Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(SOWELU @ 2013 11 11, 14:53)
Šmukštute, o kas neaišku? manau čia klausk drąsiai. Vistiek kuri nors atsakys  4u.gif

Na ačiū, dar paskaitinėsiu ir tada susidarysiu sąrašiuką tikrai man aktualių klausimų.

QUOTE(pumpica @ 2013 11 11, 15:18)
ne naujokiu nemegsta, o tu paciu klausimu ir parasymu -kad neturiu laiko sedet prie PC, lyg tai kazkuri cia kita turetu jo marias ir nieko daugiau neveiktu  biggrin.gif ir taip cia kitos tokios kantrios atsakinedamos...as cia nepiktai  mirksiukas.gif
o siaip teisingai viska darot mirksiukas.gif
Hm, bandau nuo siandien mazdaug whole pasedet... g.gif

Aš pilani suprantu, bet temų tiek daug, o jose vistiek ir bendravimas vyksta, tai visko neperskaičius nelabai ir atsirinksi kas kaip.

QUOTE(taša @ 2013 11 11, 15:18)
bye1.gif

dar atsisakyk uzkandziavimu, palik grieztai 3 valgius dienoj.
padidink riebalu(lasiniai, riebi mesyte, avokado, aliejus, alyvuoges).
skaityk etiketes ir nevartok NIEKUR cukraus.
ir busi kaip balerina iki to birzelio(ojoj kiek laiko dar daug)  4u.gif

Pati nustebau, bet kažkaip dingo tas poreikis užkandžiauti.. Anksčiau buvau pastoviai alkana, nežinojau ko noriu, tad visko ir kimšau į save.. Sunku su MB, nesupranta jis tos "riebalų dietos", o kaip paaiškinti nesugalvoju. Tai gerai, kad jo beveik nėra namuose, tai nereikia jaustis kaltai ax.gif .. Ir labai ačiū už tokį padrąsinimą, man to laiko atrodo tiek nedaug...

QUOTE(nefifi @ 2013 11 11, 15:32)
kadangi su svoriu bėdų neturiu (tik mano asmeninė užgaida nusikratyt 2 kg), pusryčiams obuolius palieku. BET.  Kuo man saldinti kavą? Tiesiog po pietų pradedu miegoti, akys limpa, tai įkalu nedidelį puodelį kavos, o pasaldinu.... tabletka saldiklio  unsure.gif

Kažkada kava be cukraus buvo labai neskani, bet prisiverčiau ir dabar atrodo net kristaliuką cukraus kavoje pajuntu ir jo man tokia neskani saldinta, kaip kad anksčiau buvo be sukraus.. Man tai pavyko per savaitę atprast nuo saldinimo.. Tiesiog kada jau verkiant kavos reikėjo ( rašau reikėjo, nes dirbu naktimis), tada išgerdavau be sukraus.. Pirmos dienos buvo be kavos gėrimo malonumo, o dabar viskas liuks. Cukrus gadina kavą.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutkele:) @ 2013 11 11, 15:41)
biggrin.gif Tai mano whole taip išeina dar net neprasidėjo  lotuliukas.gif Na nieko, ankščiau ar vėliau prasidės, bet man liūdnokos prognozės be užkandžiavimo  unsure.gif

kokios tos prognozės? kas gresia? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Šmukštukė @ 2013 11 11, 15:45)
Cukrus gadina kavą.. smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rutkele:) @ 2013 11 11, 14:41)
biggrin.gif Tai mano whole taip išeina dar net neprasidėjo  lotuliukas.gif Na nieko, ankščiau ar vėliau prasidės, bet man liūdnokos prognozės be užkandžiavimo  unsure.gif

Tai kad whole kone didžiausia esmė yra valgyti neužkandžiaujant biggrin.gif

Aš šiandien irgi pasninkauju, nes anmie nieko valgomo nėra blink.gif doh.gif
Atsakyti
o mane ziauriai traukia saulegrazos..... unsure.gif
Atsakyti

Idomumo delei pasiskaiciavau kvepavimo duomenis, na ta indeksa smile.gif mitybos pradzioje buvo -2.2, dabar 2.4 (pirmas skaicius su minusu) Ikvepimu skaicius per minute nepasikeite, bet sulaikomas oro laikas patrumpejo per puse beveik...
Atsakyti
QUOTE(Šmukštukė @ 2013 11 11, 14:45)
Cukrus gadina kavą.. smile.gif

Cukrus gadina ir arbatą biggrin.gif Jei rimtai, aš šiaip nemėgstu kavos, geriu tik iš reikalo (mieguistumo).
Tiesa, kaip paleolistėm su grynu vandeniu? Ar būtina litrais jį gerti? Būtų mano valia.... negerčiau visai, kažkaip nesinori tų skysčių jokių. Juolab, kad įtariu, kad dėl kažkokių priežasčių vanduo linkęs mano organizme nusistovėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 11, 15:18)
Hm, bandau nuo siandien mazdaug whole pasedet... g.gif

klausyk, kaip tavo tyrimai, viskas gerai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 11, 14:59)
klausyk, kaip tavo tyrimai, viskas gerai?  4u.gif

nebuvau dar atsakymu doh.gif ana savaite vaikis sirguliavo truputi, nelabai galejau kur iseit. Ketvirtadieni uzsirasiau, eisiu ziuret... smile.gif
Atsakyti
Tai kaip ten su kokoso miltais,ar galima bent jau kokia cukinija juose apvoliot ? g.gif
nusipirkau ir dabar galvoju:kur juos det biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 11 lapkričio 2013 - 15:08
QUOTE(Elata @ 2013 11 11, 16:47)
kokios tos prognozės? kas gresia? biggrin.gif

kad mano whole nesibaigs iki mažosios gimtadienio ir aš neišgersiu lašelio vyno biggrin.gif
Duok Die, kad iki tada jis prasidėtų lotuliukas.gif

QUOTE(nomore @ 2013 11 11, 16:48)
Tai kad whole kone didžiausia esmė yra valgyti neužkandžiaujant  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 11 11, 09:07)
Tai kaip ten su kokoso miltais,ar galima bent jau kokia cukinija juose apvoliot ? g.gif
nusipirkau ir dabar galvoju:kur juos det  biggrin.gif

galet tai galima, bet jie uzkemsa zarnas kokiom 3-4 dienom....net burokai sunkiai pramusa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 11 11, 16:48)
galet tai galima, bet jie uzkemsa zarnas kokiom 3-4 dienom....net burokai sunkiai pramusa  tongue.gif

o, varge doh.gif
Atsakyti