QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 06, 12:49)
As naudoju tik nerafinuota, bet tik kepimui tai jau nepigiai ir gaunas. Zinau, kad yra kas ir ant rafinuoto kepa. Valgymui TIK nerafinuotas. Ghee sviestas irgi kepimui tinka
aš dabar nemažai kepu ant naminių kiaulės taukų (sakau naminių, nes namie išsilydėm juos ir kiaulė pusiau naminė buvo... tik tvarte gyveno
), nes namiškiai pradėjo piktintis, kad jiems viskas kokoso atsiduoda, kai ant kokoso kepu. Nors nesuprantu, kodėl, nes aš tai nebejaučiu to kokoso skonio.
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 11 06, 12:52)
klausyk, su blenderiu -tai turi galvoje blenderi su peiliukais?
su mikseriu (na su sluotelem) negalima cia to reikalo atlikt?
Galima
man tik paprasčiau su
peiliniu blenderiu, bet yra kas ir
rankomis šluotele susiplaka