Laba diena, jau kuris laikas domiuosi šia mityba. Perskaičiau kelias temas, bet natūralu, kad vis tiek iškyla įvairių klausimų. Bėda ta, kad neturiu daug laiko sėdėti prie PC ir ieškoti info.. Čia stengsiuos neklausinėti, nes matau, kaip nemėgstat naujokų (tiesiog susidarė toks vaizdas, nieko konkretaus ). Tai pagalvojau, kad atsirastų koks geras žmogutis, kuris pabūtų mano "globėju" ir padėtų per AŽ susigaudyti daugiau? Gal net el paštu pabendrautume. Pati kalta, kad anksčiau nesusipratau, kad negerai maitinuosi ir tt. Bet atėjo laikas susiimti. Birželį vestuvės, o svorio yra . Kol kas atsisakiau visų duonų, bandelių, cukraus, saldumynų, vaisų, bulvių, kruopų, makaronų vaisių... Noriu pradėt, bet nesusirenku visos informacijos vis dar . Tad tikiuosi supratimo ir atlaidumo, jei ką ne taip parašiau.. o Jūs visos tikrai esat šaunuolės ...
Šmukštute, o kas neaišku? manau čia klausk drąsiai. Vistiek kuri nors atsakys
QUOTE(rutkele:) @ 2013 11 11, 14:40)
O šiaip jaučiu klaidą padariau, bes papietavus ant viršaus dar saują riešutų užmečiau. Jaučiuosi nelabai kaip. Kur klaida?
O riešutus geriau palikit po W30. Ypač atsižvelgiant, kad W30 nerekomenduoja desertų po valgio. Riešutai ir taip sunkiai virškinami, juose antimaistinių medžiagų yra, kurios neleidžia įsisavinti mikroelementų organizmui, juos sunkiau suvirškinti. Jei pavalgiusi jaučiate, kad per mažai buvo, geriau kitą kartą daugiau per pietus suvalgykite pagrindinio patiekalo, nei po to kompensuokite vaisiais ar riešutais.
Šmukštukė, tai tu klausk, kas neaišku, vis tiek kas nors atsakys Nėra taip, kad nemėgstami tie naujokai, tik kartais klausimai visiškai identiški būna ir jaučiamės papūgomis tą patį bekartodamos. Bet tai ką darysi
QUOTE(Šmukštukė @ 2013 11 11, 13:46)
Bėda ta, kad neturiu daug laiko sėdėti prie PC ir ieškoti info.. Čia stengsiuos neklausinėti, nes matau, kaip nemėgstat naujokų (tiesiog susidarė toks vaizdas, nieko konkretaus ).
Kol kas atsisakiau visų duonų, bandelių, cukraus, saldumynų, vaisų, bulvių, kruopų, makaronų vaisių...
Kol kas atsisakiau visų duonų, bandelių, cukraus, saldumynų, vaisų, bulvių, kruopų, makaronų vaisių...
ne naujokiu nemegsta, o tu paciu klausimu ir parasymu -kad neturiu laiko sedet prie PC, lyg tai kazkuri cia kita turetu jo marias ir nieko daugiau neveiktu ir taip cia kitos tokios kantrios atsakinedamos...as cia nepiktai
o siaip teisingai viska darot
Hm, bandau nuo siandien mazdaug whole pasedet...
QUOTE(Šmukštukė @ 2013 11 11, 13:46)
Laba diena, jau kuris laikas domiuosi šia mityba. Perskaičiau kelias temas, bet natūralu, kad vis tiek iškyla įvairių klausimų. Bėda ta, kad neturiu daug laiko sėdėti prie PC ir ieškoti info.. Čia stengsiuos neklausinėti, nes matau, kaip nemėgstat naujokų (tiesiog susidarė toks vaizdas, nieko konkretaus ). Tai pagalvojau, kad atsirastų koks geras žmogutis, kuris pabūtų mano "globėju" ir padėtų per AŽ susigaudyti daugiau? Gal net el paštu pabendrautume. Pati kalta, kad anksčiau nesusipratau, kad negerai maitinuosi ir tt. Bet atėjo laikas susiimti. Birželį vestuvės, o svorio yra . Kol kas atsisakiau visų duonų, bandelių, cukraus, saldumynų, vaisų, bulvių, kruopų, makaronų vaisių... Noriu pradėt, bet nesusirenku visos informacijos vis dar . Tad tikiuosi supratimo ir atlaidumo, jei ką ne taip parašiau.. o Jūs visos tikrai esat šaunuolės ...
dar atsisakyk uzkandziavimu, palik grieztai 3 valgius dienoj.
padidink riebalu(lasiniai, riebi mesyte, avokado, aliejus, alyvuoges).
skaityk etiketes ir nevartok NIEKUR cukraus.
ir busi kaip balerina iki to birzelio(ojoj kiek laiko dar daug)
QUOTE(taša @ 2013 11 11, 14:18)
Man siulo pirkti tiesiai is graikijos alyvu alieju, kuri zmones patys spaudzia (ne fabrike, tiesiog namie), kaip sakot susigundyt man tokiu?
QUOTE(pumpica @ 2013 11 11, 15:20)
Man siulo pirkti tiesiai is graikijos alyvu alieju, kuri zmones patys spaudzia (ne fabrike, tiesiog namie), kaip sakot susigundyt man tokiu?
paimk paragauti, jei patiks, imk daugiau... jei taip galima aš bijočiau iškart daug pirkti. Bet šiaip matyt vis tiek bus geresnis nei bet kurioje maximoje ar vynotekoje.
QUOTE(Elata @ 2013 11 11, 14:23)
paimk paragauti, jei patiks, imk daugiau... jei taip galima aš bijočiau iškart daug pirkti. Bet šiaip matyt vis tiek bus geresnis nei bet kurioje maximoje ar vynotekoje.
cia drauges giminaite spaudzia, drauge tikina kad visi kas ragavo, labai giria, atseit nesulygint su parduotuviniais..tik kad va ispilstymas po 5 ltr , reiks nebent su kazkuo kooperuotis
QUOTE(taša @ 2013 11 11, 14:18)
skaityk etiketes ir nevartok NIEKUR cukraus.
kadangi su svoriu bėdų neturiu (tik mano asmeninė užgaida nusikratyt 2 kg), pusryčiams obuolius palieku. BET. Kuo man saldinti kavą? Tiesiog po pietų pradedu miegoti, akys limpa, tai įkalu nedidelį puodelį kavos, o pasaldinu.... tabletka saldiklio
QUOTE(nefifi @ 2013 11 11, 15:32)
kadangi su svoriu bėdų neturiu (tik mano asmeninė užgaida nusikratyt 2 kg), pusryčiams obuolius palieku. BET. Kuo man saldinti kavą? Tiesiog po pietų pradedu miegoti, akys limpa, tai įkalu nedidelį puodelį kavos, o pasaldinu.... tabletka saldiklio
Kai pradėsit teisingai maitintis, tai akys nebelips
Aš pradžioj kavos atsisakiau visai, nes be cukraus neskanu buvo. Dabar kartais išgeriu, bet su cukrum butu jau nebeskanu
QUOTE(pumpica @ 2013 11 11, 15:27)
cia drauges giminaite spaudzia, drauge tikina kad visi kas ragavo, labai giria, atseit nesulygint su parduotuviniais..tik kad va ispilstymas po 5 ltr , reiks nebent su kazkuo kooperuotis
kooperuočiausi, bet kadangi gyvenu už 109 km nuo tavęs, tai nelabai išeina liksiu be skanaus aliejaus. Nes parduotuviniai tai tikrai neskanūs.
nefifi, nesaldink visai tos kavos. Tie saldikliai dar blogiau nei cukrus. Jau geriau kokoso pieno įsipilk į kavą, kad skonį įgautų.
QUOTE(Elata @ 2013 11 11, 16:10)
O riešutus geriau palikit po W30. Ypač atsižvelgiant, kad W30 nerekomenduoja desertų po valgio. Riešutai ir taip sunkiai virškinami, juose antimaistinių medžiagų yra, kurios neleidžia įsisavinti mikroelementų organizmui, juos sunkiau suvirškinti. Jei pavalgiusi jaučiate, kad per mažai buvo, geriau kitą kartą daugiau per pietus suvalgykite pagrindinio patiekalo, nei po to kompensuokite vaisiais ar riešutais.
Tai mano whole taip išeina dar net neprasidėjo Na nieko, ankščiau ar vėliau prasidės, bet man liūdnokos prognozės be užkandžiavimo