Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(ativas @ 2013 11 11, 15:48)
galet tai galima, bet jie uzkemsa zarnas kokiom 3-4 dienom....net burokai sunkiai pramusa  tongue.gif

bet cia gal kaip kam?
Atsakyti
O ananasas neturi cukraus??? g.gif http://www.dieta.lt/...uktas/ananasai/
Atsakyti
sveikos smile.gif

Voresta, o kelinta jusu kitas valgymas, jei pirma karta valgote 14 val ?
klausiu, nes ir man taip buna ir po to jei prikapoju kokia 19 val. jau bloga vakare, kyla rugstis ir pan. matyt 14 val dar nespeju suvirskinti... pacioj pradzioj man cia protinga mergike patare valgyti pirma k 12 val, o po to apie 19. butu geriausiai, bet niekaip nesigauna ir nesinori.

ir gal kuri galite pasidalinti anglu klb ISWF ? rusu jau prasiau, gavau, labai aciu. bandysiu as angl klb skaityti
aciu
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 11, 16:16)

aha, nu raso kad ner, keista g.gif dar paskaiciau:
Dėl mažo kaloringumo ir daugybės biologiškai veiklių medžiagų ananasas laikomas vienu tinkamiausių dietinių vaisių, rekomenduojamas vartoti besilaikant baltymų dietos. Ananaso vaisiuose yra daug kalio, kalcio, magnio, fosforo, geležies, vario, vitaminų: C, B1, B2, B5, B3, B6, karotino, PP. Beje, šiame vaisiuje vitamino P yra penkis kartus daugiau negu pripažintame rutino šaltinyje – citrinoje.Cia.
biggrin.gif
Bet kaip uzsimaniau as dabar to ananaso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2013 11 11, 17:20)
sveikos smile.gif

Voresta, o kelinta jusu kitas valgymas, jei pirma karta valgote 14 val ?

kitas valgymas- kaip išeina, tarp 19-20,30, jei nepavalgau iki 21, tai nė nevalgau išvis
Žiemą, kai mažiau darbo, tai vieno valgymo per akis.
pasvėriau maistą šiandie gamindama: 400gr paprasto kopūsto, 250 gr morkos 200 gr pastarnoko+ poriebės mėsos 300,+ sultinio drebučių -150gr+ grietinėlės 100gr. Gatavo troškinio buvo netol 1,5 kg, čia dviems asmenims, mamai ~600gr, man 800gr. Šiek tiek per daug buvo, vos suvalgiau.
Papildyta:
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 11, 17:16)

turi turi :
Carbohydrates 13.12 g
- Sugars 9.85 g
- Dietary fiber 1.4 g

http://en.wikipedia.org/wiki/Pineapple
beje, ananaso viršūnėlę nupjovus ir įmerkus į vandenį, po kiek laiko išleidžia šakneles ir galima pasodinti. Na, ne visos išleidžia, bet pamėgint galima.
Atsakyti
Labas vakarėlis smile.gif
Dėmesio, kas perkat "Optima" žirnelius stiklainyje, atkreipkit dėmesį, kad sudėtis "pagedo". O tokie skanūs buvo unsure.gif Jų kažkurį laiką nebuvo, dabar vėl atsirado, tik kažkodėl sudėtyje dar actas atsirado. Kaži kam į žirnelius tas actas doh.gif kaip ir marinuoti čia gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 11 11, 21:27)
Labas vakarėlis  smile.gif
Dėmesio, kas perkat "Optima" žirnelius stiklainyje, atkreipkit dėmesį, kad sudėtis "pagedo". O tokie skanūs buvo  unsure.gif  Jų kažkurį laiką nebuvo, dabar vėl atsirado, tik kažkodėl sudėtyje dar actas atsirado. Kaži kam į žirnelius tas actas  doh.gif  kaip ir marinuoti čia gaunasi  smile.gif

Į marinatą dar cukraus deda, man rodos smile.gif Na, aš niekada marinuotų daržovių nemėgau, tai kažkaip net džiugu biggrin.gif Actą deda, kad nužudytų visus piktus sutvėrimus, kurie taikosi daržoves sugadinti.
Atsakyti
Kartais tikrai nebežinau, ką valgyt... mano vakarienė - jūros lydeka su daržovėm (svogūnas, morka, paprika)folijoj +salotos iš agurko, pomidoro,kalafioro, užlietu al.aliejum. Paskui pakandau keletą riešutų iš mišinio. tragiškai pučia pilvą, su kvapais doh.gif any ideas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 11 lapkričio 2013 - 20:57
sveikos. Siandien nusipirkau ruskiu pardej silkute su galva, dabar jauciu arba tuoj vemsiu arba pilvas sprogs, nekas, o labai skani buvo. geriausia visgi neklyst is kelelio, mesyte, zuvyte, kiausiniai ir darzovytes. geriu vandeni dabar kibirais, greiciau isplauks gal ta auksine zuvele. dar pastebejau, kad trasket kauleliai pradejo, bet tokiose durnose vietose, kaip pedos gurnelis ir pan g.gif nors as jei valgau mesyte, tai nepatingiu kaulelio pagruzt ir kremzlytes nuvalgyt, jei buna. ko dar reiketu pavartot? nes kaltinu grynai mityba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 11, 12:53)
dalinuosi meniu jei naujokem idomu:

Ir aš tada biggrin.gif
11 valandą - sauja rukytų lašinukų, pakepiau taukuose, svogūno dvi galvos ir kalafijoro- viską užpyliau 3 kiaušiniuose. Arbata, keli šaukšteliai kok. aliejaus.

20 val- tuno salotos (pekino salota, pomidoras, poras, kiaušinis, ridikas baltas ir tunas) ir keli šprotai (kaži, galima juos, kad rukyti gal nelabai, bet cukraus nėra. Pamačiau parduotuvėje ir mirtinai užsimaniau ) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 11, 20:56)
Kartais tikrai nebežinau, ką valgyt... mano vakarienė - jūros lydeka su daržovėm (svogūnas, morka, paprika)folijoj +salotos iš agurko, pomidoro,kalafioro, užlietu al.aliejum. Paskui pakandau keletą riešutų iš mišinio. tragiškai pučia pilvą, su kvapais  doh.gif  any ideas?

Man asmeniskai tai nuo riesutu visada pucia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 11, 21:36)
Man asmeniskai tai nuo riesutu visada pucia smile.gif

Nu va aš anksčiau nevalgydavau, bet šiaip dabar mes "bandymo pastot" laikotarpyje, tai MB ryja tam tikrus riešutus (čia jau kita tema), tai ir man norisi pakramsnoti biggrin.gif bet šiaip jaučiuos nepasotinama kažkodėl. atrodo, nemaža ta porcija, soti jaučiuos pusvalandį. Paskui vėl galėčiau valgyt. Bet tai, turbūt, emocinis alkis, nes skrandžio neskauda...
Atsakyti