kaip smagiai
man ko norėsis jaučiu tai saldžios dozės, bet kažkaip vaisiai man neblogai nuramina šitą norą tai labai tikiuosi didelių sunkumų nesutikt pakeliui į didžiąją paleo
o šiaip.. smagiausia dalis ta kad atrodo visiškai įmanoma jau laukiu rytojaus net labai džiaugiuosi, kad radau šitą užkampėlį, pasirašinėjus kažkaip net tvirčiau
Sveikos, man siūlo ekologiškų upėtakių po 21lt./kg, kaip sakot, gera kaina? Galima net atvažiuot pasigaut tinkleliu Sako maitina juos ten teisingai, ne raudoni jie kaip lašišos ir upėtakiai maksimoj
Užsirašiau į Žinties seminarą
Pirkit ir aš dar iš jūsų papirkčiau Po kiek siūlo?
Jei pakankamai riebalų, baltymų ir daržovių suvalgysit 2-3 valgymų metu ir nevalgysit jokio šlamšto ir grūdinių bei cukrų (kas greitai kelia gliukozės kiekį kraujyje, bet taip pat greitai jį ir numeta-jaučiatės alkana ir nelaiminga ), tai nebesinorės užkandžiaut
Papildyta:
Ir RIEBALAI Keista pradžioj tiek riebalų valgyt, o jaustis lengvai ir dar svoris po truputį krenta.
Teisingas ūgis , prašau tikslų nurodyt! Mano 186cm
O kur riebalai, baltymai?
Kodėl nedidukai? Kečupą pati pasidaryk iš pomidorų pastos-be cukraus. Jei marinuoti be cukraus, tai gal..., bet geriau rauginti ar švieži.
Pamiršk tas šlapiankes, kaip mano tėtis sako-vien popierius...tualetinis....panaudotas Jokių perdirbtų š produktų Geriau sūdyto ar rūkyto lašionuko ar šoninės
Papildyta:
Labai geras palyginimas. Baigiau smuiko klasę septynmetėj muzikos m-kloj
Papildyta:
Ar yra kur paskaičiuota kiek cukrų/d. yra NORMA mūsų atveju? Turiu omeny cukrus, kurie yra leidžiamuose produktuose
Užsirašiau į Žinties seminarą
QUOTE(pumpica @ 2013 11 11, 14:20)
Man siulo pirkti tiesiai is graikijos alyvu alieju, kuri zmones patys spaudzia (ne fabrike, tiesiog namie), kaip sakot susigundyt man tokiu?
Pirkit ir aš dar iš jūsų papirkčiau Po kiek siūlo?
QUOTE(rutkele:) @ 2013 11 11, 14:41)
man liūdnokos prognozės be užkandžiavimo
Jei pakankamai riebalų, baltymų ir daržovių suvalgysit 2-3 valgymų metu ir nevalgysit jokio šlamšto ir grūdinių bei cukrų (kas greitai kelia gliukozės kiekį kraujyje, bet taip pat greitai jį ir numeta-jaučiatės alkana ir nelaiminga ), tai nebesinorės užkandžiaut
Papildyta:
QUOTE(urve @ 2013 11 11, 22:42)
Sveikos,merginos.
Šiandien susipažinau su PALEO: kai atsidarai šaldytuvą ir galvoji ką čia pasigaminus visalaik sau primeni TIK MĖSA IR DARŽOVĖS.
Mano ūgis vis dar toks pat. Tikslių skaičių nerašysiu - 180+-
Mano svoris šiandien - 109.9 (sekantį kartą jį rašysiu po mėnesio, nes tk tada sversiuosi)
Mano pusryčiai - salotos (pomidoras, vyšninis pomidoras, agurkas, iceberg salota, paprika)
Mano pietūs - du kotletukai nedidukai ir kokie 5 marinuoti agurkai ir šlakelis kečiupo, kurio negalima negalima negalima. (o marinuotus agurkus ar galima? juk jie marinuoti?)
Mano vakarienė - labiausiai kankinanti vieta buvo Viskas vienoje keptuvėje sumaišyta: 2 pomidorai, 3kiaušiniai, raudonėlis, šlapios dešrytė gabaliukas nedidukas visair čili pipirai.
Šiandien susipažinau su PALEO: kai atsidarai šaldytuvą ir galvoji ką čia pasigaminus visalaik sau primeni TIK MĖSA IR DARŽOVĖS.
Mano ūgis vis dar toks pat. Tikslių skaičių nerašysiu - 180+-
Mano svoris šiandien - 109.9 (sekantį kartą jį rašysiu po mėnesio, nes tk tada sversiuosi)
Mano pusryčiai - salotos (pomidoras, vyšninis pomidoras, agurkas, iceberg salota, paprika)
Mano pietūs - du kotletukai nedidukai ir kokie 5 marinuoti agurkai ir šlakelis kečiupo, kurio negalima negalima negalima. (o marinuotus agurkus ar galima? juk jie marinuoti?)
Mano vakarienė - labiausiai kankinanti vieta buvo Viskas vienoje keptuvėje sumaišyta: 2 pomidorai, 3kiaušiniai, raudonėlis, šlapios dešrytė gabaliukas nedidukas visair čili pipirai.
Ir RIEBALAI Keista pradžioj tiek riebalų valgyt, o jaustis lengvai ir dar svoris po truputį krenta.
Teisingas ūgis , prašau tikslų nurodyt! Mano 186cm
O kur riebalai, baltymai?
Kodėl nedidukai? Kečupą pati pasidaryk iš pomidorų pastos-be cukraus. Jei marinuoti be cukraus, tai gal..., bet geriau rauginti ar švieži.
Pamiršk tas šlapiankes, kaip mano tėtis sako-vien popierius...tualetinis....panaudotas Jokių perdirbtų š produktų Geriau sūdyto ar rūkyto lašionuko ar šoninės
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 11 11, 22:53)
Čia panašiai kaip sugalvotum smuiku groti, bet nei natų pažįsti nei stryko laikyti moki ir smuiką tik iš tolo matei. Taip nieko gero nebus.
Labai geras palyginimas. Baigiau smuiko klasę septynmetėj muzikos m-kloj
QUOTE(Šelma @ 2013 11 11, 23:54)
Man toks dzingt buvo, kai eidama namo paskambinau Hippie pasiguosti, kad padvėsus esu- energijos nulis, o ji, tokiu balsu kalbėjo, kad vien no jo pasikroviau
Papildyta:
Ar yra kur paskaičiuota kiek cukrų/d. yra NORMA mūsų atveju? Turiu omeny cukrus, kurie yra leidžiamuose produktuose
QUOTE(Šelma @ 2013 11 11, 23:23)
Man Paleo vis dar mistikų mistika, dirbu namie, du žingsniai iki šaldytuvo, anksčiau neišlysdavau iš jo, dabar absoliutus ignoras užkandžiavimui, jokių jausmu maistui, kai gaminu šeimynai, ir labai aiškus alkio pojūtis- to emocinio valgymo kuriuo gyvenau nebeliko : Nebėra jausmo "kaip kažko noriu, gaila negalima", nebėra nuoskaudos "valgo visas pasaulis tortus, o man negalima", visiškas išsilaisvinimas nuo maisto kulto
Aš jau šeštas mėnuo paleo, ir vis dar neatsistebiu būtent šituo efektu mitybos. Man vis dar tai atrodo stebuklų stebuklas O galvojau, kad visą gyvenimą jau man taip bus...Nelabai linksma perspektyva, kai reikia kasdien savęs nekęsti už menamą silpnavališkumą.
QUOTE(egi @ 2013 11 11, 23:36)
Aciu taip mėgstu zirnelius, o jau psichologiškai buvau su jeis atsisveikinusi.
Sako, kas skaito, rašo, valgyt neprašo T.y. apie žirnelius kalbama kone kas tris - penkis puslapius čia
QUOTE(urve @ 2013 11 11, 23:47)
Šiandieninė mityba tokia gavosi visai netyčia ir tikrai nesilaikiau 'dietiškai' tiesiog galvoju: na kaip čia be tos duonytės ir makaroniukų gyventi pradėti:)
Tai rytoj tegu jau būna tyčia ir aiškiai suvokiant, ką reikia valgyti iš tikrųjų. Pamatysit, kaip lengva bus. Ir kam tas obuolys nakčiai? Miegoti trukdo
QUOTE(Šelma @ 2013 11 11, 23:54)
Man toks dzingt buvo, kai eidama namo paskambinau Hippie pasiguosti, kad padvėsus esu- energijos nulis, o ji, tokiu balsu kalbėjo, kad vien no jo pasikroviau Pakeliui užėjau parduotuvėn, nusipirkau lašinių, daržovių ir vakarienė Paelišką pasidariau. Jokių po truputį, stačia galva nėriau, net kavos kitą ryta negėriau, nors rytine jos doze visad dieną pradėdavau.
Aš tai palink panašią mitybą ratais sukau jau kelis metus, bet vis galvojau, kad gi neįmanoma, vis tiek man nieko neišeis, ir panašiai Net nebandžius nusprendžiau. Bet kai merginos atiarė temą SM, ir pasiskaičiau, tai baisingai įkvėpė, atėjo tas dzingt tada per akimirką Sekta, ne kitaip. Ir tada jau iškrt pradėjau ir paraleliai skaičiau jau prikalbėtas temas. Kai priėjau iki "kalbamojo" momento, jau buavu įklimpusi su visomis ausimis
QUOTE(urve @ 2013 11 12, 00:50)
man ko norėsis jaučiu tai saldžios dozės, bet kažkaip vaisiai man neblogai nuramina šitą norą tai labai tikiuosi didelių sunkumų nesutikt pakeliui į didžiąją paleo
Nu kur nenumalšins, jei duodi cukraus organizmui vaisių forma :DKol mesi svorį, pamiršk geriau vaisius.
QUOTE(Hippie @ 2013 11 12, 03:02)
-Kodėl nedidukai?
Va va, man iš pradžių sąžinė graužė, kai reikėjo visus "nedidukus" ir "truputukus" pakeisti normaliom, sočiom maisto porcijom Neliko pusrytinių kaiušinukų po vieną vnt su puse pomidoriuko ir pan
Su ta anglių norma, tai kiekvienas individualiai čia sukasi. Galima pasižiūrėti cronometer.com, ten užsistačius paleo režimą, galima skaičiuoti myfitnesspal.com, ten yra skaičiuoklė, bet nežinau, kaip normas nustato. Žinau tik, kad ketogeninės dietos tikslaii yra, o dėl paleo nežiūrėjau. O šiaip, kas kaip - kas ketozę palaiko, algo mažiau anglių, kas ne - daugiau. Aš valgau dažniausiai iki 50g, kitos merginos būna iki 70 ar 100, Voresta va sakė, kad 20-30g, bet pagal jos surašytą patiekalą vakarykštį paskaičiavus išeitų tikrai daugiau iš daržovių . Tiesa, kai kurie paleolostai rašo, kad ir iki 200 vartoja Taip kad, kiekvienas savaip
QUOTE(Hippie @ 2013 11 12, 04:02)
Labas rytas
turi omeny angliavandenius? Nes vien cukraus nėra, yra bendrai krakmolai ir cukrūs, t. y. angliavandeniai. Ir rekomendacijos skiriasi
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 11 12, 09:08)
Aš jau šeštas mėnuo paleo, ir vis dar neatsistebiu būtent šituo efektu mitybos. Man vis dar tai atrodo stebuklų stebuklas O galvojau, kad visą gyvenimą jau man taip bus...Nelabai linksma perspektyva, kai reikia kasdien savęs nekęsti už menamą silpnavališkumą.
Panos, bet jūs visos nerealios! Kaip smagu tokius be proto optimistiškus atsiliepimus skaityt. Tarsi ne lietuvės būtumėt ir nenorėtumėt pasiskųsti kaimynais, viršininku ir kainomis
Tai rytoj tegu jau būna tyčia ir aiškiai suvokiant, ką reikia valgyti iš tikrųjų. Pamatysit, kaip lengva bus. Ir kam tas obuolys nakčiai? Miegoti trukdo
Tikra tiesa. Obuolius net rekomenduoja vietoj kavos, nes jie kofeino turi. O kam tas kofeinas, kai einam miegoti Be to angliavandeniai prieš miegą tiesus kelias į nemigą.
Su ta anglių norma, tai kiekvienas individualiai čia sukasi. Galima pasižiūrėti cronometer.com, ten užsistačius paleo režimą, galima skaičiuoti myfitnesspal.com, ten yra skaičiuoklė, bet nežinau, kaip normas nustato. Žinau tik, kad ketogeninės dietos tikslaii yra, o dėl paleo nežiūrėjau. O šiaip, kas kaip - kas ketozę palaiko, algo mažiau anglių, kas ne - daugiau. Aš valgau dažniausiai iki 50g, kitos merginos būna iki 70 ar 100, Voresta va sakė, kad 20-30g, bet pagal jos surašytą patiekalą vakarykštį paskaičiavus išeitų tikrai daugiau iš daržovių . Tiesa, kai kurie paleolostai rašo, kad ir iki 200 vartoja Taip kad, kiekvienas savaip
Tai va, kaip kam čia. Šiaip Perfect Health Diet (nu man tikrai ta knyga patiko) rašo, kad angliavandeniai kažkur 20-30 proc. turi sudaryti. Tad jei dienos norma apie 1600 kcal, angliavandenių būtų 80-120 g. Nu visai ne low carb kaip kad kiti piktinasi, jog paleo yra
sveikos
o man kažkaip nesinori skaičiuoti ir lįsti į tuos gramus. Gal dėl to, kad šiaip gyvenime esu išbandžius visokiausių mitybų/dietų (lyg labai būtų reikėję ), tarp jų ir kcal skaičiavimo, tai bloga nuo tų skaičių. O dar ir darbe skaičiai
Atsikėliau šįryt lengvai jausdamasi, bet... su vienu nelaimingu inkštiriniu spuogu, nenutuokiu, kas anam netiko. Apskritai dabar, kai pradėjau sveikiau maitintis, imant tą laikotarpį nuo bulkų ir šokoladų nevalgymo, labai sunku bepasakyti, ar tie spuogai kyla nuo vis dar užteršto organizmo suvalgius kažką netinkamo, ar čia kažkokia jo valymosi forma ir turėčiau džiaugtis. Na, bet mama sako, kad gerai, kad tas brudas per kažkur išeina. Nors, geriau būtų, per aną galą
QUOTE(nomore @ 2013 11 12, 08:08)
Su ta anglių norma, tai kiekvienas individualiai čia sukasi. Galima pasižiūrėti cronometer.com, te
o man kažkaip nesinori skaičiuoti ir lįsti į tuos gramus. Gal dėl to, kad šiaip gyvenime esu išbandžius visokiausių mitybų/dietų (lyg labai būtų reikėję ), tarp jų ir kcal skaičiavimo, tai bloga nuo tų skaičių. O dar ir darbe skaičiai
Atsikėliau šįryt lengvai jausdamasi, bet... su vienu nelaimingu inkštiriniu spuogu, nenutuokiu, kas anam netiko. Apskritai dabar, kai pradėjau sveikiau maitintis, imant tą laikotarpį nuo bulkų ir šokoladų nevalgymo, labai sunku bepasakyti, ar tie spuogai kyla nuo vis dar užteršto organizmo suvalgius kažką netinkamo, ar čia kažkokia jo valymosi forma ir turėčiau džiaugtis. Na, bet mama sako, kad gerai, kad tas brudas per kažkur išeina. Nors, geriau būtų, per aną galą
QUOTE(nefifi @ 2013 11 11, 22:02)
kad vėlėsi man tos salotos burnoj su tuo aliejum Gal kažkaip bandysiu tuos riebalus kompensuot ne gryno riebalo, o kokių riešutų pavidale. Žodžiu, kažkuo, kas būtų bent skanu valgyt.
o kaip mesa jum? tiesiog riebesne, neturiu as cia minty riebalus grynus valgyt jei nepatinka, tiesiog -kiauliena malta pvz? tada tikrai bus sociau
QUOTE(Hippie @ 2013 11 12, 03:02)
po 27 lt /ltr
Urve, sveika, jei tik noras bus, isivaziuosit tik vaisius kol kas pamirskit, jei svori metat Mano kuklus rezultatai parase, bet yra cia tokiu, kur virs 30 (o gal jau 40? ) kg numete
QUOTE(Elata @ 2013 11 12, 09:19)
Tikra tiesa. Obuolius net rekomenduoja vietoj kavos, nes jie kofeino turi. O kam tas kofeinas, kai einam miegoti Be to angliavandeniai prieš miegą tiesus kelias į nemigą.
obuoliai turi kofeino? Oho, kokia naujiena...
QUOTE(emb @ 2013 11 12, 09:10)
geras, as toki maximoj perku, kai buna kosmetikos priemonem 40 proc, gaunas gera kaina
QUOTE(pumpica @ 2013 11 12, 10:11)
geras, as toki maximoj perku, kai buna kosmetikos priemonem 40 proc, gaunas gera kaina
Geras, tai pigiai iseina as maximoj ji maciau, bet buvo padeti prie visu alieju
QUOTE(emb @ 2013 11 12, 09:22)
Geras, tai pigiai iseina as maximoj ji maciau, bet buvo padeti prie visu alieju
bent jau kauno hyper maximoje tas aliejus prie kosmetikos
QUOTE(Hippie @ 2013 11 12, 05:02)
Vakar pastebėjau grįžus pasikepiau vištienos krūtiėlę su daug morkų ir pabaigoj kososų pienu. Prikirtau ir jokio alkio daugiau. TAAAip skaniai pavakarieniavau ir dar pietučių šiandien įsidėjau
QUOTE(nefifi @ 2013 11 12, 10:52)
tarp jų ir kcal skaičiavimo, tai bloga nuo tų skaičių. O dar ir darbe skaičiai
Tas labiausiai ir nervindavo - skaičiavimas. O dar kai nelabai rangi kiek tas produktas kalorijų turi tai išvis...
O aš vakar mąsčiau visą vakarą ir sumąsčiau paklausti - O jei imantis paleo nestartuoti nuo whole30? Ar tai būtinas startas? Ar tiesiog galiu stengtis taip maitintis, o w30 imtis pvz po trijų karalių