Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(taša @ 2013 11 13, 10:18)
siemkiu vakar doh.gif  unsure.gif

Tai jau gal praeis tie visi norai?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 13, 10:23)
aaa, polinesotieji . Gal dar ir pakepintų- oksiduotų?
Padėkok jom už pamoką.  biggrin.gif

tai matyt..tie is pakelio
pamoka LABAI gera unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 11 13, 10:25)
Tai jau gal praeis tie visi norai?

tai tikiuos..nes stoga rauna negaliu kaip norejau doh.gif
Atsakyti
O gal kas kur kitur bendrauja su Silveriu, kodel jis nepasirodo, gal kas blogai, pirmose temose jo, Vorestos ir LumiLumi pasiekimai ikvepe laikytis paleo, labai noretusi kad ir toliau jus visi butumet musu talismanais zygyje sveikatos link bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, kokį alyvuogių aliejų naudojat? Supratau, kad geriau nerafinuotas, bet arba aš nesuprantu, arba nematau, kad taip būtų parašyta blush2.gif .. Padėkit susigaudyt smile.gif 4u.gif
Atsakyti
As ir pasigedau silver g.gif Kazkada maciau kabanty apacioj, bet taip nieko ir neparase ax.gif

http://www.lrytas.lt...os-kenkejai.htm

Vis pasipila straipsniu apie riebalus biggrin.gif Vakar kaip tik youtubej daug ziurejau low carb diet, Atkinson diet, kaip jie ten Amerikoj valgo doh.gif Baisu doh.gif Pusryciams bandeles arba sausainiai is migdolu sviesto/miltu, pietums aliejuj ( aisku ne kokoso ir ne ghee ) virta vistiena, apvoliota parmezano suryje doh.gif
Kazi nepasikims jiem kraujagysles po keliu metu g.gif Nes zmones, kurie tokiu dietu laikosi ilgiau nei 10 metu, neatrodo nei ploni, nei jauni, nei sveiki schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Šmukštukė @ 2013 11 13, 12:25)
Merginos, kokį alyvuogių aliejų naudojat? Supratau, kad geriau nerafinuotas, bet arba aš nesuprantu, arba nematau, kad taip būtų parašyta blush2.gif .. Padėkit susigaudyt smile.gif 4u.gif

Kaip jau anoj temoj diskutavom, kad tikro alyvuogiu aliejaus LT sunku ysigyt, bet geriau ieskokit extra virgin olive oil 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 13 lapkričio 2013 - 11:29
sveikos,
na ir plepat bigsmile.gif nespeju su jumis biggrin.gif
as laikausi antra savaite. paleo. savijauta nebloga. kava dar vis geriu. juoda. kartais su kokoso aliejum, bet maziau jos norisi, nes nera ko saldaus prie jos uzkasti lotuliukas.gif pieno produktu jokiu nevalgom bigsmile.gif
nuodemiavau pirmom dienom vaisiais (tarpuose arba po valgio), dabar su dziovintais vaisiais (na pvz 5 dziovintos slyvos - ir pilvukui gerai, ir saldu), tai va saldumynu dar vis truksta. miltu ir duonos nelabai bigsmile.gif
skaiciau kad galima 85 proc sokolada juoda valgyt kartais. ka manot g.gif
svarstykles rodo 2 kg maziau. tikiuos, kad tikro svorio, ne skysciu. nes galiu per savaite 5 nusiritint, bet jie greit sugrizta biggrin.gif.

aa dar paleo zurnala radau amerikieciu, tai nepatinka man visa uzsukta industrija schmoll.gif visokiu snacksu, patareju, konsultantu, paleo kepyklu ir pan. doh.gif jei ziuret tik mityba, gal ir gerai, betgi jei filosofija - kazkaip nesmagu cool.gif

Labai skanu - virti liezuviai (kiaules pasitaike). Galima tikiuos ane g.gif o tiesa, kaip su kepenelem, ka su jom darot mastau.gif kai grietinelej su svogunais man laaabai skanu budavo, ypac su bulviu kose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darijusha @ 2013 11 13, 12:35)

Viskas ten labai sukomercinta drinks_cheers.gif Ta pati zaliavalgyste - baisiai daug visokiu a la geriu, whole foods, super foods ir t.t. Kainos atomines doh.gif Kazkaip man rodos kuo paprasciau, tuo geriau. Kartais aisku galima pasilepint, bet cia daugiau psichologinis aspektas. O tokioms abzioroms kaip as, tokiu dalyku reik vengt is tolo, nes buna karta paragaves, negali sustot biggrin.gif biggrin.gif
Liezuvy galima, pati ieskau, noriu issivirt smile.gif Kepeneles man skaniausia keptos su svogunais, kitos merginos darosi pastetus arba blynelius/kotletukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šmukštukė @ 2013 11 13, 12:25)

"Virgin" reiškia tyrą, nerafinuotą aliejų smile.gif Tai Extra Virgin Olive Oil puikiai tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 13, 12:30)

Kaip jau anoj temoj diskutavom, kad tikro alyvuogiu aliejaus LT sunku ysigyt, bet geriau ieskokit extra virgin olive oil 4u.gif

Ačiū labai, pražioplinau vadinasi skaitydama doh.gif doh.gif

QUOTE(darijusha @ 2013 11 13, 12:35)

skaiciau kad galima 85 proc sokolada juoda valgyt kartais. ka manot  g.gif

ir aš vakar apie tai pagalvojau... Silpnybė jis man .. Dabar nesinori, bet jei užeitų toks nenumaldomas troškimas?
Atsakyti
Hippie, kaip rašei anoj temoj, atsakysiu - ne, man jokia ne riebalų fobija. Čia skanu arba neskanu, nieko asmeniško cool.gif Man mama visad sakydavo, kad nuo lašinių nesustorėsi. Šitą žinau. Bet jei užsikąsi duona - gali greitai biggrin.gif O šiaip kalbėjau apie paprastą sviestą iš PC. Visur jis man tinka, tik ne gryną valgyt.

O šiaip jaučiuos puikiai, atsikeliu lengva(nors mano vakarienė ~20h toli gražu nebūna labai lengva, bet, matyt, greit suvirškina). Svert nesisveriu. Įdomumo dėlei reiktų primest, kiek suvartoju kcal. Įtariu, kad per mažai kaip sportuojančiai.
Artimiausias mano pirkinys - kokosų aliejus.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 13, 13:49)
"Virgin" reiškia tyrą, nerafinuotą aliejų smile.gif Tai Extra Virgin Olive Oil puikiai tiks smile.gif

4u.gif Pagaliau ir man aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 13, 11:48)
Viskas ten labai sukomercinta  drinks_cheers.gif  Ta pati zaliavalgyste - baisiai daug visokiu a la geriu, whole foods, super foods ir t.t. Kainos atomines doh.gif

na, sutikit, ir paleo ne pati pigiausia mityba - įvairesnė mėsa, aliejai ne už 7 lt wink.gif
Atsakyti