Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(nomore @ 2013 11 12, 15:59)
Citata iš pirmo puslapio prmos žinutės:  bigsmile.gif (nors primal dieta leidžia laisvai augintų karvių pieną ir jo gaminius) "

sorry 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 12, 15:25)

tfu, neperskaičiau, kad pas tave KMI mažas. O tai kiek anksčiau suvalgydavai, kiekio, kcal prasme?

Anksčiau, kai užplaukdavo skaičiuoti tai būdavo apie 1600, o šiaip normaliai manau apie 1800-2000. Skaičiuodavau ir mažindavau tik tada, kai imdavo augti svoris nuo tortų ir obuolių biggrin.gif
Dabar suvartoju panašiai kalorijų, tik jos kitame pavidale smile.gif
Aišku, spotuoju mažiau, nes jėgų neatgavau dar visu 100%. Penkios savaitės tik praėjo. Pirmos trys buvo siaubingos, nes net laiptais neužlipdavau..kojos linko, jėgų visai neturėjau..

Merginos, o gal tikrai kažką ne taip valgau, kad man tos jėgos negrįžo g.gif Pamenu anksčiau laksčiau kaip uždegta biggrin.gif Lengva, greita...ech..
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 12, 13:39)
jo, grikiai jei neturi gliuteno. Gliuteno turi kviečiai, miežiai, soros, rugiai, manų kruopos, kuskusas ir kt. O grikiai, avižos (jei pakuotos begliutenėje aplinkoje), kynva ir pan. gliuteno neturi. Bet mes nevalgome visų grūdų, ne tik turinčių gluteno.

Soros gliuteno neturi, o avizos turi.
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2013 11 12, 13:30)

na ar kas norit nuo rytojaus Whole 30 pradėt? [B]

as tipo nuo vakar sedziu, bet netikras mano whole, nes geriu kava tongue.gif

Jetus, grizau isbadejus...kaip jus galit 1 kart dienoj valgyt, nzn. Pavalgiau apie 9 val ryto tris kiausius su darzovem, isvariau i kirpykla, i miesta, grizau 15 val, tai nezinojau ko griebtis biggrin.gif susiverciau darzoviu 400 gr greit i keptuve ant spirgu , pasitroskinau, o kol troskinos, dar lasiniu prisikimsau su agurku doh.gif dabar jau ir gyvent galima.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 12, 16:00)
Anksčiau, kai užplaukdavo skaičiuoti tai būdavo apie 1600, o šiaip normaliai manau apie 1800-2000. Skaičiuodavau ir mažindavau tik tada, kai imdavo augti svoris nuo tortų ir obuolių biggrin.gif
Dabar suvartoju panašiai kalorijų, tik jos kitame pavidale smile.gif
Aišku, spotuoju mažiau, nes jėgų neatgavau dar visu 100%. Penkios savaitės tik praėjo. Pirmos trys buvo siaubingos, nes net laiptais neužlipdavau..kojos linko, jėgų visai neturėjau..

Merginos, o gal tikrai kažką ne taip valgau, kad man tos jėgos negrįžo  g.gif Pamenu anksčiau laksčiau kaip uždegta biggrin.gif Lengva, greita...ech..

nepamenu tiksliai, tačiau lygtai tavo pH indekso skaičiavimas buvo šarmų pusėj, ir dar smarkokai nukrypęs g.gif kaip ir ketogeninis?
tokiu atveju visko gali būt( mano vyro patirtis) jis sakė kad plaukiojo ~3 mėn, kol praėjo.
Greit energijos perteklius pasijunta pas tuos, kam buvo neteisinga energijos gamyba anaerobiniu būdu.
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2013 11 12, 16:43)
Akcija kokosų aliejuj bet apie maistinį panaudojimą - nė žodžio biggrin.gif

pirmiausia reik žiūrėt kiekį 18 Lt už nerafinuotą kokosų aliejų (100 g). kur galima rast tokį durnių? už litrą sveikuos produktuos moku~70 lt. O čia- akcija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 12, 16:55)
nepamenu tiksliai, tačiau  lygtai tavo pH indekso skaičiavimas buvo šarmų pusėj, ir dar smarkokai nukrypęs g.gif kaip ir ketogeninis?
tokiu atveju visko gali būt( mano vyro patirtis) jis sakė kad plaukiojo ~3 mėn, kol praėjo.
Greit energijos perteklius pasijunta pas tuos, kam buvo neteisinga energijos gamyba anaerobiniu būdu.

Pas mane buvo 0 pradžioj, dabar 4
Tai ant pavasario gal sulauksiu jėgų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 11 12, 12:25)
O kas pasikeitė, gal stresas koks?

nepasakyciau. kaip tik ramesne pasidariau.. buvo pora nuklydymu- rieke juodos duosnos, bananai, saulegrazos..
matyt vis dar valosi organizmas.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 12, 15:00)
Merginos, o gal tikrai kažką ne taip valgau, kad man tos jėgos negrįžo  g.gif Pamenu anksčiau laksčiau kaip uždegta biggrin.gif Lengva, greita...ech..

va va, man taspats. jau antra diena kaip muse..po pietu(as apie laika, o ne valgyma) ziauriai apima miegas. va dabar sedziu ir tuoj uzmigsiu doh.gif
valgau ta pati......
Atsakyti
Sveikos, pagaliau radau pirkti Ghee kazkokioj mandroj parduotuvej. Vakar ieskojau, kur papietauti, nes vos ant koju pastovejau, tai visur tik bulku ir keksu parduotuves doh.gif nusipirkau desrigali, toki pavytinta. Einu gatve, edu ta desra ir dzin man. Vakare gryzau alkana, tai tik batus nusiemiau ir tiesiai i virtuve, prisidariau bliuda salotu, kepiau tris delno dydzio kotletus, bet tiek est norejau, kad surijau puszalius net urgzdama. Siandien vel kotletus esiu, nes farso pasipirkau. Baisiai brangi mesa cia.
Lyg ir po truputi atsigaunu, pfu pfu pfu. Namu pasiilgau, ten juk saldiklyje puse avies gyvena, net seilejuosi prisiminus.
Siandien koleges pietavo - makaronai+ryziai+bulves ir kazkoks marmalas uzpiltas. Nuejau as ten paziuret ka valgomo siulo vietine kavine, tai pasiemiau salotu gera lekste ir kazkoki desrigali, ilgam neuzkiso. Vengiu pieno baltymo, tai neiseina net sviesto pagrauzt. verysad.gif Gaila is namu nestis neiseina, nera kur paest. Zodziu tikras badas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 12, 14:06)
O gal auga, nes šiaip pagal KMI man jo trūksta  blush2.gif O šiaip gal ir PMS..nes vėluoja jau gerokai, matyt pilnaties laukia smile.gif

Aš pietums valgiau kalafioro košytę su sviestuku ir kepenėlių vištienos troškintų kokius 200g. su morkytėm ir grietinėle. Bet užkandau dar kokosų aliejaus, nes vakare repeticija, tai turiu neišalkti iki 20v.

as pries mmm pasunkejau pora kg, apsidziaugiau net smile.gif bet paksui dingo.

Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2013 11 12, 16:11)
Sveikos, pagaliau radau pirkti Ghee kazkokioj mandroj parduotuvej. Vakar ieskojau, kur papietauti, nes vos ant koju pastovejau, tai visur tik bulku ir keksu parduotuves  doh.gif  nusipirkau desrigali, toki pavytinta. Einu gatve, edu ta desra ir dzin man. Vakare gryzau alkana, tai tik batus nusiemiau ir tiesiai i virtuve, prisidariau bliuda salotu, kepiau tris delno dydzio kotletus, bet tiek est norejau, kad surijau puszalius net urgzdama. Siandien vel kotletus esiu, nes farso pasipirkau. Baisiai brangi mesa cia.
Lyg ir po truputi atsigaunu, pfu pfu pfu. Namu pasiilgau, ten juk saldiklyje puse avies gyvena, net seilejuosi prisiminus.
Siandien koleges pietavo - makaronai+ryziai+bulves ir kazkoks marmalas uzpiltas. Nuejau as ten paziuret ka valgomo siulo vietine kavine, tai pasiemiau salotu gera lekste ir kazkoki desrigali, ilgam neuzkiso. Vengiu pieno baltymo, tai neiseina net sviesto pagrauzt.  verysad.gif  Gaila is namu nestis neiseina, nera kur paest. Zodziu tikras badas  biggrin.gif

o lasinuku nepasiemei su savim? jei uzvalgytum ryte gal kaip ir kitos iki vakaro ziek datemptum?
nors man tai unreal skamba..... unsure.gif
Atsakyti
Gal kas turite išsisaugoję receptuką mėsos vytinimui? smile.gif Pagalvojau, kad labai noriu pabandyti.
Ir dar keistas pastebėjimas - užsimaniau paragauti žvėrienos. Aišku, nežinau ar aš ją ragaučiau, bet labai įdomu pasidarė.

Kur Nidulia, prapuolusi g.gif

Taša, o koks tavo ūgis svoris? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 12, 16:17)

o lasinuku nepasiemei su savim? jei uzvalgytum ryte gal kaip ir kitos iki vakaro ziek  datemptum?
nors man tai unreal skamba..... unsure.gif

Nea, nes vyras subalamutino mane, o as vista ir neisidejau doh.gif vakar kazkokiu nusipirkau, vakarienei paragausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 12, 14:20)
Galimas atvejis..bet aš to nenoriu..nenoriu keisti viso garderobo ir nepatkti sau visą likusį gyvenimą.. Nes be Paleo, man pavykdavo išlaikyti svorį ir nevaikščiojau alkana.. Aišku, nežinia kada būtų sveikatos bėdos pasireiškusios..Tai tik dėl to džiaugiuosi radusi tokią mitybą  smile.gif

Man rodos, tu dar nekelk panikos laive, ir pažiūrėk, kas bus po kurio laiko. O dėl energijos, tai kiekvienam organizmui reik skirtingo laiko persiorientuoti į kitą energijos gamybos būdą. Vieniems greičiau, kitiems lėčiau. Aišku, įsivaizduoju, kad tokie dalykai motyvacijos neprideda...

Atsakyti