išeina per cronometer - tiek, kiek į saują telpa kiaušinių, delno - dviejų dydžio ir storio mėsos gabalą. Ir su kiekvienu valgymu to baltymo gauti.
Aš per daug nesuku galvos dėl procentų viršijimo, pasižiūriu tik, kad nebūtų riebalo mažiau nei baltymo. Ir kai valgau mėsą, tai imu tokią, kad joje pačioje irgi riebalo būtų (nebūtinai matomo, kaip šoninėj
), nes vištos krūtinėlė tai tikrai baltymų bomba be riebalo gaunasi. Beje, koks šitame valgyme riebalas buvo?