QUOTE(Nidulia @ 2013 11 06, 11:02)
Krakmolo mes nevalgome. O saldzioji bulve, tas pats krakmolas tik kitoje saujoje:)
paleo saldžiąsias bulves leidžia, tačiau kaip ir viskam, reikia saiko. Merginos, angliavandeniai nėra blogai. Man patiko M. Pollano nuomonė, kad vienos maistinės medžiagos padarymas piktuoju herojumi, ar tai būtų riebalai ar angliavandeniai, prie gero nepriveda. Iš pradžių buvo baltymai kaltinami dėl visų problemų, vėliau riebalai, o dabar jau angliavandenius blogais skelbsim ir jų atsisakysim. Nieko panašaus. Akmens amžiuj žmonės valgė ir šakneles, ir vaisius, ir uogas, tad mūsų organizmas pripratęs prie angliavandenių, tik ne tokiais kiekiais, kokie dabartinėse dietose.
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2013 11 06, 11:30)
Aš šildau pietus darbe, nes gaminu vakare. Geriau jau šildyt, nei ėst kokią nesąmonę. Ne visos čia turi galimybes gamint tris kartus dienoje. Namie sriubą šildau, kai turiu. Nes kai verdu, ne vienam kartui juk.
Apie kokią laidą kalbat ir kada rodys?
mes gi normalios dirbančios moteros, tai nespėjam gamintis tris kartus dienoje. Aš tik darbe tingiu eiti rakto nuo virtuvėlės ieškoti, tai tingiu šildyti. Ai...
Nežinia kada rodys, čia TV3 prieš porą savaičių ar kiek seniau norėjo apie paleo per Prieš srovę reportažą kurti.