Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 13, 10:09)
Ho Ho Ho, skaniai prisijuokiau  thumbup.gif

O, Kalėdos biggrin.gif
QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 13, 10:09)
Aš pasikroviau visai dienai, nežinau kada prieisiu prie maisto. Tai riekė moliūgo ant spirgų ir 10 kiaušinukų (tuoj vėl katinonei skambinsiu biggrin.gif ) Ai, dar neperšaunamos kavos puodelis.

Aš turiu milžinišką moliūgą, kurį močiutė įdėjo, bet nesugalvoju, kaip jį gerai panaudojus. Na, ir kad turėčiau močiutei ką papasakoti, kaip panaudojau biggrin.gif nes ji man priekaištus dėl per riebios mitybos reiškia ("nes Šeimininkės laikraštis rašė, kad tai labai blogai"), tai reikia liesai moliūgą sunaudoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 13, 09:18)

Aš turiu milžinišką moliūgą, kurį močiutė įdėjo, bet nesugalvoju, kaip jį gerai panaudojus.

visokiem troskinukam su vistiena (kad ir su sirdelem) jis tobulai tinka smile.gif
Atsakyti
Kas darot kalafiorų piure, ar tinka tam šaldyti kalafiorai?
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 12, 23:03)
va dėl ko man nepatinka skaičiuoti, nes reikia kiekvieną niekutį sverti. Tai jei darau salotas, tai man porą, salotą, agurką, pomidoro gabalėlį, tuną nusunkus, priesk. žoleles sverti, alyv. aliejų, citrinos sultis matuoti? Neeee, tingiu. biggrin.gif Arba sėdžiu darbe ir valgau savo kiaulės ausytes ir visų nepabaigiu (kaip šiandien pvz.) ir tada neturiu supratimo kiek suvalgiau ir kiek liko. O primetinėti iš akies kiek kas svėrė nemoku, nes gaunasi kelių šimtų kcal nukrypimas. Tai ai... biggrin.gif

aš šiaip irgi tyngiu. Bet kadangi neturiu supratimo kiek ko suvalgau, tai sugalvojau pora dienų tik paskaičiuoti įdomumo dėlei.

QUOTE(nefifi @ 2013 11 12, 23:06)
na, jei užbaigti temą skaičiais, žiūrim, ką turim:
1 valgis - 2 virti kiaušiniai (160)+nemažas gabalas sviesto (150?) (daržovių nenorėjau)+kakava su kokosų grietinėle (~150)
2 valgis - 2 karbonadai 1,5 delno dydžio (na delnai mano mažiukai)  (350) apvolioti kiaušinio plakinyje (50)+burokėlių,žirnelių,ožkos sūrio salotos su alyv. aliejumi (150)+standartinio dydžio pastarnokas keptas+mandarinas (laaabai norėjau) (20)
3 valgis - 2 maltinukai (liesos kiaulienos) įdaryti mocarela (apvolioti kokosų miltuose+pomidorai+šaukštelis kokosų sviesto+šaukštelis avokadų aliejau (350)

Viso gaunu ~1380 kcal. Tik labai preliminariai, nes neaišku, kurią gyvulio dalį valgyt, kiek aliejaus, koks kakavos kiekis ir pan.

sviesto 71 paskaiciavo. Na as cia taip irgi issireiskiau..Nemazas gabalas. Man gal nemazas, o kitoms gal ant vieno danties lotuliukas.gif arba tie 2 karbonadai, tai jie taip plonai ismusti, kad tik vizualiai atrodo, kad daug.

Na bet maždaug vaizdas aiškus, kad riebalų per mažai.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 13, 10:21)
visokiem troskinukam su vistiena (kad ir su sirdelem) jis tobulai tinka  smile.gif

ak, taip... aš prieš mėnesį dariau veršienos troškinį su moliūgu, tai mirti galima kaip skanu buvo. Eina sau, valgyt net užsimaniau dabar, nors pusryčiams tris kiaušus sukišau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Ech, gerai, kad darbe daug laiko prie PC praleidziu - kitaip niekaip nesuspeciau skaityt tokiais tempais doh.gif Aciu uz nauja tema ir labas visoms, ir naujoms merginoms taip pat 4u.gif
As va vis tai mandarinams atsispirt negalejau, tai to, ano vis palesu..Vakar jau pajauciau, kad truksta man mesos ir lasiniu, kiausiniu - nagai baisiausiai atsisluoksniave doh.gif Luzta kaip popierius nuo tu mano maisto netinkamo baliu doh.gif Ir kazkaip per zanda sau daviau uz tuos galvojimus, kaip ner ka y darba detis, nes neiseina kiausiniu pasitaisyt biggrin.gif Tai ysidejau lasiniu riekele, avokada ir dar salotu bandysiu susizvejot valgykloj smile.gif Ateina momentas, kai sau leidi viska, ir nusibosta tiesiog tas biggrin.gif Durnas as sutverimas matyt biggrin.gif Valgai paleo - nori suduku visokiu ax.gif Valgai sudukus - paleo pasiilgsti rolleyes.gif Pasaka be galo smile.gif
jautiena - ner ko koju ant stiklinio staliuko laikyt, tam reikalui kitoky pirkit schmoll.gif MB megejas visur kojas kraut, tai musu buvo tik yskiles, dar gerai baiges ax.gif
Pur-pur tu rimtai 10 kiausiniu suvalgei???Ar cia putpeles? g.gif biggrin.gif
nomore - as savo gydytojams nesakiau net, kad tiroksino negeriu, kitaip ieskotu prie ko prisiknist smile.gif Svarbu, kad tyrimai geri ir man to gana smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 11 13, 10:24)
Kas darot kalafiorų piure, ar tinka tam šaldyti kalafiorai?

As darau is saldytu visada, normaliai gaunas 4u.gif Gal tik trumpiau verda, greiciau tyzta, bet piure tai dar net geriau, maziau blenduot reik biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, aš ką tik iš turgelio. Išklausinėjau pardavėją dėl kiekvieno gaminio sudėties ir ką - super - pilnas krepšys gėrios visokiausio ploja.gif Pasirodo yra pas mus kas stengias neprikrauti visokio gėrio į gaminius ir pasako jei ir įdeda pvz nitritinės druskos. Nepirkau tokių šiai dienai, nes nežinau kas tas yra. Einu pagooglint.

QUOTE(Hippie @ 2013 11 13, 03:22)
Sveikos, pasidalinkit TINGINIŲ BALANDĖLIŲ receptuku 4u.gif

AŠ visai kaip jūs planuoju, po 3 karalių pabandyt Whole 30

aga ir man įdomu receptukas.

Liuks, bus linksmiau.

QUOTE(nomore @ 2013 11 13, 09:26)
Man viena žymiausių gastroenterologių irgi sakė, kad refliuksą turint reik košytes valgyti,

mitybą pakeitus galima tiroksiną mest, tai pas psichiatrą nusiųs.

blink.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif Pas mus įtariu tikai nusiųstų.

O vakar vakare prisikapojau kopūstų raugintų su alyvuogių aliejum ir lašiniais. Organizmas išsivalė pilnai, bet neužkandžiavau daugiau, kas man yra laaaabai didelis pasiekimas clap.gif Pasirodo įmanoma valgyt 2k dienoj. Tik įdomu kaip per PMS bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 13, 09:36)
nomore - as savo gydytojams nesakiau net, kad tiroksino negeriu, kitaip ieskotu prie ko prisiknist smile.gif Svarbu, kad tyrimai geri ir man to gana smile.gif

Ir tau geriau, ir jiems ramiau lotuliukas.gif
Aš savo vaiko gydytojai irgi nesakau, kad bandytas pripaišyti dirgliosios žarnos sindromas ir amžini pilvo skausmai, spazmai ir pūtimai dingo ūmai ne nuo jos raminančiųjų, bandytų įkišti.
Atsakyti
o man kaip bloga.. papusryciavau ir prejo skaudet skrandi , remuo turbut..siaubelis, senokai taip nebuvo.. kol ruosiausi i darba(vertikalioj padety), tai jau niekas nebepadeda..asilosiau . sedziu, isgeriau vaistu- nepadeda..gl namo i lova eit..... verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 11 12, 20:37)
Man viena žymiausių gastroenterologių irgi sakė, kad refliuksą turint reik košytes valgyti, ir piktinosi, kai aš sakiau, kad nuo avižų rūgštys kyla.

http://chriskresser.com/heartburn
čia labai daug info apie angliavandenių perteklių, refliuksą ir per mažą druskos rūgštį.
Taip pat apie druskos rūgštį mažinančius preparatus- ją jie mums daro.
Todėl refliuksas išnyksta, kai pereinama į paleo mitybą, kurioje angliavandenių žymiai mažiau.

Taša, ką netinkamo suvalgei? Ar kokie stresai puola?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 13, 10:15)
http://chriskresser.com/heartburn
čia labai daug info apie angliavandenių perteklių, refliuksą ir per mažą druskos rūgštį.
Taip pat apie druskos rūgštį mažinančius preparatus- ją jie mums daro.
Todėl refliuksas išnyksta, kai pereinama į paleo mitybą, kurioje angliavandenių žymiai mažiau.

Taša, ką netinkamo suvalgei? Ar kokie stresai puola?

siemkiu vakar doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 13 lapkričio 2013 - 10:18
aaa, polinesotieji . Gal dar ir pakepintų- oksiduotų?
Padėkok jom už pamoką. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 13 lapkričio 2013 - 10:25