Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(SOWELU @ 2013 11 06, 09:34)
Mhm, ar šildot maistą pakartotinai??

ne
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2013 11 06, 10:53)
Sveikos merginos 4u.gif

Su mb pradejom whole30 dieta, skaitau temas, bet gaila nedaug lietuvisku receptuku.. nes pati fantazijos daug neturiu.. Norejau paklaust, ar tikrai galima itraukt i meniu saldziasias bulves?

Krakmolo mes nevalgome. O saldzioji bulve, tas pats krakmolas tik kitoje saujoje:)
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 06, 09:50)
ne, valgau šaltą biggrin.gif aišku, kad šildau, come on, I have a life, negaminsiu juk šviežio maisto tris kartus dienoje.

smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 06, 10:01)
Vargsiuke. Dar gerai, kad vyras paciulpti lasini pasiule kaip saldaini, ne kaip kitaip  blink.gif

smile.gif)))))

ne, oj mes uzdarom v isus langus.. nes as labai jautri sitiem dlaykams. net vasara retai kada atidarau unsure.gif
jo, atsikelus praeina uzgulimas

vakar ciulpiau kakvsviesti, kol pajutau pykinima..matyt stabdziu neturiu rolleyes.gif ax.gif

nesuprantu kodel mane vis dar pykina nuo riebalu?
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 06, 10:02)
Krakmolo mes nevalgome. O saldzioji bulve, tas pats krakmolas tik kitoje saujoje:)

drinks_cheers.gif as karta ragavau jas, ir uzteko...
Atsakyti
Aš šildau pietus darbe, nes gaminu vakare. Geriau jau šildyt, nei ėst kokią nesąmonę. Ne visos čia turi galimybes gamint tris kartus dienoje. Namie sriubą šildau, kai turiu. Nes kai verdu, ne vienam kartui juk.
Apie kokią laidą kalbat ir kada rodys?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 06, 11:02)

paleo saldžiąsias bulves leidžia, tačiau kaip ir viskam, reikia saiko. Merginos, angliavandeniai nėra blogai. Man patiko M. Pollano nuomonė, kad vienos maistinės medžiagos padarymas piktuoju herojumi, ar tai būtų riebalai ar angliavandeniai, prie gero nepriveda. Iš pradžių buvo baltymai kaltinami dėl visų problemų, vėliau riebalai, o dabar jau angliavandenius blogais skelbsim ir jų atsisakysim. Nieko panašaus. Akmens amžiuj žmonės valgė ir šakneles, ir vaisius, ir uogas, tad mūsų organizmas pripratęs prie angliavandenių, tik ne tokiais kiekiais, kokie dabartinėse dietose.

Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2013 11 06, 11:30)
Aš šildau pietus darbe, nes gaminu vakare. Geriau jau šildyt, nei ėst kokią nesąmonę. Ne visos čia turi galimybes gamint tris kartus dienoje. Namie sriubą šildau, kai turiu. Nes kai verdu, ne vienam kartui juk.

drinks_cheers.gif mes gi normalios dirbančios moteros, tai nespėjam gamintis tris kartus dienoje. Aš tik darbe tingiu eiti rakto nuo virtuvėlės ieškoti, tai tingiu šildyti. Ai... biggrin.gif
Nežinia kada rodys, čia TV3 prieš porą savaičių ar kiek seniau norėjo apie paleo per Prieš srovę reportažą kurti.
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 11 06, 10:30)

as isigijau termosiuka. Voresta pasiule puikia alternatyva. kadangi as gaminu 3 k dienoje, bet vakarais daznai negriztu namo/negaminu. o valgyt norisi. Tad tokiem atvejams per pietus pasigaminu daugiau, i termosiuka ir i darba. iki vakaro isilaiko ir pavalgau silta maista.
Atsakyti
Sveikutės,
bandau jungtis prie Jūsų vedama to posakio "kad blogiau jau nebus" biggrin.gif Ir svorio rodiklis, nors ir daugiau nei pakankamas, yra ne pagrindinė priežąstis KAŽKĄ keisti mitybos įpročiuose. Tiesiog pastaruoju metu jaučiuosi baisiai, gerai gyvenu tik kol dar nepavalgau unsure.gif
Perskaičius kelis straipsnius apie paelo mitybą praktikuojančius žmones, man tiesiog akys nušvito, nes tai ko reikia atsisakyti, mano organizmas jau natūraliai atmeta, išskyrus, žinoma, cukrų, kuriam tikriausiai, kaip ir daugelis turiu priklausomybę.
Esu visiška mėsaėdė. Pieno produktų dėl manęs gali ir negaminti biggrin.gif

Šiaip klausimų žinoma bus. O dar skaitymo kiek, bet pagrindiniai dabar:

kaip su koncervuotom daržovėm?

QUOTE(rytorasa @ 2013 11 06, 10:45)
naminiu majonezu...  mirksiukas.gif

gal galima receptą?

Atsakyti
Del maisto sildymo - namie sildau kartais. Darbe - niekada. Nes tik mikrobange yra, o ji visa maistine verte sunaikina tikrai manau schmoll.gif
Vakar apsirijau antienos krutinele su brukniu padazu wub.gif wub.gif Kaip skanu buvo. Dzin, kad dar krutinele paraudus buvo, kapojau, net ausys lapnojo biggrin.gif biggrin.gif Palikau MB porcija, labai neverksiu, jei nesuvalgys - man vakarienei liks biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ant stalo radau imbierine sirdele - kolegos gaminta. o jau kaip kvepia! wub.gif is pradziu norejau kam nors atiduot, bet dabar galvoju kaip tik pasiliksiu-puikiai kvepia! o kaip zinia uosle stipresne nei skonis. tad pasimegausiu tuo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 06, 11:45)
ant stalo radau imbierine  sirdele - kolegos gaminta. o jau kaip kvepia! wub.gif  is pradziu norejau kam nors atiduot, bet dabar galvoju kaip tik pasiliksiu-puikiai kvepia! o kaip zinia uosle stipresne nei skonis. tad pasimegausiu tuo  wub.gif

Mėgstamo skonio užuodimas skaitosi kaip valgymas biggrin.gif biggrin.gif Čia Žintis rašo taip rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOWELU: 06 lapkričio 2013 - 10:57
QUOTE(Elata @ 2013 11 06, 10:59)
user posted image

Ne, rimtai, kam jums ta duona. Paleo yra ne vienos duonos keitimas kita, bet mitybos įpročių keitimas gerais.

As turejau omeni duona is moliugu, ar seklu ir riesutu, gal tokia nera blogai g.gif anoj temoj merginos rase, kad tokias kepa, tik recepto neradau.. Man biski sunkoka kovot su savim, ipratus valgyt viska is eiles, bulkutes net nakti sapnuoju doh.gif

QUOTE(Nidulia @ 2013 11 06, 11:02)

Nu va, o as apsidziaugus buvau kad galima..
Atsakyti

Mėgstamo skonio užuodimas skaitosi kaip valgymas biggrin.gif biggrin.gif Čia Žintis rašo taip rolleyes.gif

parasimpatikams, jei ką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 06 lapkričio 2013 - 11:05