Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

man irgi idomu. as tai tik creamed coconut turiu ir oil. lyg ir maciau kazkokioj pardej sviesta ar manna. bet paciupinejau ir padejau.

kiek isskaiciau, tai namu gamybos yra is drozliu ir aliejaus. o pirktinis tiesiog visas kokosas sumaltas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ativas: 11 lapkričio 2013 - 01:09
COCONUT BUTTER VS COCONUT OIL
Pagal tą kaip suprantu sviestas yra drožlės(kokoso mėsa)?
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 10, 19:01)

jo, susmulkinta/trinta mesa.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 11 11, 00:26)
supermarkete wink.gif

Chi chi cool.gif , kur "pas jus" turėjau omeny šalį, bet jei supermarkete, tai aišku, kad ne LT nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 11, 02:01)

jo kokoso aliejus yra tik riebalai, o kokoso sviestas yra maltas kokosas su visa ląsteliena smile.gif
dažnai pirktiniame kokoso svieste būna nusistovėję sluoksniais kokoso aliejus ir apačioje kokoso drožlės maltos, tai prieš valgant ištirpint reikia, kad susimaišytų. Aš kažkada tingėjau ir nuvalgiau tik aliejų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 11 10, 21:18)
O ką manot apie maisto netoliaravimo testą ?
ar bandete kas darytis,?
g.gif

kam mokėti pinigus, kai galima pačiai jį pasidaryti nemokamai, kuriam laikui atsisakius visų įtartinų produktų, kurie gali ką negero daryti.
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2013 11 11, 00:09)
Merginos, o toks, nelabai malonus kvaas iš burnos reiškia, kad per mažai geriu?

jei kvapas acetono, tai pasižiūrėk, kiek angliavandenių vartoji. Jei kitoks, ir angliavandenių pakankamai, pradžioj gali būti ir nekoks kvapelis. Vėliau dings. Dar gali iš sinusų tirštos gleivės gerklėn eiti, skrepliai kauptis. Tas rodytų, kad valosi sinusai. Pati skrepliavaus porą mėnesių. unsure.gif prisimenu.
Papildyta:
QUOTE(emb @ 2013 11 11, 00:26)
Pazengusios merginos, pasakykit ar normalu:
Laikausi Whole30, praejo 7 dienos, o as ne karto nebuvau wc.., kai valgydavau brudus, eidavau kiekviena diena.  Blyn, tai kaip cia tas organizmas valosi g.gif gal jau pūvu as biggrin.gif

visai nenormalu, pasižiūrėk kiek riebalo vartoji, gal didink jo vartojimą, gal net tą garsiąją kavą su kokoso riebalu pavartok.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 11, 10:00)
visai nenormalu, pasižiūrėk kiek riebalo vartoji, gal didink  jo vartojimą, gal net tą garsiąją kavą su kokoso riebalu pavartok.

Lygtai nemazai jo vartoju, bet gal istikro nepakanka g.gif priprates organizmas buvo prie visokiu riebiu padazu, o dabar staiga jie dingo. Tikiuosi susitvarkys viskas. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2013 11 10, 21:25)
Sveikos, vis paskaitau.

Esu dariusis, bet va nustebino rezultatai: niekam nesu alergiska, visur 0 buvo, net kiausiniui, pienui (negaliu net ziuret i ji), riesutams, na niekam, kam tirta. O va as pastebiu rysi tarp suvalgyto sokolado ir smulkaus paberimo, suvalgytos kriauses ir ispusto pilvuko  g.gif

O aš galvoju, kad vistiek jį pasidarysiu g.gif
Pakentesiu menesį be duonos, pieno, cukraus ( Čia bus kaip organizmo išvalymas ) , o po to pasidarysiu...
Gal ne visi taip moka stebeti savo organizmą: na, pvz. aš jau svaite nevalgau jokiios duonos, miltų ir pan., bet kažkokio skirtumo nematau... g.gif Nebent kad šaindien atsikeliau pusvalandžiu anksčiau ir pilna energijos, o anksčiau kiekvienas rytas būdavo kančia smile.gif
Šiandien ryte pasistojo klausimas : ką valgyti : kiaušinių nenoriu, kalafiorų -nenoriu, lašinių -irgi smile.gif
kaip kažkas čia raše, kad gal bus greitai taip: geriau nieko nevalgysiu, negu tas daržoves ir lašinius smile.gif
Beje, knygoje rašoma, kad nieko nevalgyk , ko nenori smile.gif

o kaip su kokoso miltais ? vienur raso, kad galima, kitur ,kad ne ? g.gif

Whole 30 aš suprantu, kaip organizmo išvalymą, bet kaip matau, daugumai čia jau tai tapę gyvenimo būdu ?

Papildyta:
Dar gali iš sinusų tirštos gleivės gerklėn eiti, skrepliai kauptis. Tas rodytų, kad valosi sinusai. Pati skrepliavaus porą mėnesių. unsure.gif prisimenu.
Papildyta:

visai nenormalu, pasižiūrėk kiek riebalo vartoji, gal didink  jo vartojimą, gal net tą garsiąją kavą su kokoso riebalu pavartok.

Buvo ir pas mane vakar, net keista pasidare g.gif

o del tos kavos, tai nenoriu net pagalvoti smile.gif

o pvz. fruktoze galima pasisaldinti kavą ( vietoj suvalgyto obuolio ) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 11 lapkričio 2013 - 09:26
QUOTE(norala @ 2013 11 11, 09:25)
O aš galvoju, kad vistiek jį pasidarysiu  g.gif
Pakentesiu menesį be duonos, pieno, cukraus ( Čia bus kaip organizmo išvalymas ) ,  o po to pasidarysiu...
Gal ne visi taip moka stebeti savo organizmą: na, pvz. aš jau svaite nevalgau jokiios duonos, miltų ir pan., bet kažkokio skirtumo nematau...  g.gif Nebent kad šaindien atsikeliau pusvalandžiu anksčiau ir pilna energijos, o anksčiau kiekvienas rytas būdavo kančia smile.gifŠiandien ryte pasistojo klausimas : ką valgyti : kiaušinių nenoriu, kalafiorų -nenoriu, lašinių -irgi smile.gif
kaip kažkas čia raše, kad gal bus greitai taip: geriau nieko nevalgysiu, negu tas daržoves ir lašinius smile.gif
Beje, knygoje rašoma, kad nieko nevalgyk , ko nenori  smile.gif

ir jum maza? po savaites? kai visa gyvenima nuodijo organizma?...
Papildyta:
as tai siandien taip sunkiai keliausi, taip meigo norejau. nors ir ne velai nuejau miegot vakare..
Atsakyti

jei kvapas acetono, tai pasižiūrėk, kiek angliavandenių vartoji. Jei kitoks, ir angliavandenių pakankamai, pradžioj gali būti ir nekoks kvapelis. Vėliau dings. Dar gali iš sinusų tirštos gleivės gerklėn eiti, skrepliai kauptis. Tas rodytų, kad valosi sinusai. Pati skrepliavaus porą mėnesių.

Ne acetono, daržovių pakankamai daug (vaisių nevalgau visai, kol Whole esu), gal tikrai kvapas toks, lyg geros slogos metu, nors jos nėra.
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 11 11, 10:25)
O aš galvoju, kad vistiek jį pasidarysiu  g.gif
Pakentesiu menesį be duonos, pieno, cukraus ( Čia bus kaip organizmo išvalymas ) ,  o po to pasidarysiu...

Na, po mėnesio nevalgymo gali nerodyti, jog alergiška esate.
Kaip tik sako, kad jei einate darytis alergijos testų, verčiau nekeisti mitybos, nebadauti, nes po to neteisingi rezultatai būna.
Atsakyti
Nesupratau šito straipsnio
My Webpage
grūdai, vynas, alus, sėmenų aliejus, liesa mėsa, kažkokia dezinformacija biggrin.gif doh.gif
Atsakyti