QUOTE(SOWELU @ 2013 11 12, 14:06)
O gal auga, nes šiaip pagal KMI man jo trūksta
O šiaip gal ir PMS..nes vėluoja jau gerokai, matyt pilnaties laukia
Aš pietums valgiau kalafioro košytę su sviestuku ir kepenėlių vištienos troškintų kokius 200g. su morkytėm ir grietinėle. Bet užkandau dar kokosų aliejaus, nes vakare repeticija, tai turiu neišalkti iki 20v.
as pries mmm pasunkejau pora kg, apsidziaugiau net
bet paksui dingo.
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2013 11 12, 16:11)
Sveikos, pagaliau radau pirkti Ghee kazkokioj mandroj parduotuvej. Vakar ieskojau, kur papietauti, nes vos ant koju pastovejau, tai visur tik bulku ir keksu parduotuves
nusipirkau desrigali, toki pavytinta. Einu gatve, edu ta desra ir dzin man. Vakare gryzau alkana, tai tik batus nusiemiau ir tiesiai i virtuve, prisidariau bliuda salotu, kepiau tris delno dydzio kotletus, bet tiek est norejau, kad surijau puszalius net urgzdama. Siandien vel kotletus esiu, nes farso pasipirkau. Baisiai brangi mesa cia.
Lyg ir po truputi atsigaunu, pfu pfu pfu. Namu pasiilgau, ten juk saldiklyje puse avies gyvena, net seilejuosi prisiminus.
Siandien koleges pietavo - makaronai+ryziai+bulves ir kazkoks marmalas uzpiltas. Nuejau as ten paziuret ka valgomo siulo vietine kavine, tai pasiemiau salotu gera lekste ir kazkoki desrigali, ilgam neuzkiso. Vengiu pieno baltymo, tai neiseina net sviesto pagrauzt.
Gaila is namu nestis neiseina, nera kur paest. Zodziu tikras badas
o lasinuku nepasiemei su savim? jei uzvalgytum ryte gal kaip ir kitos iki vakaro ziek datemptum?
nors man tai unreal skamba.....