QUOTE(SOWELU @ 2013 11 11, 14:53)
Šmukštute, o kas neaišku? manau čia klausk drąsiai. Vistiek kuri nors atsakys
Na ačiū, dar paskaitinėsiu ir tada susidarysiu sąrašiuką tikrai man aktualių klausimų.
QUOTE(pumpica @ 2013 11 11, 15:18)
ne naujokiu nemegsta, o tu paciu klausimu ir parasymu -kad neturiu laiko sedet prie PC, lyg tai kazkuri cia kita turetu jo marias ir nieko daugiau neveiktu ir taip cia kitos tokios kantrios atsakinedamos...as cia nepiktai
o siaip teisingai viska darot
Hm, bandau nuo siandien mazdaug whole pasedet...
o siaip teisingai viska darot
Hm, bandau nuo siandien mazdaug whole pasedet...
Aš pilani suprantu, bet temų tiek daug, o jose vistiek ir bendravimas vyksta, tai visko neperskaičius nelabai ir atsirinksi kas kaip.
QUOTE(taša @ 2013 11 11, 15:18)
dar atsisakyk uzkandziavimu, palik grieztai 3 valgius dienoj.
padidink riebalu(lasiniai, riebi mesyte, avokado, aliejus, alyvuoges).
skaityk etiketes ir nevartok NIEKUR cukraus.
ir busi kaip balerina iki to birzelio(ojoj kiek laiko dar daug)
Pati nustebau, bet kažkaip dingo tas poreikis užkandžiauti.. Anksčiau buvau pastoviai alkana, nežinojau ko noriu, tad visko ir kimšau į save.. Sunku su MB, nesupranta jis tos "riebalų dietos", o kaip paaiškinti nesugalvoju. Tai gerai, kad jo beveik nėra namuose, tai nereikia jaustis kaltai .. Ir labai ačiū už tokį padrąsinimą, man to laiko atrodo tiek nedaug...
QUOTE(nefifi @ 2013 11 11, 15:32)
kadangi su svoriu bėdų neturiu (tik mano asmeninė užgaida nusikratyt 2 kg), pusryčiams obuolius palieku. BET. Kuo man saldinti kavą? Tiesiog po pietų pradedu miegoti, akys limpa, tai įkalu nedidelį puodelį kavos, o pasaldinu.... tabletka saldiklio
Kažkada kava be cukraus buvo labai neskani, bet prisiverčiau ir dabar atrodo net kristaliuką cukraus kavoje pajuntu ir jo man tokia neskani saldinta, kaip kad anksčiau buvo be sukraus.. Man tai pavyko per savaitę atprast nuo saldinimo.. Tiesiog kada jau verkiant kavos reikėjo ( rašau reikėjo, nes dirbu naktimis), tada išgerdavau be sukraus.. Pirmos dienos buvo be kavos gėrimo malonumo, o dabar viskas liuks. Cukrus gadina kavą..