Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(nomore @ 2013 11 12, 13:21)

Jei svoris auga, nors neturėtų, kažkas negerai arba su valgymo laiku, arba su maisto sudėtimi, t.y. santykiu anglių/baltymų/riebalų, arba patys maisto produktai netinka. Teks nagrinėtis smile.gif Be to, gali būti, kad skysčiai užsilaikė, arba PMS'as koks.

O gal auga, nes šiaip pagal KMI man jo trūksta blush2.gif O šiaip gal ir PMS..nes vėluoja jau gerokai, matyt pilnaties laukia smile.gif

Aš pietums valgiau kalafioro košytę su sviestuku ir kepenėlių vištienos troškintų kokius 200g. su morkytėm ir grietinėle. Bet užkandau dar kokosų aliejaus, nes vakare repeticija, tai turiu neišalkti iki 20v.
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2013 11 12, 14:44)
thumbup.gif  man kompanijoje visada smagiau , turi gal koki planą su aiškiu valgiaraščiu susiradusi? ar iš "galvos" pagal taisykles bandysi?

4u.gif  tik moteriškai išduokite paslaptį kur rasti jėgų nesisverti tą laikotarpį?  blush2.gif

brr, nekenčiu valgiaraščių ir planų biggrin.gif man tiesus kelias į nesėkmę - konkretus valgiaraštis savaitei. Aš, būna, grįžtu namo ir žinau, jog turiu troškinio kokio iš vakar, nu bet nors užmušk, jo nenoriu, bet kai nėra griežto "turiu dabar valgyti X", tai galiu ir kažką kitą pasidaryti be sąžinės graužaties smile.gif
O mano W30 paprastai iš galvos būna. Pasiplanuoju tik ką gaminsiu savaitgaliais, o daugiau ekspromtu.
Svarstyklės pas mane be elementų stovi, tai nekyla noras kaskart jas pamačius, svertis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 12, 14:06)
O gal auga, nes šiaip pagal KMI man jo trūksta  blush2.gif

Tai gal organizmas nori atsistatyti į sveiką lygį, o ne jūsų įsivaizduojamą standartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 12, 15:02)
vaje, kai taip kalbat, tikrai jaučiuos kaip iš kitos planetos biggrin.gif o koks kokosų aliejaus ar sviesto skonis?

sviestas saldus, o kokoso aliejus toks kokosinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 12, 12:43)
...
ne, dėkui, kažkada teko sviesto gabaliuką čiulpti, apsivėmiau gražia forma biggrin.gif tikrai neišsigalvoju, kad gryno riebalo negaliu valgyt, net ir šoninės valgau tik mėsinę dalį, lašinį atiduodu kam nors, tiesiog mane pradeda tampyt. Tai kažkaip reikia tuos riebalus maiste paslėpti smile.gif
o kokia snikeri, ar siaip sokoladini saldaini gali vagyti? ketvirtis riebalu kaip minimum juose tongue.gif avokade tiek pat, tik cukraus nera. na gerai neiimk i dushia... o is smalsumo, tai riebalu nemegima pati sau isivarei ar nuo vaikystes taip?
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 12, 14:09)
sviestas saldus, o kokoso aliejus toks kokosinis biggrin.gif

nudžiugino biggrin.gif kur nusipirkt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 12, 13:55)
paprašyk vyro, kad paslėptų svarstykles.

jaučiu taip ir teks , vienas nuo kito slėpsim, maniškis katik nusprendė prie manęs jungtis thumbup.gif

QUOTE(Elata @ 2013 11 12, 14:07)
brr, nekenčiu valgiaraščių ir planų biggrin.gif man tiesus kelias į nesėkmę - konkretus valgiaraštis savaitei. Aš, būna, grįžtu namo ir žinau, jog turiu troškinio kokio iš vakar, nu bet nors užmušk, jo nenoriu, bet kai nėra griežto "turiu dabar valgyti X", tai galiu ir kažką kitą pasidaryti be sąžinės graužaties smile.gif
O mano W30 paprastai iš galvos būna. Pasiplanuoju tik ką gaminsiu savaitgaliais, o daugiau ekspromtu.
Svarstyklės pas mane be elementų stovi, tai nekyla noras kaskart jas pamačius, svertis smile.gif

man irgi sunku su planais, dar nuotaikos hormoniniai svyravymai smagiua kai neturi įtampos čia būtent tas ar anas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 12 lapkričio 2013 - 14:19
QUOTE(nomore @ 2013 11 12, 15:07)
Tai gal organizmas nori atsistatyti į sveiką lygį, o ne jūsų įsivaizduojamą standartą smile.gif

Galimas atvejis..bet aš to nenoriu..nenoriu keisti viso garderobo ir nepatkti sau visą likusį gyvenimą.. Nes be Paleo, man pavykdavo išlaikyti svorį ir nevaikščiojau alkana.. Aišku, nežinia kada būtų sveikatos bėdos pasireiškusios..Tai tik dėl to džiaugiuosi radusi tokią mitybą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 11 12, 14:15)
o kokia snikeri, ar siaip sokoladini saldaini gali vagyti? ketvirtis riebalu kaip minimum juose  tongue.gif avokade tiek pat, tik cukraus nera. na gerai neiimk i dushia... o is smalsumo, tai riebalu nemegima pati sau isivarei ar nuo vaikystes taip?

matai į snikerius taip gerai tas riebalas įsuktas... biggrin.gif Nors man šokoladai ne pirmoj vietoj. Gal jau esu minėjus - bulkos, pyragai - va čia yra tai, pro ką sunku praeit. Ir dar dabar norisi, darbe ant stalo pilna sausainukų. Laikausi.
Dėl riebalų... ne, vaikystė čia ne prie ko. Juk bulves, keptas aliejuj, valgydavau, aišku, nusisausinus. Gal tiesiog šiaip valgyt valgau maistą, kuriame tų riebalų yra, bet nesimato, pvz mėsa gali būti riebi, bet jei ji plauks riebaluose, man bus labai neapetitnai. Jokio nusistatymo, tik skrandis pats sako, ką galiu, ko ne.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 12, 15:17)
nudžiugino biggrin.gif kur nusipirkt? biggrin.gif

Lietuvoj niekur, bet pasidaryti galima. TAČIAU, nuo jo sunku pasidaro skrandyje, gal dėl ląstelienos, tad verčiau kokoso aliejų valgyti.
Na, o jei jau kokoso sviestą pirksit, tai žinokit, kad jis pašildytas/ištirpintas skanesnis būna nei šaltas biggrin.gif
Atsakyti
labai skaniai privalgiau saliero saknies ir kriauses salotu: viskas sutarkuota per smulkia burokine, saukstas aliejaus, trupuciukas citrinos sulciu ir puse sauksciuko garstyciu grudeliu - kirtau net ausys linko. is mesisko - nedidelis virtos avienos gabaliukas.
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 12, 14:20)
Galimas atvejis..bet aš to nenoriu..nenoriu keisti viso garderobo ir nepatkti sau visą likusį gyvenimą.. Nes be Paleo, man pavykdavo išlaikyti svorį ir nevaikščiojau alkana.. Aišku, nežinia kada būtų sveikatos bėdos pasireiškusios..Tai tik dėl to džiaugiuosi radusi tokią mitybą  smile.gif

Jei auga svoris, manyčiau, kad viršyji dienos kcal kiekį g.gif Kaip ten kas neigtų, gi žmogus liesėja, kai išeikvoja daugiau kcal, nei suvalgo ir atvirkščiai. Jokio stebuklo tame. Suprantu, kad tu gauni GERAS kalorijas, bet vistiek kažkokios ribos turi būti...

tfu, neperskaičiau, kad pas tave KMI mažas. O tai kiek anksčiau suvalgydavai, kiekio, kcal prasme?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 12 lapkričio 2013 - 14:37