Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(SOWELU @ 2013 11 12, 16:19)
Gal kas turite išsisaugoję receptuką mėsos vytinimui? smile.gif Pagalvojau, kad labai noriu pabandyti.
Ir dar keistas pastebėjimas - užsimaniau paragauti žvėrienos. Aišku, nežinau ar aš ją ragaučiau, bet labai įdomu pasidarė.

Kur Nidulia, prapuolusi  g.gif

Taša, o koks tavo ūgis svoris? smile.gif

170/53
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2013 11 12, 07:20)
ir cukraus pakaitalų  doh.gif  kas man baisiausia be agavos ir medaus tikiuosi nemirsiu  ax.gif

siaip paleo leidzia ir medu, ir agave, tik ne per whole30
ir aisku ribotai cool.gif

QUOTE(nefifi @ 2013 11 12, 07:34)
kokiam skaniam pavidale jų užkąst? Sviesto ar avokado gryno gi nevalgysiu...

o ko avokadas blogai? ar kokoso aliejus. sustinges jis labia netgi skanus
Atsakyti
Juokavau juokavau, kad jei reiktų gerti KT, tai pamirščiau jas, ir prisijuokavau. Nuėjau pas ginekologę ir toji man KT išrašė. Dabar svarstau, ką man su jomis daryti. Aš su visais vaistais taip. Pirma gaunu receptą, o po to negeriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 12, 18:04)
Aš su visais vaistais taip. Pirma gaunu receptą, o po to negeriu biggrin.gif

lotuliukas.gif ir aš taip lotuliukas.gif Ypač su vaiko, kur pediatrė prirašo visokių šūdeliukų milijoną bereikalingų doh.gif Užtenka vaikui ir rimtų vaistų, kuriuos turi gerti kasdien ir kurie kerta per organizmą gerokai doh.gif
O nesakė, ar yra kitų gydymo būdų? Nes man liepė KT, aš sakiau, kad negersiu, tai pasiūlė progestagenus.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 12, 19:04)

O tai kokiu tikslu cia jos tau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 11 12, 19:19)
lotuliukas.gif  ir aš taip  lotuliukas.gif  Ypač su vaiko, kur pediatrė prirašo visokių šūdeliukų milijoną bereikalingų  doh.gif Užtenka vaikui ir rimtų vaistų, kuriuos turi gerti kasdien ir kurie kerta per organizmą gerokai  doh.gif
O nesakė, ar yra kitų gydymo būdų? Nes man liepė KT, aš sakiau, kad negersiu, tai pasiūlė progestagenus.

ale vis tiek hormonai. Nu pas mane androgenų per daug gaminasi ir dėl to turiu problemų. Tai neva hormonus reikia hormonais gydyti. Nu bet man jau juokas ima biggrin.gif rimtai, kelintas gydytojas, pas kurį nueinu ir jis man receptėlį išrašo, o aš pasiskaitau, kad negerai tie vaistai ir negeriu biggrin.gif Dar nenumiriau kolkas biggrin.gif Aš nemoku su gydytojais ginčytis, ypač jei malonus gydytojas. O čia tokia faina ginekologė. Tai aš bandžiau jai sakyti, kad gal mityba ar gyvenimo būdu. O ji į mane žiūri nustebusi, sako: na, taip, bet problemos neišspręs. smile.gif
Atsakyti
Taip, hormonai, bet man būtent jų ir trūko, o ne visos puokštės iš KT.
O gydytojai tai netiki gal, kad kai kurias ligas galima mityba sutvarkyti biggrin.gif
Atsakyti
Elata, o kodėl neitų hormoninių problemų išspręsti mitybos pagalba?
Man KT baisokai atrodo, bet jei be jų neįmanoma išgyti, tai ką darysi.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 11 12, 19:39)
Taip, hormonai, bet man būtent jų ir trūko, o ne visos puokštės iš KT.
O gydytojai tai netiki gal, kad kai kurias ligas galima mityba sutvarkyti  biggrin.gif

tai aš biški jų dabar irgi negersiu ax.gif biggrin.gif nueisiu dar pas kitą gydytoją... biggrin.gif mityba tai tikrai daug ką galima sutvarkyti, tik kad man nesitvarko tie vyriški hormonai. Nu anyway, gal kas nors kokią alternatyvą KT pasiūlys, palauksiu, turiu laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 12, 18:42)
tai aš biški jų dabar irgi negersiu  ax.gif  biggrin.gif nueisiu dar pas kitą gydytoją... biggrin.gif mityba tai tikrai daug ką galima sutvarkyti, tik kad man nesitvarko tie vyriški hormonai. Nu anyway, gal kas nors kokią alternatyvą KT pasiūlys, palauksiu, turiu laiko biggrin.gif

O tai pas tave visi kiti hormonai savo vietose? Pvz, estrogenas?
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 12, 19:42)
Elata, o kodėl neitų hormoninių problemų išspręsti mitybos pagalba?
Man KT baisokai atrodo, bet jei be jų neįmanoma išgyti, tai ką darysi.

Nežinau, žinok smile.gif neaišku net kodėl pas mane taip darosi. Jei būtų žinoma priežastis, tai gal būtų lengviau galvoti kažką ar ieškoti info. O dabar iš vieno gydytojo, pas kitą ir vėl atgal ir nulis sveikų. Ne policistinės kiaušidės, visi kiti tyrimai geri, išskyrus androgenus. Tai dar gali būti augliukas antinksčiuose ar hipofizėje, kuris sutrikdo kortizolio gamybą, o šis savo ruožtu išbalansuoja vyriškų hormonų gamybą. O to jau mityba sutvarkyti neišeis.
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 11 12, 19:49)
O tai pas tave visi kiti hormonai savo vietose? Pvz, estrogenas?

jo, estrogenai (FSH, LH, PRL) normalūs. Tiesą pasakius, kai aš praėjusį kartą dariausi šitų hormonų tyrimus ir nunešiau BP gydytojai ir endokrinologui, tai jie man sakė, kad "čia viskas normoj". O ginekologė tik už galvos susiėmė. Moteriški vietoj, bet testosteronas, laisvųjų androgenų indeksas ir dar kažkuris vienas per dideli (man atidavė tik tų tyrimų lapuką, kurie geri buvo, ot nauda biggrin.gif).
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 12, 11:24)
jei mityboje baltymų  žymiai daugiau nei riebalų, trūkstant riebalų energijos gamybai buvo skaidomas baltymas, tai  gal  baltymo skilimo produktai nuodija?
Bet tik paspėliojau.

nevark su kalorijom ir pamiršk jas visai http://live.smashthefat.com/archives/
vyrukas svorį numetė valgydamas  kasdien virš 3000 kal.

Vakar baltymų 114% rekomenduojamos normos suvartojau, anglių 149%, riebalų 75%. Ryškiai nuo normų nukrypstu lotuliukas.gif Anglis taip padidino ryte puse banano suvalgyto ir 4 riešutai. Bet realiai negi ir daržovių per daug galima suvalgyti doh.gif
Vakare pasiskaičiuosiu kokie šiandienos rezultatai.
Gal tikrai negerai dėl to netinkamo santykio. Nes pradžioje man labai galva svaigo, jėgų nulis. Bet kai pradėjau žymiai daugiau vandens vartoti, tai dabar jau kaip ir gerai jaučiuosi.

Dėl tų kalorijų tai man baisu, kad per mažai valgau blink.gif Tik 1000 kalorijų. Nors valgiau tikrai sočiai.

Beje, kažkas minėjo...man irgi toks jausmas kad sinusai valosi. Kažkokie užsisenėje brudai slenka į gerklę, vis atkosėju...Nors šiaip jokios slogos nėra.
Atsakyti