Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(nefifi @ 2013 11 13, 11:55)
na, sutikit, ir paleo ne pati pigiausia mityba - įvairesnė mėsa, aliejai ne už 7 lt wink.gif

nu mūsų šeimai brangiau tikrai nebus paleo negu nepaleo
Papildyta:
mergaitės prašau pagalbos kaip cronometre įvesti kepta kiaušini (kepiau ant juostelės šoninės) ? aš su anglu sunkiai o ten tiek pasirinkimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2013 11 13, 12:26)
nu mūsų šeimai brangiau tikrai nebus paleo negu nepaleo
Papildyta:
mergaitės prašau pagalbos kaip cronometre įvesti kepta kiaušini (kepiau ant juostelės šoninės) ? aš su anglu sunkiai o ten tiek pasirinkimu  doh.gif

fried egg. o šiaip, su google translateriu išsiverskit puslapį, bus lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 11 13, 12:42)
fried egg. o šiaip, su google translateriu išsiverskit puslapį, bus lengviau  smile.gif

doh.gif ačiū, nu blonndinė pačiai nedaėjo viso puslapio išsiversti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 13, 12:55)
na, sutikit, ir paleo ne pati pigiausia mityba - įvairesnė mėsa, aliejai ne už 7 lt wink.gif

Taip, aisku 4u.gif O bet taciau atmetus viska, kiek per menesy visokiems "sudukams" ismetom, tai gal ne taip ir prabangiai tada? 4u.gif As va siandien pusryciavau su tarkim 15 cm ilgio juostele rukytu lasinuku, agurko salia, pomidoro ir puse avokado, kuris buvo toks neskanus, kad daugiau ju nepirksiu doh.gif Jei pasitaisyciau sumustiniu kelis, kad alky uzmustu, gautusi panasiai o gal net daugiau. Riebalai ilgiau alky uzmarina, nei cukrus ir miltai, po kuriu vel noris valgyt po valandos ar dvieju doh.gif
As omeny turejau daugiau visokius pridelius prie mitybos - spec. prieskoniai, sirupai visokie, gluteino neturintys miltai, riesutai ir ju produktai ir t.t., kurie Amerikoj yra placiai vartojami, mes dar ne tiek sugede.
O tas pats aliejaus litras juk ne vienai dienai 4u.gif
Atsakyti
O aš pikta mad.gif Užsisakiau šviežių daržovių salotų, kad atvežtų pietum ir 2k pasakiau, kad nieko nepiltų. Spėkit... Žinoma su užpilu atvežė, o jame įtariu cukraus buvo doh.gif Vsio, nebandysiu daugiau...
Bet kaip bloga iš karto, visi "seni" pojūčiai grįžo momentaliai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 11 13, 12:01)
O gal kas kur kitur bendrauja su Silveriu, kodel jis nepasirodo, gal kas blogai, pirmose temose jo, Vorestos ir LumiLumi pasiekimai ikvepe laikytis paleo, labai noretusi kad ir toliau jus visi butumet musu talismanais zygyje sveikatos link bigsmile.gif

na, mes kelią parodėm, bet nebūtinai turim kartu eit ir jus saugoti kaip žąsiukus, kad iš kelio neišsuktumėt. Kuo narių daugiau, tuo daugiau lapų pripliurpiama, va- jau šiandie 4, o dar tik rytas. Tiesiog laiko viskam neužteks vien perskaityti. Kad kelias neišsprūstų iš po kojų, turit pačios viską aiškintis, kas gera, kas ne, mokytis atsirinkti teisingą informaciją.
Papildyta:
QUOTE(rutkele:) @ 2013 11 13, 13:55)
O aš pikta  mad.gif  Užsisakiau šviežių daržovių salotų, kad atvežtų pietum ir 2k pasakiau, kad nieko nepiltų. Spėkit... Žinoma su užpilu atvežė, o jame įtariu cukraus buvo  doh.gif  Vsio, nebandysiu daugiau...
Bet kaip bloga iš karto, visi "seni" pojūčiai grįžo momentaliai  verysad.gif

gal labiau koks aliejus pasenęs, gal oksidavęsis, o ne cukrus?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 13, 15:07)
gal  labiau koks aliejus pasenęs, gal oksidavęsis, o ne cukrus?

ten pamačiau lyg paprikos keturmapus gabaliukus kur salotiniam užpile būna, tai ir kilo tie įtarimai. Bet kaip bloga, ne tas žodis... dar tik savitė bet užmiršus jau buvau. Einu žalios arbatos įkalt. Arba gal ūkininkė išdūrė su savos gamybos "tradiciškai" ruošta ir rūkyta vištyte verysad.gif nes užkandau jos kulšį.
Atsakyti
QUOTE(rutkele:) @ 2013 11 13, 12:55)
O aš pikta  mad.gif  Užsisakiau šviežių daržovių salotų, kad atvežtų pietum ir 2k pasakiau, kad nieko nepiltų. Spėkit... Žinoma su užpilu atvežė, o jame įtariu cukraus buvo  doh.gif  Vsio, nebandysiu daugiau...

Nemanau, kad čia didelė bėda. nedaug tame užpile jo buvo. O priekurčių darbuotojų visur pasitaiko biggrin.gif

O mano pietūs buvo vištos ciela krūtinėlė (taip taip, aliejaus pyliau kepdama nemažai biggrin.gif) su kalafiorų/morkų/šesnako salotom, sumaišyta majonezu.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 13, 13:15)
O mano pietūs buvo vištos ciela krūtinėlė (taip taip, aliejaus pyliau kepdama nemažai biggrin.gif) su kalafiorų/morkų/šesnako salotom, sumaišyta majonezu.

Koks buvo majonezas ir koks aliejus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 11 13, 13:17)
Koks buvo majonezas ir koks aliejus?  g.gif

majonezas pirktinis kėdainių, aliejus alyvuogių.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 13, 13:15)

aš puse jos keptos grilyje sulapnojau (su daržovėm) apie 250 gr ir vien nuo jos chronometre visos dienos baltymai, o kur dar kiaušiniai 2 ir vakariene? g.gif jau dabar rodo baltimų perteklius 182 proc? g.gif

gal riekia daryt taip kai pusryčiams kiaušiniai pietums jau imti kiaule kokia?

atsiprašau jei kartoju kokį klausymą, kol įvaldysiu subtilumus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 13, 14:23)
majonezas pirktinis kėdainių, aliejus alyvuogių.

kepat ant alyvuogių aliejaus? smile.gif
Atsakyti