Merginos, o toks, nelabai malonus kvaas iš burnos reiškia, kad per mažai geriu?
ketoze?
QUOTE(jautiena @ 2013 11 11, 00:18)
ketoze?
Ką tai reiškia? Aš maitiniuosi savo pačios lašiakais? Tipo energija imama iš atsargų?
Pazengusios merginos, pasakykit ar normalu:
Laikausi Whole30, praejo 7 dienos, o as ne karto nebuvau wc.., kai valgydavau brudus, eidavau kiekviena diena. Blyn, tai kaip cia tas organizmas valosi gal jau pūvu as
Laikausi Whole30, praejo 7 dienos, o as ne karto nebuvau wc.., kai valgydavau brudus, eidavau kiekviena diena. Blyn, tai kaip cia tas organizmas valosi gal jau pūvu as
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 10, 17:51)
aš šiandie išvis dar nieko nevalgiau, ir nesiruošiu, padariau iškrovos dieną. Na šiuo metu vyras valgo vakarienę, tai jau mielai pavalgyčiau kartu. Bet tas alkis dar tik alkiukas. O ryt tikriausiai valgysiu įprastu laiku ~14 val.
Iškrovos, kaip supratau galimos? Anksčiau kartą savaitėje ar į dvi kartą pasėdėdavau ant vandens ir šiltų žolinių arbatų, tai gaudavosi, kad organizmas pailsi nuo vakarienės, dar visą kitą parą ir taip iki trečios dienos pusryčių-apie 38h
QUOTE(Mantilė @ 2013 11 10, 19:24)
man žiauriausia atsisakyti vaisių... nes cukraus valgyti negaliu, o kiek daug jo vaisiuose yra
Aš kol kas neatsisakau, valgau su pirmu valgymu, pirmoj dienos pusėj, bet ne bananus, mango ar trešnes. Na kol kas niekaip negaliu atsisakyt natūraliai močiučių sode nunokusiems, kvepiantiems obuoliams ....Vakar vyras parvežė krepšį tokių girgždančių, pasilenkiau ir suosčiau VISKĄ, net galva maloniai apsvaigo nuo kvapo, lyg atsikandau Remiuosi natūralaus ciklo principu-ruduo-natūralių daržovių ir vaisių derlius, žiemą nebus ir nevalgysiu tų plastikinių obuolių iš PC.
Man pradžiai savijautai pasitikrint, priprast neryt naktim, nevalgyt cukrų, visų grūdinių, pieno produktų, bulvių ir ankštinių jau reikia daug valios jėgų, bet svajoju nuo sausio 6 (iškart po trijų karalių ) bandyt Whole 30 (dabar nuo jos skiria vaisių valgymas), per tiek laiko jau išmoksiu nestresuot dėl reikiamo sugalvoti maisto paruošimo, jau turėsiu daugiau patirties, daugiau prisiskaičius ir pan.
QUOTE(nefifi @ 2013 11 10, 19:38)
ačiū už nuomonę. aišku, sunku pakeisti viską kardinaliai. viso gyvenimo tam tikri įpročiai taip giliai įsėdę... man jau elementarių saldumynų atsisakymas atrodė neįmanomas, bet, pasirodo, galiu. Bet paleo man gal šiek tiek per sunku ir per daug toli nuo manęs pačios..
Bet vistiek nesuprantu - visose paleo lentelėse, straipsniuose, yra parašyta, kad galima vaisius, tai galima ar ne?
Bet vistiek nesuprantu - visose paleo lentelėse, straipsniuose, yra parašyta, kad galima vaisius, tai galima ar ne?
Taip, įprtis siaubingas dalykas, ypač, jei jis netikęs
Galima, jei nemetat svorio ir su sveikata viskas gerai.
QUOTE(cushy @ 2013 11 10, 19:49)
Jei dėl spuogų, tai varškės geriau atsisakyt. Dažnai spuogų priežastim būna pieno baltymas.
Brač, pieno produktų nevalgau, bet negerėja veido reikalai, vis koks giluminis kyla..., gal vaisiai kalti?
taip, jeigu valgai mazai angliavandeniu, paprastai iki 30g per diena.
Klausykit, toks suktas klausimas, gal kas žinot ar šis kokoso sviestas tinkamas ne tik išoriniam, bet ir vidiniam naudojimui? Rašo for external use only, bet aš girdėjus, kad jie privalo taip parašyt, jei neturi ten kažkokių leidimų prekiauti maisto produktais ir pan., bet sudėtis, tai
Cocos nucifera- coconut oil
http://www.iherb.com...-oz-198-g/41792
permeciau atsiliepimus - tai nepanasu, kad ji kas valgytu. as nevalgyciau. panasu, kad bus rafinuotas. ir nera pigus - pas mus 500g 5.99eur
QUOTE(Hippie @ 2013 11 10, 17:50)
Klausykit, toks suktas klausimas, gal kas žinot ar šis kokoso sviestas tinkamas ne tik išoriniam, bet ir vidiniam naudojimui? Rašo for external use only, bet aš girdėjus, kad jie privalo taip parašyt, jei neturi ten kažkokių leidimų prekiauti maisto produktais ir pan., bet sudėtis, tai
mano asmenine nuomone, per pigu. as nepirkciau ir nenaudociau maistui.
QUOTE(jautiena @ 2013 11 11, 00:01)
permeciau atsiliepimus - tai nepanasu, kad ji kas valgytu. as nevalgyciau. panasu, kad bus rafinuotas. ir nera pigus - pas mus 500g 5.99eur
QUOTE(ativas @ 2013 11 11, 00:02)
mano asmenine nuomone, per pigu. as nepirkciau ir nenaudociau maistui.
Niu jooo, gudruoliai-nerašo refined or unrefined Turbūt jūs teisios, nerizikuosiu. O kur, jautiena, pas jus 6 už puskilį kokoso?
supermarkete
Kas yra kokoso sviestas. Ar tai kažkoks aliejaus darinys? Ar tai, kas gaunasi sublenderiavus kokoso drožles?