Sveikos,merginos. Esu naujokė
prisipažinsiu - skaičiau ne viska ką rašote, nes visko labai daug!
Aš būsiu ponia Flinstoun. Taip, tikrai, dar tik BŪSIU. Nes atsibodo atrodyti taip kaip flinstounui. Šiandien tikiuosi padėjau galutinį tašką šioje nusivylimo istorijoje ir dabar kiekviena diena bus šviesesnė. O rašau čia, nes :
> Gėda gėda gėda prasitarti, kad man taip gėda gėda gėda dėl savęs pačios.
> Ieškojau ieškojau kuriam urve kas taip maitinasi, kas jau kokių rezultatų pasiekė - neradau
> Nuo šiandien vėl pradėjau sportuoti ir užlipau ant svarstyklių. 10kg daugiau nei prieš pusmetį smarkiai nuvylė.
> Jau gerą savaitę vartoju daug daug DAUG vandens. Mano svoriui pagal apskaičiavimus reikalingi 3litrai. Šią ribą pasiekiau tik vakar. O savaitę gėriau apie 2l vandens. (čia per dieną
) Žinot, jau galiu paskyti dabar - norisi valgyti mažiau, ir savijauta kažkokia švaresnė. [Kadangi visada galvojau, kad vandens man pakanka, įsirašiau HYDRATOR app'są į savo telefoną - žinot, ten taip lengva skaičiuoti kiek išgėrei ir motyvuoja ir primena kad reikia atsigerti! ] <nors gal ir ne dėl to rašau, bet šitai mane paskatino keisti mitybą>
Hm, jau seniai pabodo būti tokiai kokiai esu. Nors vyras myli mane visada tačiau žinau, kad gražesnė prie jo pati jaučiuosi geriau. O tai man ir svarbu. Noriu būti graži sau tai taip NORIU, bet aš sau graži lieknesnė.
Šiandien susipažinau su PALEO: kai atsidarai šaldytuvą ir galvoji ką čia pasigaminus visalaik sau primeni TIK MĖSA IR DARŽOVĖS. Nežiūrėk į pieną, nežiūrėk į duonas ir nežiūrek į tas gardžias keptas bulves. Ir į pyragėlį. Nežiūrėk į jį.
Tačiau aš atėjau čia aprašinėti savo rezultatų. [nukreipkit mane kitur jei ne čia papuoliau]
Pirmoji diena, pirmadienis.
Mano ūgis vis dar toks pat. Tikslių skaičių nerašysiu - 180+-
Mano svoris šiandien - 109.9
(sekantį kartą jį rašysiu po mėnesio, nes tk tada sversiuosi)
Mano pusryčiai - salotos (pomidoras, vyšninis pomidoras, agurkas, iceberg salota, paprika)
Mano pietūs - du kotletukai nedidukai ir kokie 5 marinuoti agurkai
ir šlakelis kečiupo, kurio negalima negalima negalima. (o marinuotus agurkus ar galima? juk jie marinuoti?)
Mano vakarienė - labiausiai kankinanti vieta buvo
Viskas vienoje keptuvėje sumaišyta: 2 pomidorai, 3kiaušiniai, raudonėlis, šlapios dešrytė gabaliukas nedidukas visai(nes šiaip jos niekada nevalgydavau tačiau vienintelis panašus į mėsišką dalykas buvo šaldytuve) ir čili pipirai. Nežinau jų galima ar negalima iš tikrųjų, bet šiaip prieskonius galima, tai matyt ir juos galima
PIRMASIS IŠŠŪKIS: Per mėnesį laiko netekti kiek galima daugiau svorio! Ir atrodyti gražiau ir jaustis geriau. Beprotiškai noriu bendraminčių
Galbūt kažkas jau bandėte šią mitybą ir turite rezultatų ?