Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Elata @ 2013 11 12, 19:25)
Nu pas mane androgenų per daug gaminasi ir dėl to turiu problemų.

turi minčių, dėl ko tai gali būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 12, 20:12)
turi minčių, dėl ko tai gali būti?  g.gif

turiu įtarimą, kad gal dėl hiperkortizolizmo, bet dėl ko jis, tai neturiu supratimo. Nes ir miegu normaliai, ir darbe to streso ne per daugiausia, ir maistą prižiūriu. Na, gal tik kava, bet tai nuo vieno puoduko neturėtų taip darytis. Gal tikrai koks nepiktybinis darinys antinksčiuose.

Juokas ima, kad padaryta pertvarka ir gydytojai nebegali konkrečių vaistų išrašyti, tik sudedamąsias dalis, bet kai gydytojas parašo konkrečias dalis ir konkrečius kiekius, tai galutiniame rezultate vis tiek tas pats, kas pavadinimą parašyti, tik dabar vaistininkai turi daugiau informacijos prisiminti.
Atsakyti
Nu va, pasiskaičiavau kiek šiandien suvartojau:
anglių 49,2 g (72% rekomenduojamos normos);
baltymų 70 g. (137%)
riebalų 55 g. (56%).

Ir vėl tik 1000 kalorijų.

Tai ką dabar, eiti kokoso aliejų kabinti? g.gif biggrin.gif Ir kaip aš tų baltymų tiek daug suvartoju g.gif Mėsos per daug? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Serpentine~: 12 lapkričio 2013 - 19:25
Aš kiek skaitinėjau apie hormonus, tai atkriepaiu dėmesį tik į testosteroną, ir man rodos kad pas L.Cordain buvo susieta su metaboliniu sindromu. Bijau sumeluoti, bet gal ir apie androgeną buvo, nes kalba ėjo apie plaukų slinkimą hormonų sukeltą g.gif Bet tai pas tave, kaip pas paleo senbuvę, turėtų kaip ir būs susitvarkę seniausiai ta rezistencija insulinui g.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 11 12, 20:24)
Aš kiek skaitinėjau apie hormonus, tai atkriepaiu dėmesį tik į testosteroną, ir man rodos kad pas L.Cordain buvo susieta su metaboliniu sindromu. Bijau sumeluoti, bet gal ir apie androgeną buvo, nes kalba ėjo apie plaukų slinkimą hormonų sukeltą  g.gif Bet tai pas tave, kaip pas paleo senbuvę, turėtų kaip ir būs susitvarkę seniausiai ta rezistencija insulinui  g.gif

androgenai yra bendrai visi vyriški hormonai, įskaitant ir TTE. Gal mano ląstelės baisiai užsispyrę ir vis dar nenori klausyti insulino smile.gif (kas labai galimas daiktas)

~Serpentine~, gal baltymų kiek ir daugoka, bet riebalai sudaro 51 proc., tai normaliai smile.gif Gal kitą dieną baltymų kiek mažiau, o angliavandenius pakelk smile.gif
Atsakyti
Na kai aš skaitinėjau įvairią info, tai irgi mačiau, kad tai su metaboliniu sindromu. policistinėm kiaušidėm, insulino lygiu ir angliavandenių kiekiu siejama.
Taigi, tikrai ne su KT tai tvarkoma.
Elata, kada tai atsirado, ir kaip keičiasi, pakeitus mitybą? Kokia dinamika? Ar pakol kas tai tik vienintelis tyrimas.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 12, 20:39)
Na kai aš skaitinėjau įvairią info, tai irgi mačiau, kad tai su metaboliniu sindromu. policistinėm kiaušidėm, insulino lygiu ir angliavandenių kiekiu siejama.
Taigi, tikrai ne su KT tai tvarkoma.
Elata, kada tai atsirado, ir kaip keičiasi, pakeitus mitybą? Kokia dinamika? Ar pakol kas tai tik vienintelis tyrimas.

Na, hm, pas mane problema su padidėjusiu kūno plaukuotumu, turėjau tą problemą nuo paauglystės, bet pastaraisiais metais tik blogėti pradėjo. Kiek eidavau tirtis, man visada sakydavo, kad PCOS, o tada ginekologas patikrindavo kiaušides ir nieko nerasdavo ir tuo pasibaigdavo. Kažkokia idiopatinė liga, nežinia nuo ko. Nepasakyčiau, kad pakeitus mitybą kažkas pakito su ta problema, tai ir vaikštau iš vieno gydytojo pas kitą. Reikia man pas Dr. House'ą užsirašyti biggrin.gif
Atsakyti
Elata, pas mane turbut panasiai. Epiliatorius geriausias draugas biggrin.gif as paauglystej turejau daug cistu kiausidese, o dabar velniai zino, seniai buvau pas ginekologa 4u.gif nors lytiniai hormonai geri buvo, tik vyrisku nesityriau g.gif
Atsakyti
O mėtų arbatą mėgstat? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 12 lapkričio 2013 - 20:06
QUOTE(LumiLumi @ 2013 11 12, 21:01)
Elata, pas mane turbut panasiai. Epiliatorius geriausias draugas  biggrin.gif  as paauglystej turejau daug cistu kiausidese, o dabar velniai zino, seniai buvau pas ginekologa  4u.gif  nors lytiniai hormonai geri buvo, tik vyrisku nesityriau  g.gif

mhm, aš dar skausmo negaliu pakelti biggrin.gif aš net kai antakius pešioti reikia, verkiu nevalingai, nes tiesiog toks skausmas biggrin.gif pas mane cistų nėra, tai net neaišku, ką čia man tom KT taisyti nori.
"voresta", o taip, mėtas aš kasdien geriu biggrin.gif nu tiesiog daugiau neturiu kokias žolelių arbatas gerti, tai geriu mėtas smile.gif
Na tai kas dar jungias prie Whole30 nuo ryt? Aš tai nuo vakar jau W30 (nes iki tol reikėjo sojos pieną pabaigti, nu negi išmesi), bet nei svėriausi, nei šiaip kavos atsisakiau. Anyway, šįkart gal reikia dar vieną W30 įrašą į blogą parašyti, nes kažkaip sulaukiu klausimų, ką valgyti per w30, tai matyt nepakanka mano dviejų postų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 12, 18:42)
Elata, o kodėl neitų hormoninių problemų išspręsti mitybos pagalba?

Mityba hormonų netvarko niekaip. Man turbūt vienas žymiausių endokrinologų yra sakęs, kad jei žmogaus hormonų veikla priklausytų nuo maisto, greit numirtumėm.
Aš pati vartoju hormoninius vaistus, ko pasekoj man kietėja/kietėjo viduriai, tai dabar bandau mityba bent lengvinti tą reikalą. O hormonų nesutvarkysiu, deja, ir vaistų mest negaliu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 12 lapkričio 2013 - 20:38
as kazkada bandziau Agnus Castus lasiukus pagert - drauge isgyre, kad labai gerai itakoja moteriskas bedas... tik beda, kad efekto reik kelis menesius laukt, o as neisgaliu bet kokiu vaistu ar maisto papildu bent pora savaiciu reguliariai pagert. plaukuotumas pas mane taip pat padidejes, bet usu skust dar nereik.
Atsakyti